.
Затворена тема
Страница 8 от 16 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 391
    Guest
    поне още не говориш за себе си в женски род...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Е, и???

психолога
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Амии дори и да е завист към красотата му,аз го чувствам като любов
    ами честно казано аз имам една малко нетрадиционна теория за любовта заради която за малко да изкарам петица е университета
    в тоя бранш всичко се върти около любовта и около вътрешния мир горе-долу не е много разнообразно като учебен материал.

Аз смятам така наречената "Любов" за съвкупност от човешки нужди, като например да даваш и да получаваш нежност да си говориш с някого да мечтаете и тн и тн. Което се превръща в любов когато правиш всички тези неща както и още много е един човек.
    Например ти още си ученик и си говориш със съучаници, обсъждаш с учители за твоето професионално развитие (мечтаеш), и така нататък но ако всички тези неща ги правиш с един човек ти ще се чустваш много по привързан към него. И ето това е "Любовта" според мен.

Не можах да се изкажа достатъчно ясно, но и в главата ми е объркано. Все пак в учебните заведения се учат много по различни нещата
    от колкото са в реалния живот.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами..да,наистина искам да получавам тия неща които изброихте..но наистина си го обичкам, даже и подаръци почнах да му правя

Повече от фен
    Град
    Варна
    Въпрос към всички ,които са отговаряли на тоя нещастник: Защо го търпим тоя? Бахти,тоз е някво ревливо,закачливо лайненце дет са го шибнали хормоните и понеже мама я няма да му говори е тръгнал да пише из форумите.

Да бъде тоя къвто иска,кретен да е,болен да е,хамав да е, гей да е,не е фатално.Ама то мамицата му един гигантски вулкан от простотии! Даваш му съвет - той казва не! Съчувстваш му - той продължава да реве. Нареждаш го - той отговаря така все едно има значение.

Ае мухльо,вземай са стягай,изключвай компа и излизай на вън! Проблема не може да ти го реши интернета , а реалните контакти с реални хора!

Като щеш бъди гей,педал,травестит,но се дръж като мъж! спри да хленчиш като някво лигаво 10 годишно момиченце.

Много ше се радвам темата ако се заключи,но това явно няма да стане. Заключи сам за себе си тая тема и се промени сам.Друг няма кой! Всички се опитахме да ти дадем съвети,ама ти явно отказваш да ги приемеш. Прав ти път!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Въпрос към всички ,които са отговаряли на тоя нещастник: Защо го търпим тоя? Бахти,тоз е някво ревливо,закачливо лайненце дет са го шибнали хормоните и понеже мама я няма да му говори е тръгнал да пише из форумите.

Да бъде тоя къвто иска,кретен да е,болен да е,хамав да е, гей да е,не е фатално.Ама то мамицата му един гигантски вулкан от простотии! Даваш му съвет - той казва не! Съчувстваш му - той продължава да реве. Нареждаш го - той отговаря така все едно има значение.

Ае мухльо,вземай са стягай,изключвай компа и излизай на вън! Проблема не може да ти го реши интернета , а реалните контакти с реални хора!

Като щеш бъди гей,педал,травестит,но се дръж като мъж! спри да хленчиш като някво лигаво 10 годишно момиченце.

Много ше се радвам темата ако се заключи,но това явно няма да стане. Заключи сам за себе си тая тема и се промени сам.Друг няма кой! Всички се опитахме да ти дадем съвети,ама ти явно отказваш да ги приемеш. Прав ти път!

ЛЕЛЕЕ..ама ти си бил много устат бе?Каква проза, какви стихове само...сърцераздирателни даже...
    Недей, за жалост може да съм гей, травестит или всичката паплач която каза,защото си пиша с такива грозни момчета като теб!Ама ти не завиждай, моя хормон ще се оправи,твоя няма да се оправи!И да завиждаш и да не, няма файда, трябват все пак ЧИСТАЧКИ,ИЛИ ПРОДАВАЧКИ като теб, за да мият кенефите навсякъде.
    Спокойно, може да си изпиеш валидола,поне от личен опит знам, че не действа много силно, за да не стане така че да умреш,и да те успокоя, че темата няма да я заключат, защото МОДЕРАТОРИТЕ са хора,а не безгръбначни и безхуманни, същества,като теб!
    Лека нощ и цуни баба си под мишника!

