.
Затворена тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 391
    Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Първо искам да изразя благодарноста си на психолога,и да му кажа, че това с устната е истина!
    Сега направо се потресох...прочетох това ЗА ЧЕРВЕНОТО ПЕТНО,И НАИСТИНА ПО РОЖДЕНИЕ СИ ИМАМ НА ВРАТА!
    А КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?КАКВО Е ТО?
    За червеното петно:
    'Въпроси в ефир', телевизия М-САТ, петък, 21.00-22.00
    http://esotherica.freecom-int.com

Аз заставам на 100% зад всичко ,казано в сайта. Посещавам кабинета на г-н Захариев от около 2 години и 8 месеца.
    Да, много бебета се раждат с това петно. А какво е няма да ти кажа аз- надявам се,че сам ще стигнеш до извода. Плюс това, всеки човек си има собствен мироглед и собствено възприятие.

В сайтът има базисна информация за Егологията и СЕС. Това,което ти казах аз, го знам от списанието 'Запознаване с материята'( че си поразен от СЕС 3-то ниво). Усещаш ли понякога парене на тила?

А петното НЕ Е Синдрома на Емоционалния Срив, то е просто външноизразения му белег.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе, незнам какво вече да си мисля...
    То петна ли не бяха, психолози ли не бяха, съвети ли не бяха, депресий ли не бяха,хапчета ли не бяха, кръв ли не беше, лудост ли не беше..
    С една дума- Безнадежден съм, нужен ми е само той и той,и той и той и той

Добре де,успокой се малко!Стига си се вманиачавал!
    Направо ти се чудя на акъла как може да си направил всички тези неща-според мен трябва да приемаш нещата малко по-спокойно,защото с това тормозене ще си навредиш на здравето и след време ще съжаляваш,даже ще се чудиш как може за такова нещо да си си повредил.
    Не е най-важното нещо с каква ориентация си-знам,че на тази вазраст ти е интересно,но се осъзнай малко и погледни напред!Животът е пред теб и няма смисъл за такова нещо да си го проваляш!!!

bEwArE
    Guest
    Човече, то е ясно! Ти си на 15 и все още си в хормоналната фаза в която незнаеш на къде да поемеш. Незнам, може би вече си се ориентирал като Би-сексуален, обаче ти можеш сам да си помогнеш! Нека ти дам съвет! Игнорирай този твой съученик, все едно го няма! Ако има възможност да се преместиш в друго училище или поне в друг клас - НАПРАВИ ГО! Забрави за тези гей изживявания, които си тълпиш в мозъка. Както всяко чувство може да бъде притъпено, така и това може! Върни се към стария начин на живот. Общувай с момичета, мисли за тях, ако можеш хвани си приятелка, ако ли не отиди изчукай някоя к*рва(колкото и грубо да звучи)! Хвани се с някакъв спорт или някое момчешко занимание, което да ти харесва и да прехвълиш всичките си емоции върху него! Това е положението: Изход има! Както знаеш, когато престъпниците си признаят престъпленията, получават лека присъда... в твоя случай: Щом смяташ, че това е нередно, значи наполовина си го преудолял! И както има една поговорка : Господ помага не тези които искат да си помогнат! - хващай се в ръце и недей да се самосъжаляваш, защото накрая ще дойда и ще ти тегля един бой!!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами...да,аз ходя на фитнес,ако може това да се причесли като някакъв вид спорт,а скоро и на плуване ще си тръгна отново...
    Абе проблем ми е , съвсем сериозно.Значи, не ми пука толкова какво мислят останалите,просто аз се мъча,като птица в клетка съм.Относно това,вече наистина си мисля, че съм Би-сексуален,но и колкото да се възбуждам от девочки,май се възбуждам и от Т,от други момчета- НЕ,но имах в предвид,че малко това възбуждане към Т надделява другото, това ме притеснява много..!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    А аз както казах,освен че се възбуждам,имам чувството че съм влюбен,нали ви споделям- постоянно го гледам,всичко ми харесва у него-смехът му,усмивката му,гласът му, очите и всички такива простотий, но ми е много скувано и притеснено,толкова сговнясано никога не съм се чувствал,и даже ми влия освен на нервите и здравето и на училището,а аз искам да си уча съвсем нормално и спокойно както преди,а не да съм захласнат и загорял...УЖАС!

С една дума- Безнадежден съм, нужен ми е само той и той,и той и той и той
    Без да ми се обиждаш

Ти :

-или си тъпак
    -или си маняк
    -или си садо-мазо
    -или се правиш на такъв
    -или си луд
    -или си ИНАТ

(май последното беше най-добро попадение)

1 000 човека ти казваме "НЕ" , ти пак казваш "ДА" ...

П.П. Поне ако правиш нещо, зарежи хаповете, така ще говориш по-ясно, по-лесно, по-разумно, но от др страна ако си без хаповете и те отреже брутално, незнам човек , губи ми се фантазията кфо ш'те стане.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Нее,спокойно, не съм от тънкообедчивите педали
    това го казах на майтап...
    Относно, остави май наистина съм голям инат,като дрът катър,ама малко си падам и садо-мазо...и преди съм се самонаранявал,ама заради МОМИЧЕ си бях нарязъл вените
    Това ме притеснява,но наистина аз никога не бих го отрязъл да не му говоря или подобно,само ако не се скарам нещо жестоко,защото се променям като дявол и незнам какво ще му се случи тогава...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Просто и колкото налуднечичево да звучи,искам да се самосъхраня,поне още 15 години живот....
    Божее,като гледам какви простотий съм писал,ама съм бил и нафиркан яко и то с валериани и диазепани,в момента съм ЧИСТО ТРЕЗВЕН И АДЕКВАТЕН,но въпреки това пак се мразя от дъното на червата си!

