.
Затворена тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 391
    Пич, хой си легай, че зе да ме ядосваш! Съжалявам за вашите единствено! Какво ли правят те, как ли се заблуждават, какво ли ги лъжеш? Треа още поне 100на поста да минат , за да зема да пиша тука!

П.П. Оправи се, не се излагай, ш'тот секи може да се пребори. Ако пък не искаш кажи си го, да те отписваме, да заклуч. темата и да се приключва въпроса.

П.П.П. След като ТИ САМИЯТ не искаш да се промениш, да си промениш държанието, настроението, самочувствието, ориентацията... та НИЕ ли да го направим? Айде лека нощ и дано се осъзнаеш на кой свят ходиш!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Между другото,ето аз пак показвам злобата си,и колкото да не искам...
    Но винаги съм мразил грастите,и ще ги мразя, независимо какъв съм аз!Така бих постъпил с всяка граста, както със себе си

емиии тогава самонаказвай се и наистина скоро няма да изквасиш така 4е наистина ходи си лягай най добре поне за ся пък дано на сутринта мислиш малко по трезво да не повярваш айде

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Абе, незнам какво вече да си мисля...
    То петна ли не бяха, психолози ли не бяха, съвети ли не бяха, депресий ли не бяха,хапчета ли не бяха, кръв ли не беше, лудост ли не беше..
    С една дума- Безнадежден съм, нужен ми е само той и той,и той и той и той
    Човече, съжалявам,че не ме разбра.
    Твоя воля.

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    я,се стегнете! Това не е болест! Няма от какво да се срамуваш! Това е физиологично и не се лекува! какво искате-да му направят фронтална лоботомия, все едно живеем преди първата световна?? Просто такава е ориентацията ти- няма нищо срамно! В затвореното българско общество, което гъмжи от глупави предрасъдъци и стереотипи, на тази възраст няма да намериш много подкрепа, но се надявам по-късно хората да те приемат такъв такъвто си! В природата има десетки примери за хомосексуални отношения между животни и растения! Естествено е!

Guest
    mi nz kvo da ti kaja ....
    ima6 gaden problem .opredeleno
    no ne se strahuvai vsi4ko s vremeto si 6te se oprvai !!
    nemoga da si predstavq kak se 4uvstva6 no znam 4e ne e mnogo hubavo tova 4uvstvo!!! i az sam imala mnogo problemi no vsi4ko se oprvaq ....taka da znae6
    uspeh...........

Град
    София
    Спокс де... Смисъл тва може да е само някво моментно... Та нали си в пубертета, струват ти се много неща които не са така.. Спокойно с времето си ще се оправиш.. Не няма да се оправиш щото ти си си нормален... Нормално е да имаш привличане и кув същия пол.. Както каза някой имаго и в природата... Само не се страхувай и отричай от себе си.. Или пък не се мрази за тва което си...
    Вие на хероин ли сте бе?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами... знам че съм в пубертета,ама не ми се струва,това си е направо болестно състояние, много го искам...

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    не е болестно състояние, а сексуално привличане, което не е нито неправилно, нито греховно. Просто за моментът трябва да се въздържаш от действия, защото както казах, обществото не е толерантно изцяло (макар че аз имам приятели хомосексуални и са страхотни хора, точно като всички останали-те на практика не са различни!) Надявам се да намериш нужната подкрепа...

Guest
    Няма да е зле да идеш при психолог. Или така си мисля. Аз подобни чувства никога съм нямал и дано нямам. Смятам че биха ти помогнали. Това са хора които наистина биха ти дали правилен съвет. А ако питаш мен - първо си изясни какво чувстваш, ако си сигурен че е това което пишеш си кажи "Я се усъзнай, аз съм момче на 15 години, немога да съм влюбен в момче, стига глупости", и спираш контакти с него. Спираш да го гледаш, спираш всичко. На твое място бих се постарал да си намеря приятелка, можеби ще разбереш колко по яко е да си до момиче.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами..да знам какво е чувството и с момиче,нали ви казвам, бях си нормален до преди 5 - 6 месеца...
    Просто незнам,същото е чувството в момента както като бях влюбен в момичета...
    И най-гадното,че ми обръща внимание и направо ме подлудява!

