.
Затворена тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 391
    Guest
    nai dobre 6te e da e zabravi6 za vsik4o.i te savetvam kato priqtel ostavi uspokoitelnite te 6te te sasipqt

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ще се постарая..

А бе пич не се притесняваи толкова много още си малак ти от тез нерви на 30 ще получиш инфаркт.. ко та ебе геи ли си или не гледаи на теб да ти е хубаво не чуждото мнение.. се индивид е различен..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами...и аз искам да ми е хубаво, но с МОМИЧЕ, както преди...
    Кажете ми,как мога да му кажа?Все пак изпитвам някакви чувства,какво да направя та да не го извратя?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Наистина, сега си мисля,че най-добре е да призная какво изпитвам....
    Обаче ми е много срамно и настъпано
    Незнам, какво да правя,повече не издържам...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Здравейте,сега...послушах ви съвета за тоя психолог
    Да ви кажа...яд ме е направо, че хвърлих 50 лв на вятъра...
    Нищо май не ми каза съществено,същото което чух и от вашите усти:
    "Надявам се,че е временно, 40% от тийнейджарите страдат временно от това,но минава с течение на времето",изписа ми и анти-депресанти,които едва ли ще ми помогнат...

SPOKO
    Guest
    Спокойно, навярно всичко ще се нареди!
    Преди време и аз бях така, но с течение на времето си върнах нормалната ориентация!
    Успех!

Секи си има ТЪМНО МИНАЛО бе човек. Давай го по бавната. Не бързай. Ще видиш, че тва нещо ще се заличи. Просто ако ти липсва нещо можеш да си го набавиш , желание да обичаш, да бъдеш обичан и т.н. Ако сега харесваш момче, окей, но утре вече може да харесваш момиче, кой знае?!

И последно братче ... заеби ги тия лекарства, щото вместо да ти помогнат, ще те натъпкат с параноя, заблуда и още кфо ли не, ще те депресират още повече, от колкото да те оправят, та мани другото, може и да се пристрастиш , което хич не е хубаво!!! Айде со здраве и щастие!!!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Да,и аз така си мисля вече....
    Обаче,дано да не си прав че съм се пристрастил към тия валериани,защото ги гълтам като бонбони сигурно от два месеца и ставам мноого нервен,ако не си ги изпия,но от друга страна е лошо..
    Та..и колкото да ми е гадно, все пак мисля че трябва по някакъв начин да съобщя на този човек за моите чувства,поне и само да го информирам,въпреки че мисля че всичко знае...
    дайте ми идея

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Забравих да ви кажа, че на всичкото отгоре ги гълтам с УИСКИ,ИЛИ ВОДКА,обаче по 50 -100гр

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Моля ви се,посъветвайте ме,че ми е много нервно,а утре сме на даскало вече.
    Как да му кажа?Какво да му кажа,за да не го извратя?Как да постъпя?

НЕЩАСТЕН , най-добре е да спреш по няк'в начин с тия хапчета, направи нещо по тоя въпрос, като за начало ще е добре. После ... ако имаш куче, води го на по - дълги разходки, ако нямаш, разхождай се с приятелки, говорете си няк'ви смешни и интересни неща... за признаването .... не знам, според мене не е добра идеята!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Мдааа,ами имам куче,обаче поради факта, че е питбул и е прекалено озлобен немога да го разхождам, постоянно налита да хапе,и мен ме беше нахапал ужасно преди време...
    относно ПРИЯТЕЛКИ-нямам,имам само приятели,които наистина някои от тях ценя,обаче не всички...

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Мдааа,ами имам куче,обаче поради факта, че е питбул и е прекалено озлобен немога да го разхождам, постоянно налита да хапе,и мен ме беше нахапал ужасно преди време...
    относно ПРИЯТЕЛКИ-нямам,имам само приятели,които наистина някои от тях ценя,обаче не всички...
    Хех, ми тогава смени кучето кво да ти кажа В парка с хубаво куче ... Приятелките ... ще дойдат с времето. Приятели - излизай с тези, които цениш, но и те ТЕБ. Опитвай се да си пробиеш път НАГОРЕ по всяк'в начин, а ако се затрудняваш, казваш го тука и ние помагаме , или поне се опитваме

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Аха,донякъде проблема е че аз съм го озлобявал така,но за смяна много неискам, защото все пак съм му свикнал и ще ми е гадно..например ако няма кой сутрин да ми търси чорапите ,или други такива простотий...
    За приятелки, наистина бих искал отново да имам, но в такъв смисъл като нещо повече от приятелка