Guest
    добре що не пробваш да си хванеш някоя к***а за един сех и може и да ти мине вече да не си в тва положение ?!?!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Проблема ми е, че съм много вманиачен и трудно ги подбирам,имам си с две думи-много търсене,доста съм капризен....
    Но ще пробвам...някой да каже как вървят цените

e ti pa sq 4ak za ceni idi tam na nqkoi kupon neshto nz na kolko si nemojah da razbera i tam zaribi nqkoe momi4e i napravete go i tva e moje da se opravi6 da izleze6 ot tvoite vaobrajeniq i da spre6 da se sduhva6 ako ne idi na disko tam sashto ima ako ne kakto si kazvat to4no idi i si plati za edin sex i tva e

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ми..така е, абе трябва да поработя по въпроса

az pone se promenih sled 1-viq ne be6e mn skoro de no kakto i da e no sled sex seki 4ovek se promenq po edin ili drug na4in pone az taka si mislq moje i da se zablujdavam no moeto mislene se promeni malko taka 4e deistvai i dano da uspee6
    =D> =D> =D>

А до ся що не работеше бе ти ...
    А и друго
    Преди дето изреждах ...
    Забравих да те пиша и чувствителен

Такова е положението , а не знам от кой град си, иначе при нас едно курве струва от 30 до 50 евро на вечер ... а вече ако искаш и по-голяма красавица отиаме на 100 , ама очи и х*й текат батко, та мамата си трака

ima i po evtini pak i te ve4e na evro li vartat ne znaeh pone shtoto ne sam plashtal za takiva neshta de \/

НЕЩАСТЕН
    Guest
    МДДАА,АБЕ ЩЕ ВИДЯ,ТУК МАЙ И ПО 50ЛВ ИМА..ОБАЧЕ ТОВА МЕ Е ЯД,ЧЕ СЪМ МАЙ НЯКАКЪВ МАНИАК,ДЕТО САМ СЕ ПРЕБИВА,КАК МОЖЕ ДО ТАКАВА СТЕПЕН ДА СИ НАСИНЯ ЛИЦЕТО,ЧЕ ДА ВИСНЕ И ДА СЕ ПОДУЕ ВСЧКО КАТО,ВСЕ ЕДНО НАТРОВЕН..И ТО ПАК ЗАРАДИ Т..

МДДАА,АБЕ ЩЕ ВИДЯ,ТУК МАЙ И ПО 50ЛВ ИМА..ОБАЧЕ ТОВА МЕ Е ЯД,ЧЕ СЪМ МАЙ НЯКАКЪВ МАНИАК,ДЕТО САМ СЕ ПРЕБИВА,КАК МОЖЕ ДО ТАКАВА СТЕПЕН ДА СИ НАСИНЯ ЛИЦЕТО,ЧЕ ДА ВИСНЕ И ДА СЕ ПОДУЕ ВСЧКО КАТО,ВСЕ ЕДНО НАТРОВЕН..И ТО ПАК ЗАРАДИ Т..
    И от к'в зор го направи? На някой да помогна с тва? Да спечели нещо от това? Медал ли искаш за тва? Вземи се в ръце, че ако ми беше под ръка да ти бях бил 1 български и 1 цигански шамар/шалтак!

знаеш кво спи да мислиш за тва нещо мисли за нещо друго но не и за тва и дай 50 лева ако трябва но да е поне както трябва да си свършиш работата как трябва и да спреш да мислиш за тоя влез във флирт4е и гледай снимки на моми4ета и навсякъде и така мисли за някоя моми4е което ти е симпатично нещо от сорта но не и за него айде

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе дедазнам...някакво странно чувство на удоволстве ми доставя,когато съм в криза...просто ми е кеф да се гавря със себе си

Абе дедазнам...някакво странно чувство на удоволстве ми доставя,когато съм в криза...просто ми е кеф да се гавря със себе си
    Тва тряя го види психолога ся, или ония вуду магьосника!

П.П. ЗАЩО БЕ ОТКАЧАЛКО???

П.П.П. Май май още не ти се е избистрил ума, което скоро няя и да стане, ако продължаваш с тях...

П.П.П.П Ае без глупости а!? Кеф му било. Аееее да не приказвам, че...

ееееее тогава всички ние какво правим втигаме си рейтинга и коментарите в тиинпроблем а значи е безмислено да ти казваме какво да направиж щом ти е кеф да се самонаказваш тогава сам ще трябва да се оправяш ти си знаеш. Нали знаеш оня мохабет "кои каквото си го направи, нокой друг неможе да му го направи" затова ти си знаеш нататък, но дано да се опраиш де айде късмет и УМНАТА !!!!!!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Всеки знае,и какъвто да е,че има комплекси,и аз си имам и да ги избия,или трпябва да гавря някой друг,или себе си,а днес нямаше кой и си издрънчах няколко удара с бокса в окото,доста виснах...

ц ц ц тва с бокса вече е прекалено брао на теб ако продължаваш така ти виждам скоро края да се ......... и така недей ти нещо верно си се сдухал прекалено мн да се удариш с бокс хаха недей така

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами...търпя си пораженията,никой не ми е виновен че съм педал, просто от уважение към педалите се поздравявам!
    То това не е всичко,освен с бокс съм се удрял и със шише-стъклено,рязах си устната пак на скоро и вените също..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си