За да решиш проблема си, трябва да имаш желание да го сториш.Така че се стегни, спри да мислиш за въпросното момче, намери си интересни занимания и ще видиш как с времето интереса ти към противоположния пол ще се върне.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Дано да е така...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Така..сега имам още един въпрос към психолога,ако може...
    Имам още един проблем ,който не съм споделил,и може би той е главният виновник за тази неудобна ситуация...
    Просто съм голям материалист!
    Незнам вие как го разбирате това,но аз просто полудявам като видя някой да има нещо по-хубаво от моето и веднага хуквам като луд да си купувам, даже по-добро.Просто завистта у мен е неуместна!Немога да си го обясня....ЗЛОБА някаква...
    Може би съм и доста разлигавен,защото майка ми препечелва доста и ми праща всеки месец доста пари..и пак не ми стигат..
    Просто немисля, че на моята възраст е възможно да харчиш по толкова мнооого пари и пак да не ти стигат,да искаш още и още!Без точности,но на ден не пръскам по-малко от 20- 30 лв само за задните си части,а отделно ако тръгна и някои дрешки да купувам става мама-мия...
    Всичко съм забравил, просто в тъпата ми тиква само се въртят сметки и телефони,ланци,пръстени,др хи и разни простотий..
    Единствено в момента той ме кара да се чувствам повече като човек, а не като МАШИНА.Какъв е проблема?

Имам още един проблем ,който не съм споделил,и може би той е главният виновник за тази неудобна ситуация...
    Незнам вие как го разбирате това,но аз просто полудявам като видя някой да има нещо по-хубаво от моето и веднага хуквам като луд да си купувам, даже по-добро.Просто завистта у мен е неуместна!Немога да си го обясня....ЗЛОБА някаква...
    Може би съм и доста разлигавен,защото майка ми препечелва доста и ми праща всеки месец доста пари..и пак не ми стигат..
    Просто немисля, че на моята възраст е възможно да харчиш по толкова мнооого пари и пак да не ти стигат,да искаш още и още!Без точности,но на ден не пръскам по-малко от 20- 30 лв само за задните си части,а отделно ако тръгна и някои дрешки да купувам става мама-мия...
    Всичко съм забравил, просто в тъпата ми тиква само се въртят сметки и телефони,ланци,пръстени,др хи и разни простотий..
    Единствено в момента той ме кара да се чувствам повече като човек, а не като МАШИНА.Какъв е проблема?
    Абе я бегай от тука че почваш да ми лазиш по нервите вече ! Пикла !

психолога
    Guest
    Започвам да си мисля че нямаш никакви чуства към него, а просто може би заради по хубавата му външност искаш "да притежаваш" и него което е съвсен друга ситуация. И аз много пъти съм гледал тия напомпани момчета по разни състезания и със си казвам "Ако имах такива мускули?" но това не означава че имам чуства към тях.
    Проблема наистина ми стана по ясен всичко си дойде на мястото. Както беше казал някои "Зад всяко гениално нещо стой простичката идея!" в случая причина.

Споменах за хомосексуалната "любов" че е като "любов със себе си" и че е не толова заради партньора колкото заради егоизмът.

Спокойно не си влюбен а осносно ежедневните ти разходи мисля че са почти в реални граници след като живееш с брат ти., родителите са ви далеч за да се грижат за вас за това заменят присъствието си с пари което е лошо (друга тема). Предполагам не сядаш да си готвиш а ядеш пици сандвичи и други подобни вредни неща.

