.
Затворена тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 391
    Guest
    На теб май никой не може да ти помогне,така че по-добре се вземи в ръце и се осъзнай!!!

Guest
    razbiram te...no problema ti e 4e se strahuva6 ot tova koeto moje da si (imenno gei)ama moje i da ne si..predlojenieto mi e da ne se strahuva6 ot prirodata si(kakvato i da e)!otpusni se..ostavi se na te4enieto..s vremeto moje da se okaje 4e si naistina gei,ama moje i da ne si i prosto da si vtylpqva6 gluposti! bydi takav kakvto se 4uvstva6..dori i da si gei! 6te go prejivee6 spoko..ima hilqdi ne6ta koito sa po stra6ni ot tova !

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами..толкова вече не ме интересува, явно съм такъв, трябва да свикна с мъченията...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Оо,ами това да ме пълнят с любов....
    Абе бих дал само на Т,ако знаете как изглежда....

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Оо,ами това да ме пълнят с любов....
    Абе бих дал само на Т,ако знаете как изглежда....
    Ae basi, shtom shte mu davash pyk davai mu. Kaji mu i vsichko po nego ... moje da syjalqvash, ma moje i da ne. Davai smelo i tfa e, mislq che az nqma kakvo poveche da kaja po temata!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами, аз не съм казал че непременно, ама знае ли пък човек...

Ами, аз не съм казал че непременно, ама знае ли пък човек...
    Ми живи и здрави баце, пожелавам ти го от сърце. Успех в начинанията за напред!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ее,сори, не съм искал да ви извратя,но така казва и баща ми-Извратено копеле..

Баща ти е консервативен и честно казано неадекватен член на това затворено и отблъскващо общество, в което живеем. Не се връзвай на такива които ще те опрекват, аз лично съм твърдо зад теб. Ако искаш ми пиши на пощата за да поддържаме някакъв контакт. МНого ме развълнува твоята история. Не се коси толкова за такива идиоти които ще те отритват защото по-скоро те заслужават такова отношение и ти не се съди прекалено сурово. Това не е болест.

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Guest
    Като училищен психолог ми направи впечатление твоята тема и нямаше начин да не взема участие.

До този момент прочетох безброй мнения които те съветваха да откажеш лекарствата и да не го взимаш на сериозно, но въпреки всичко във всяко следващо изказване което правиш ставаш все по груб и по груб към себе си. Тук е мястото да кажа че съм склонен да си помисля че ти се нуждаеш от съжалението на хората повече от колкото тяхното мнение. Иска ми се да повярвам че историята със срязването на устната си я измислил за да привлечеш още внимание, но ако е истина е жалко едно здраво и младо момче да се самонаранява заради една мисъл.

Според мен твоят случай е като ефектът на пеперудата, в началото си започнал с мисълта че ти е симпатично момчето след което си започнал да гледаш на него по друг начин, което е нищо повече от любопитство, на тази възраст всяко момче иска да разбере какъв е размера на момчетата от компанията му, да види дали има по привлекателно тяло от неговото и още куп характеристики помагайки на личноста да намери мястото си в обществото.

Ти си превърнал обикновенното човешко любопитство с Мания и то най-вероятно от скука. Не искам да звуча като някои живеещ в 16ти век но днешното поколение има всичко Телевизия Компютър ДВДта Филми Музика и много други неща които до преди около 15тина години се набавяха трудно. Днес всички сме свикнали че натискането на един бутон може да ни отведе навсякъде което от друга страна има свойте добри и лоши страни. Точно това разнообразие и лесен достъп до забавлението го прави лишено от смисъл и емоция и то омръзва бързо. Но нека не задълбавам в темата.

Относно хапчетата ще кажа само едно, от теб зависи дали ще ме слушаш "Спри ги!" злоупостебяването с медикаменти което правиш ти е като да живееш живота си на автопилот. Вместо да помагат те те закопават заедно с проблема. Ако спреш да взимаш медикаменти много бързо ще усетиш, че проблемът не е толкова дълбок колкото си мислиш ти.

Споменах за историята с устната и си помислих макар и не много профвсионално "Крак ли трябва да си отрежеш за да стигнеш до извода че не си гей, а в най-лошия случай си бисексуален?!". Да си бисексуален има своите предимства имаш 2 пъти повече шанс за приятно изкарване, чустваш се свободен, не си поредния човек живеещ "живот на заем" само защото обществото ти налага стериотип

Препоръчвам ти да преминеш към действие!
    Стъпка 1:
    Спри лекарствата, и виж какво ще мислиш тогава!!!
    Стъпка 2:
    Изчакай още месец-два през които се забавлявай учебната година ще свърши а лятото е подарено приятно време което можеш да изкараш на море на планина с приятели ЗАБАВЛЯВАЙКИ СЕ!