НЕЩАСТЕН
    Guest
    До- BAYO
    Ами...аз тук като гледам,май ти имаш най-много опит за съвети...
    Знам, че вие не разбирате,защото не се чувствате така като мен!
    BAYO, дай някакъв съвет,разбери че немога така...
    И колкото да ми е шибано,тъпо,ужасно,изврате о,дори да ми се повръща от мен,ще Ви обясня,че чувствата са същите,които може да изпитвате когато се влюбите нормално,от личен опит казвам
    Само ако си помисля за него,или ако го видя,ако е около мен,ако си говоря с него,ако е нещо свързано с него , през мен минават 220V ел.ток!
    Не е само това,навсичкото отгоре ми е откраднал сънят,здравето и всички пълноценни качества за един човек!НЕ СЕ ЖИВЕЕ ТАКА!
    Кажете, как мога някак си да му кажа, какво да направя, иначе съм склонен към всичко...

Еми хубаво, начи за кучето има намордници, с които можеш да го разхождаш. Не вярвам да не си го правил досега. Отностно момичетата те разбирам напълно, естествено, че като момче, искаш да имаш по-различни отношения от това, да бъдете само приятели. Но тва сам тряя да го направиш. Може би, тряя да започнеш да излизаш с някви мацета, да се докачаш и леко закачливо да се заиграваш. Изпрати някоя, първа вечер, втора вечер и я целуни. Тъкмо ще разбереш, какво да правиш с твоя "приятел". Искаш да му кажеш, готов си на всичко. Миии какво да ти кажа. Има 2 варианта.

а) Казваш му , отблъскват те и на теб ти става адски мъчно и поискваш да се самоубиеш, депресираш се и разни такива. Кофтито е, че тоя вариант не тряя да го допускаме.

б) Не му казваш, бориш се със себе си, да се отървеш от него като цяло, в мислите си, в чувствата си, в съня си. Пак ти става адски гадно и поискваш да се самоубиеш, да се депресираш и всяк'ви такива гадории, защото се измъчваш, че не си опитал, че не знаеш отговора на въпроса " Би ли бил с мен той, ако му бях казал?"

>> Според тебе как ти звучат вариантите? Има ли и 3ти , за който се сещаш или? Ко мислиш?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Амии..то варианти много има,стига да си помислиш малко....
    Аз мисля, че може би бих постъпил по следния начин, като първо му споделя, че имам проблем който е доста голям за мен и за психиката ми,и че проблема ми е главно той.След това, ще му споделя всички депресий и мъчения които търпя...
    Мисля,че сам ще се досети до някаква степен,а той май вече ме усети

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Незнам, вие какво мислите?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    ...В крайна сметка,май най-добре да не казвам нищо, на никой,а просто да си остана едно комплексирано лайненце, с лява сексуална ориентация

Град
    on the dark side of the moon
    Moqt suvet : Uspokoi se i ..naistina spoko Takiva ne6ta se slu4vat i trqbva da gi prieme6 spokoino Trqbva da si spodeli6 problema prd nqkogo, za6toto ina4e 6te se poburka6!!opitai se da nameri6 nqkoi psiholog (izvun u4ili6te)i toi 6te ti pomogne nai- dobre Edva li e tolkova trudno da nameri6 psiholog

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Не, не е трудно,аз вече ходих, но няма ефект....
    Немога наистина!Вече се побърках!Майната им на тия успокоителни, наистина съм побъркан,почнах сам да си вредя....с един нож си прерязох устните, та поне да не мога да целувам..ако искам,много ме боли....но най-вече вътрешно...

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    ...В крайна сметка,май най-добре да не казвам нищо, на никой,а просто да си остана едно комплексирано лайненце, с лява сексуална ориентация
    Е чакай бе човек! Минаха 2 дни и ти вече се примири. Кво е тва чувство за самосъхранение. Защо след като малко по малко започваш да се изкачваш от долу на горе, в един момент пак решаваш да пропаднеш надолу. Няма смисъл! Значи ти си склонен да му кажеш. Окей, значи приемаме вариант (А)! В такъв случай ще тряя да му кажеш. Хубаво, ама не по начина, по който мислиш.. Да го задушаваш, като му кажеш за всички депресии и всички нервни сривове. По скоро ще е склонен да те съжалява, от колкото нещо друго. Помисли по тоя въпрос.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами..незнам, ще му кажа ако мога да говоря, с тая рязана уста....
    според мен съм направо за психиатрия,нищо друго няма да ме излекува, въпреки че наистина искам да му призная всичко,а дали ще е съжаление,или не...то няма да е друго..

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе и дори да ме съжалява,аз заради него съм на тоя редд....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си