- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея...
Ами да,ама да определим и датата, та да поканим и Байо![]()
все ми е едно..възможно най-скоро да е само!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
Ще е готино ,ако поне тоя човек се сети да ми каже..- лека му пръст![]()
еми недей, някой кара ли те насила да живееш? :P
абе хора тва ли е решението?решението е да седнеш и да помислиш ако неможеш сам да решиш проблемите си трябва да поговориш с някой аз това му казах за НЕщАСТЕН да ме намери на скайп и може да си говориме мн по тая тема докъто не намерим отговор ама той явно не иска....
![]()
e*ти ВУЛГАРИЗМА![]()
НЕЩАСТЕН ли си, ЩАСТЕН ли си, не ми дреме, ма ако обичай не пиши глупости, даже не ти разрешавам, ш'тот първо си на 15 годинки, още си бършеш суполите като ставаш от сън и другото което е - ти си МАЗЕН САМОУБИЕЦ. Ходи се еби в тоалетните в активните от втоя сорт, не пиши по форума да флуудиш. Не моа си обясня, щом мислиш , че гаджето ми е нек'фа задръстена , грозна и тъпа к*рва, кво очакваш да срещнеш повече от тва?!? Тя е мечта бе! Никога няя да имаш подобно нещо и не ми казвай че завиждам, че злобея или некви такива, щот човек за нищо не може да ти завижда, да те съжалява дори не тряя, щот ш' се застреляш и на никой няя да му пука за тебе. Отивай в Ада и не ни занимавай с глупости!!!
П.П. Даже и R.I.P. не ще ти пожелая, не го заслужаваш.
П.П.П. Goin' in HELL Motherfucker!![]()
Хи хи хи, а такааааа....
Ама аз не съм самоубиец, това че ми харесва да си правя садо-мазо от любов ми доставя даже УДОВОЛСТВИЕ,честно казано..![]()
А относно твоята пичка си е наистина курветина, няма спор, а явно само те използва са парички,дано поне това да имаш,че като те гледам за нищо не струваш и не ставаш, ставаш единствено за бой, дано да те пребият някъде като те срещнат!
pi4 ako 6te6e da se symoobiva6 ve4e da si go napravil pone 1000000pyti!vmesto da pi6e6 gluposti 4e 6a go napravi6 vzemi se stegni,ili mai ti ve4e si gonapravil,no prodaljava6 da nervi6 horata s tva eii taka za kef!..i na men mi se 6te da se gramna ponqkoga,no ako go iskah odavan da sam go napraila!
Помияра Байо самичак се хваща като удавник за сламка...
Добре, сега сериозно, как може да го накарам по някакъв начин да ми обърне внимание?![]()
Абе момче, Байо че е нежен - нежен е, но се опитва да ти помогне защо му отвръщаш така ?Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
Ми ако не е педераcче няма да ти обърне внимание.
Kolenichi mu i mu poiskai da te otvori otzad bez guma, da ti e gadno!!!Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
![]()
Digital ti pyk ot kude pozna che sym nejen , haha daje kva duma si izpolzval, ama kakto i da e! KEfiSh!!
Има два варианта:
1. Опитваш се да разсеяш тези чувства. Намираш си приятелка и се стараеш да се привържеш колкото се може повече към нея.
2. Оставяш се да бъдеш такъв, какъвто явно си. Ако наистина се кефиш на своя пол до такава степен, ще се примириш със себе си. Лично аз не съм против еднополовите връзки (просто не ми пречат по никакъе начин) и доколкото виждам все по-малко хора се възмущават от това(гледам Вип Брадър, когато съм вкъщи), така че няма да имаш чак такива големи проблеми с обществото и начинът по който смяташ, че ще гледат на теб.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами да...
До байо,не се притеснявай вече ме отвори с гума,ама другия път ще е без гума,ама не е хич гадно, не се стискай и не се срамувай да пробваш като ти се иска![]()
Байо,още нещо ще ти кажа скъпа..
Не ми завиждай,явно имам повече опит от теб в кама-сутрата,макар да съм само на 15...за разлика от мен,ти ще си останеш стара и психично болна,девствена мома до края на дните си!
ей според мен напусни тфа училище... в противен случай.. ще станеш гей !
Admin-Coki:
огромен размер на аватар!
/забрана за ползване на такъв
Хаха мечтай си скъпа. Само на думи те бива, даже като се замисля в нищо не те бива..... така че SHUT THE F*CK UP!Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
Не можеш да имаш нищо повече от мене, никога!
Ne6tasten,BAYO ako ne si spomnq6 ot na4alo ti dava6e saveti i napravo mu se 4udq kak se zanimava6e s tebe..Ne te li e sram ve4e!!!
Абе остави го. Както са казали хората " Храни куче, да те лае!" Не моа повярвам просто ... не моа да проумея кви хора имаПървоначално написано от mamacita
![]()
![]()
П.П. mamacita мерси все пак за съобразителността! Радваш ме.![]()
Na mene mi pisna ot taq tema predlagam da ne pi6em.Ta nai-posle toq da se razkara 4e ve4e se nerva.......
Злобейте, кир мръсна!
Мда бе, точно за тебе ли?!? Хах живей в кир дивако, на никой не му пука за тебе , гълтай хапчета и отивай в космосаПървоначално написано от НЕЩАСТЕН
![]()