Nassgerrack не забравяй, че като се отвори темата, аз бях първия дет тръгна да дава съвети. И когато по-рано от всички видях, че няя смисъл, казах си директно, и на него, че повече няя да пиша в тая тема. Учудвам се, че си хабиш нервите за глупости. Направи кат мен, не чети хич. Ся влезнах от любопитство да видя само, дали се развиват добре нещата или не, ама ясно е, какво е положението.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ооо,още един мафиот!При това и той грозен!УЖас,вие пластична херургия незнаете ли какво е?Или тесла да си нацепите носа?А?Ужасна картинка,а си хабите нервите,нищо хабете ги,аз ще ви помогна да влезите в 4-и Километър, по-скоро

И да обиждаш и да говориш простотии, глупости, шитс и тем подобни... не ти се връзвам, да знаеш! Плюй си, не ми пречиш, нито целиш.

П.П. Не ме обиждай, щот аз не съм, а ако почна става страшно

Guest
    НЕЩАСТЕН имаш ли скайп? ако искаш може да си поговорим? с радост ще те изслушам и ще се опитам да ти помогна пиши ми на ЛС-то или тук

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Мне, за жалост нямам,ама пиша в мирката-пак така ми е ника

НЕЩАСТЕН
    Guest
    BAYO ами почвай какво чакаш!Ама преди да обиждаш си избръсни тая вълна на гърдите

Повече от фен
    Град
    Варна
    Тоа ми се включи с skype снощи. Да ви кажа не му е добре. Някой ако иска да дам copy/paste на монолога му да пише,ще ви стане доста интересно с какъв човек си имаме работа.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ооо, така ли??Я дай че ми стана интересно...да видя какво съм писал аз..

in4eto0o0
    Guest
    spored men vsi4ko e ot vuzrastta...sled vreme vsi4ko 6te se opravi...hvani si priqtelka...budi po-dolgo vreme s neq i ne6tata 6te zapo4nat da se podobrqvat (ako imisa6 da me pita6 o6te ne6to moje6 da pi6e6 da skype : ina_dragieva ) Uspeh !!!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Даа,ама аз нямам скайп!но в интерес на истината, трябва да си направя, хем ще видя и някои лайненца дето ми се опитват да правят провокация...ОЧАКВАМ

аве НЕЩАСТНИК, не обижай бе.....келеме! Иии ако искаш много да знаеш, щот се правиш на паметен, не виждам кой с кво те провокира, виждам само обратното във всеки твой пост!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    БАЙО,първо келеме е майка ти(лека и пръст)
    И вие провукирате, нещастници!!!!!!!!!!!!!

Samo ne razbrax za kakvo si tuk. Da obijda6 li? Kvo nali ima6 problem.Q vzemi nqkoi valerqn ot tvoite v kraina smetka tova si e tqxno mnenie.Jiveem v svobodna strana vseki ima pravo da si prikazva kakvoto iska

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да даде Господ в още петима да се влюбиш, да страдаш по тях и раните по вените на ръцете ти никога да не зараснат.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ооо,обаче аз май и на Алах съм се молил,и днес осъзнах че съм БИ!така де, мога да си кажа че се надървих от една пичка и за малко да я оправя в кенефа, ама почна часа..нищо,утре..

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Само да кажа на Байо,че злобата е повърхностна и веднага си проличава под уродливия му нос и цялото му тъпо и смачкано лице,какъв темерут е.А и тая курва до него ми прилича на някоя ромска магистратка
    Нямаш вкус!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Мне, за жалост нямам,ама пиша в мирката-пак така ми е ника

аз пък нямам мирк инсталирай си скайп и пиши на lileto_ll
    или ми пиши на мейла lileto_hiphop@abv.bg айде чакам

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ми и на мен не ми се живее .
    Айде заедно да се гръмнем,а ?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    еми ти сам си казал че искаш да се самоубиваш, така че аз викам да не чакаш повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си