- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- абе добре много ми е интересно, като сте на 14-15-16 години.
какво правите като имате гаджета, всмисъл къде ходите, кога...
защото на тея години ако отидеш в някое скъпо кафе (след 7-8 часа вечер) ги гледат много странно, щото са още деца все пак
а пък ако искаш да отидеш на дискотека в син сити направо забрави![]()
та разбрахте какво имам в предвид, на мен самия до 17-18 ми беше малко некомфортно, защото ме гледаха пренебрежително леко като съм с момиче, а в кафето или ресторанта е пълно с некви мутри и костюмари, и се отличаваш от останалите, камо ли за хлапета на 14-15 години ... ама са вече е друга работа![]()
айде кажете
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Само не мога да разбера темата ти какво общо има със секса![]()
ахах нещо съм се объркалПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
питай ги дали и къде се праскат и ще стане и към раздел Секс![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
estestveno 4e 6te gledam stranno. sqdam az nqkude na klub4e v 7-8-9-10 ve4erta i da gledam nqkvi lapetii nasqdali po 20 na edna masa, poru4ali po edna mineralna voda i kre6tqt tam sa ligavqt. aide sorry ama na teq godini ne se hodi po kafeta, klubove ili diskoteki. igrae6 pred bloka, subira6 se s kompaniqta , diveete si tam i tolkoz. a ne lapetata da mi hodqt po teq mesta i da se mislqt 4e mn burzo sa porasnali. qsno 4e iskat da sa kato golemite, ama da iz4akat i te da stanat golemi 4e togava.
moje bi tva be6e otgovor za temata ti.......ako sym q razbral pravilno. makar 4e mqstoto i hi4 ne e tuk.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
На 14-15 годинки!
Аз седях до късно само заради двата хикса и ледения!
Днешната младеж бърза като Фитипалди с развитието си!![]()
Light The Universe
Добра идеяПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Така - като си на 15г и ходиш с 20 годишен .. отивате на бар.. пиеш квот пиеш.. странно няма щом е с компания над 18 примерно.
Защото примерно две или 5-8 четиринадесет-шестнадесет годишни няма да ги пуснат в заведение след 20ч примерно.
А за през деня да отидат на кафе.. няма лошо. То кафетата за тва са направени.. да се ходи в тях.. също и детските дискотеки.
Макар, че съм забелязала, че по детските дискотеки се мяркат супер често некви над 18г и зарибяват тез мъничките.. гадост.. обаче те им се връзват.. БАУ
Абе, ако си малък и имаш големи приятели.. въри с тях на горе на долу, ма кво бързат и те.. да си седат с връзниците, пък то за всичко си има време.
Беее, ае кат им е забавно.. да се веселят там, да се забавляват.. блаа
Кажи бау ахахха ее . Кво друго да кажа..
Всеки си ходи където си иска.. абе всички да сме живи и здрави, тва е най-важното.
Ходете, мама, ходете където си поискате, да се нахойкате дано, та кат станете на 25 да ви е омръзнало всичко дано! -бахти деградацията..
аа абе хубаво е ей тъй на две седмици-три най-много да се ходи я на кръчме, я на бар, я на нощна дискотека.. ма да не се прекалява.. да се започне от малко и като почнат работа и си вадят парички да си хойкат където си искат........ щот едва ли мама и тате са съгласни да дават пари на невръстните си момичета и момчета за барове и дискотеки... е има ги и такиа родители.. ма не ги разбирам.. вече са испуснали юздите на децата си. Ох, Кво още да ви кажа.. секви ги има.. обществото не трябва да е така, както е сега, НИТО ПЪК ТРЯБВА ДА Е както е било по бабино време. Трее се измисли нещо, ма не знам какво. Абе айде, със здраве на всички ви.