Наскоро дадох в клас да се обсъжда тема по избор и те избраха Завистта една от ученичките каза нещо което говори много добре за начина по които е възпитана и за това как ще се реализира в обществото, тя каза (цитирам по памет) : "Родителите ми са ме възпитавали да не завиждам на никои, защото ще тровя само себе си. Казвали са ми че колкото и да съм хубава винаги ще има по хубави от мен, колкото и да съм умна винаги ще има по умни от мен..." , май излезе че твоето "влюбване" в момче е просто резултат на пропуските във възпитанието ти.

deem(unregistered)
    Guest
    СИНДРОМЪТ НА ЕМОЦИОНАЛНИЯ СРИВ (СЕС)>Имаш червения белег на тила. Какво му е толкова сложното да разбереш? Повече няма да го повтарям, но след като съм ти казал причината и не вземаш мерки нямаш право да се оплакваш и хленчиш. Аз си казах . За последно. Чао.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ооо,ама аз не съм очаквал такива гадни реакций!Ама аз няма да се разкарам, ще си седя тук и ще си пиша колкото си искам!
    Относно,защо да е лошо да имаш по-повече от другите?Все пак не всеки може да е красив,ама чак пък да му завиждам за красотата...а ако завиждам,аз ще си я компенсирам с дрехи или други,понеже съм си грозен!ТОЧКА!Завист и толкова!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Амии дори и да е завист към красотата му,аз го чувствам като любов

Интересно ми е брат ти как реагира на тия твои мазохизми...Той не подозира ли нещо?!То няма начин да не подозира...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Оо, той не го интересува особено....ако не съм споменал ще кажа, че съм скаран с него и въобще не ми дреме какво мисли...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Незнам...и колкото и да не искам да го кажа,освен че изпитвам изпедерастяли чувства съм и долен и гнусен комплексар....най-ужасната комбинация

Guest
    Здравей.
    Хм, честно да ти кажа... трудно ми е да реша как да подходя, как да ти обясня всичко, което нахлу в мозъка ми, когато прочетох историята ти. Първото нещо, което ще ти кажа като съвет е най-трудно осъществимо, но най-ефикасно за сметка на това: Стегни се!

В смисъл - опитай се максимално да се прочистиш от влиянието на чувствата (знам, може да ти прозвучи невъзможно, но.. опитай). Целта е да разбереш, дали противоположния пол наистина те привлича, или просто си зашеметен от цялостното излъчване и качества на човека, който харесваш (: На тази възраст всички сме объркани, не знаем какво чувстваме, какво искаме.. изобщо ужас.
    Особено когато човек е толкова стресиран, е още по-ужасно.
    За теб е важно преди всичко да се измъкнеш от депресията, и да дойдеш на себе си, за да можеш да прецениш дали наистина си гей, дали това не е някаква временна хормонална прищявка, или просто конкретния човек те е запленил с нещо специално (защото и такива случаи се срещат). В такива ситуации, човек сам най-добре може да си помогне. Но за целта се изисква известна доза воля, сили, мотивация, оптимизъм... ала, бала.
    Отдели повече внимание за себе си, по-специално за дейности, които биха повишили самооценката ти, за да се съвземеш от всичко това, да можеш да погледнеш на нещата обективно, да прецениш всичко точно.

Не се отчайвай! Изход от проблемите винаги има, стига да не се предаваме (:
    А, и вземи си намери отдушник, защото ако няма кой да те изслушва ще ти е значително по-трудно.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами.. наистина е много объркано, всички чувства са смесени...ужасно...а наистина нямам отдушник,вие сте ми единствения отдушник

Guest
    Тц, тук... някакси, струва ми се, че няма да намериш утеха.
    Сигурно всички различни мнения ще те объркат още повече.
    Потърси помощ от някой приятел, на който имаш пълно доверие, някой близък, скъп човек, способен да те изслуша и да ти помогне. Ако нямаш такъв... Лошо.
    На психолозите нямай доверие. Те са студени и изтрещяли същества, свикнали са да се прествуват. Реакциите им са заучени, както и изводите, които си правят, след като те изслушат. Особено назначаваните в училищата. Сред тях трудно ще намериш някой, способен да ти помогне.
    Гледат те, слушат те, и в същото време си мислят колко колко е западнало младото поколение тези дни >.<. Повдигат собственото си самочувствие от факта, че не се намират в твоето объркано положение. (това си е моето лично мнение, де)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си