Ако след лятната ваканция продължиш да се заблуждаваш че се влюбен в момче и че си "мърша" приеми бисексуалноста като вариант и седни един ден леко и спокойно да обясниш на Т това как ти никога не си си мислел че е възможно да се случи на теб но уви природата го иска, обясни му че по никакъв начин не искаш да го ангажираш със свойте влечения и че може би са просто период. Дай му да разбере че ПРИЯТЕЛСТВОТО И ПОДКРЕПАТА МУ на този етап са много важни за теб. Може би духовната приятелска близост ще запълни дупката в душата ти. Сподели че в този момент на слабост неговата дискретност е от изключително значение и че чрез признанието което правиш пред него а и най-вече пред себе си ти му засвидетелстваш доверието което му имаш.

Ако те отхвърли то значи не ти е бил приятел.
    Ако отговори на чуствата или любопитството ти то в никакъв случай не избързвайте по добре изчакайте за да бъдете сигурни че го искате.
    А ако се опита да ти помогне да преодолееш този период то значи ти си попаднал на истински приятел и връзката която имате помежду си само ще се засилва, но говоря за дружеска връзка не интерпретирай думите ми е перверзния смисъл.

Извади изводи за себе си и избери от къде ще започнеш но действай защото живота е кратък. Едно от нещата който научих от прихологията е че тялото е просто обвивка важна е душата, а душата няма пол затова няма нищо лошо да поддържаш връзка с момче.
    И не отдавай такова голямо значение на ситуацията в която си попаднал помня че в училище за кратко и аз имах подобен период окоаза се че и другото момче си е мислело същото малко по малко стигнахме и до секс но предварително се разбрахме да не отдаваме прекалено значение на това и много правилно защото периода отмина а сега съм женен с две деца и онези години по никакъв начин не ме смущават а напротив добил съм опит и съм намерил себе си.
    Послепис: съжелявам за граматиката никога не съм я разбирал докрай.

Guest
    Сетих се да допълня за всички които неразбират еднополовите връзки.
    Това е като да мастурбираш сам с тази разлика че някои ти върши работата, чисто и просто Мързел,не - Любов. Най-често това се случва на момчета запалени по фитнеса които първоначално харесват тялото си а в последствие са готови да опитат с някои подобен на тях само за да разберат какво би било ако мастурбираш но не само с ръка а с реална личност подобна на теб. Факт е че развиваме тялото си (най-често чрез фитнес) така че половият акт да донесе още повече удоволствие преди всичко на нас самите, и на второ място на партньора.

Re: .

Също проблема ми е,че няма с кого да споделям...и сигурно ви отегчавам с моите простотий,обаче майка ми е в Русия,баща ми го няма,живея с брат си,но не мисля нищо да му казвам на него,защото най-много да остана едно заплюто петно..
    По принцип не обичам да пиша отговори в директен формат, но ще направя изключение. Има вероятност това твое състояние да е причинено от СЕС,което е мисловен вирус. По точно-от СЕС трето ниво(както споменаваш усещането за Божие наказание). Лесно можеш да знаеш дали е така. Трябва единствено да помолиш някой да провери дали на тила ти има червено петно, може да е и в окосмената част. Ако това петно го има там ТИ МОЖЕ да получиш помощ от Егологията. Гаранции няма, но факта,че осъзнаваш греха и искаш промяна е доста добро начало. За повече инфо можеш да разгледаш темата ' За депресираните' в клуб 'У дома'. Аз съм я започнал. Ако имаш въпроси можеш да ми пишеш( ако искаш се регистрирай) и аз ще се опитам да ти отговарям по най-добрия възможен начин.

Guest
    4e tolkova li e gotin?! ako mi kaje6 4e e rus i sineok i 1i18 te razbiram napylno!(az se po takiva mom4eta hlacvam )

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Първо искам да изразя благодарноста си на психолога,и да му кажа, че това с устната е истина!
    Сега направо се потресох...прочетох това ЗА ЧЕРВЕНОТО ПЕТНО,И НАИСТИНА ПО РОЖДЕНИЕ СИ ИМАМ НА ВРАТА!
    А КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?КАКВО Е ТО?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Оо, също ми вдъхнахте поне малко кураж, наистина в момента малко се надявам да мине Манията, както каза психолога

4e kvo dori da stane6 obraten (ti sega ne si) nqma ni6ty lo6o v tva ima mn xora po sveta koito sa obratni i sa go prieli.Spored men ne e sramno 4e xaresva6 mom4eta,tva ne go opredelq6 ti,a sarceto ti to tka e re6ilo i nemoje6 da napravi6 ni6ty...spored men vsi4ko 6te otmine samo s vremeto ne se trevoji
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Always`Sad
    Как ти е пощата?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Та... неискам да ставам досадник,обаче ако може да попитам още нещо психолога...
    Трябва ли да изчакам толкова време до след ваканцията,тогава наверно няма да сме в един клас,а мръсната ми уста направо няма да може да се спре...незнам, бих искал да му кажа

Та... неискам да ставам досадник,обаче ако може да попитам още нещо психолога...
    Трябва ли да изчакам толкова време до след ваканцията,тогава наверно няма да сме в един клас,а мръсната ми уста направо няма да може да се спре...незнам, бих искал да му кажа
    Е не е психолога, но понеже с него сме на 1 мнение, ше си позволя да ти кажа... не му казвай, стръпи се , нека дойде лятото. Тогава може да размислиш веднъж завинаги. НЕ си наркоман, който не може да издържи на напрежението да не си вземе дозата... твоето е горе долу същото, само дето не си започнал още, а и е по-добре да не почваш. Тва мисля.

Guest
    баааааа
    вярно е че и аз съм в период 'сдух'
    ама ти си мн трагичен случай ве
    я главата горе
    не ти се живеее
    хах
    и мен не са ме питали преди да ме направят
    така че или не се оплаквай
    или скачай ...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе... с две думи-луда работа...
    Наистина и не се разбирам сам, много ми е объркано..като оставим на страна и това,имам още куп простотий на тъпата ми глава,а решение -няма

Пощата ми е obicham_se@abv.bg.

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Guest
    мен това ми е работата и спокойно не ставаш досаден а просто си любопитен и това че имаш желание да се информираш говори само хубави неща за теб

доколкото разбрах вие сте добри приятели и искаш да запазите приятелството си но да стигнете и по далеч а и класът ти да не разбира тъй като след ваканцията ще се разделяте, а ти явно много искаш да му кажеш (това ще просвочи все едно съм гледачка но...) най-подходящото време АКО ИСКАШ да му кажеш ще е през края на юли - началото на август защото дотогава той ще се е оттърсил от стреса натрупан през учебната година, ще си е починал, ще е разпуснал и може би няма да реагира толкова остро на признанието ти но за сега предлагам да се поотърсиш малко от ситуацията и да си починеш

пак повтарям СПРИ ЛЕКАРСТВАТА ако наистина пиеш дозите които си описал то значи в момента лекарствата мислят вместо теб!

а относно това със споделянето в предното ми изказване ти обясних как:

"спокойно да обясниш на Т това как ти никога не си си мислел че е възможно да се случи на теб но уви природата го иска, обясни му че по никакъв начин не искаш да го ангажираш със свойте влечения и че може би са просто период. Дай му да разбере че ПРИЯТЕЛСТВОТО И ПОДКРЕПАТА МУ на този етап са много важни за теб. Може би духовната приятелска близост ще запълни дупката в душата ти. Сподели че в този момент на слабост неговата дискретност е от изключително значение и че чрез признанието което правиш пред него а и най-вече пред себе си ти му засвидетелстваш доверието което му имаш. "

успокой се и ако има нещо питай

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Това нещо го разбрах напълно...
    Понякога имам чувството,че само ме използва,ако е поразбрал нещо, или за пари,или за други неща,ама незнам,супер гадно ми е и ако наистина иска да ме използва по някакъв начин, ще полудея..

НЕЩАСТЕН
    Guest
    И още нешо-по никакъв начин немога да му кажа, явно и гадже си има и ще стане мама-мия...
    Но направо ме гризе някакво ЧУВСТВО НА ЗЛОБА В МЕН,И НЕ ИЗДЪРЖАМ!УЖАСНО СЪМ РАЗТРОЕН, РАЗДВОЕН И РАЗТРОЕН ДАЖЕ, ЩЕ ИЗКУКАМ, САМО СИ МИСЛЯ РАЗНИ ПРОСТОТИЙ,А НА НЕГО НИЩО ОТ ТОВА НЕМОГА ДА СПОДЕЛЯ, ЩЕ ГРЪМНА КАТО БОЙЛЕР НАКРАЯ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си