П.П Сори за правописните грешки, ма е сложно да говориш и да пишеш едновременно.. и пловдивския диалект над всичко!!!!!!!!!!!!!
az sam na 15 i hodq s 20 god. i poneje na6iqt grad e malak i vsi4ki se poznavame i ne se frapira nikoi kat ni vdqt po kafetata,za6toto navsqkade e palno s moi vrastnici.A kato sam s priqtelq mi ne hodim mnogo po barove za6toto predpo4itame spokoini kafeta.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
az sum an 16,priqtelqt mi na 21.normalno e da ne hodq s nego po decki diskoteki.hodim si po kafenca,klubove i nikoi ne ni gleda stranno
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
вие още ли ходите по кафета,ресторанти и дискотеки?!
и ако реша да отида,защо трябва да се чувствам неудобно,защото
някой си ме гледа странно?!някой костюмиран мутрак?! ..
Когато бях по - малка, с моя ходихме на детски дискотеки, излизахме насам - натам, примерно в някой парк стояхме. На кафета също ходихме, какво като сме били малки?Да няма да се наливаме с алкохоли в кафето, че да е странно?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Mi nie si hodim v edno kafe deto sus sobstveni4kata si se znaem i e super pe4ena ama kafeto ne e nekvo guzariqta, ama predi primerno kato bqh na 14 i izlizah sus 17-18godi6ni i hodihme v Chocolate vseki den i nikoi ne e gledal tupo, daje kato sme praili nekvi mizerii. A kolkoto do Sin CIty, xexe ne mislq 4e nqkoga 6te stupq tam, a kolkoto do drugite mesta deto hodq- ami purvo nali si ima pridrujiteli i vtoro nikoi ne me e gledal stranno. Ne pomnq do sega da sum se 4uvstvala nekomfortno ama men ne mi dreme i daje dnes za pruv put se zamislih. A kolkoto do mutrite i kostumarite kakto ti kaza- ami jiveq v takuv kvartal 4e samo takiva gi ima ta sum sviknala i izob6to ne mi pravi vpe4atlenie a kamo li puk da se sduham![]()
ммммм мисля че тук играе роля и поведението ти. Ако се лигавиш и т.н. независимо на колко си пак ще те гледадт тъпоПървоначално написано от assd
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
На мен не ми вярват, че нямам 18, а гаджето ми скоро ги навърши тъй че го няма тоя проблем.
Никой никога по кафета не ме е гледал странно, а по дискотеки не ходя щото не пускат музика на която се кефя.
Хич не ми е странно. На 14 съм и много ходя на кафета,където ходят мои връстници.Рядко се срещат големички.При нас е обратното..градът ни е малък и се познаваме.Никой никого не гледа странно.
Па и не сме седнали да се наливаме като прасета,да правим мизерии или да крещим.
Нормално,както всички други си висим![]()
кви дискотеки ве
хехехе
14,15,16 годишните
си избрират някое "тяхно" си място
в някоя градинка
и там се цункат като гледат никой да не ги види
:]
п.с.
мен още на 13 ме мислеха за пълнолетен
az sam na 15 i mi e kofti da hodq po kafeta .. povecheto mi poznati se sabirat po kafetata .. az nemoga..vse edno nqkfo vcherashno laino po kafeta da hodis moq fr obiknovenno se razkarvame ili v kashti,no samo kogato e po studeno .. inache na kafe hodq mn rqdko i to prez denq,a za diskoteki .. hodila sam,no kato me vidqt na nikoi ne mu pravq vpechatlenie,no edin pat vzeh sestra mi,a tq e na 10 i vsichki se obrashtat i me gledat
![]()
Ами, като са малки, ще излизат през деня и няма да ходят по тузарски места.
Аз имам чувството, че на местата където ходя, ме гледат странно, защото НЕ СЪМ на 15- 16...
Оняден ходих на караоке с една бивша съученичка, и като се огледахме, осъзнахме, че може би сме най-дъртите в претъпканото заведение...
Който не иска да го гледат странно, ще се държи по подобаващ за заведението начин. Никога не бих отишла в заведение, пълно с мутрагени... Ходя там ,където ще ми е комфортно...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
То аз мразя да ходя на кафета .. А относно дискотеките , ами какво съм виновен аз, че приличам на 20 годишен?Да, досега никога не са ми искали лична карта където и да съм ходил. Всеки ми дава 18-20 години мале ужас
А относно 14-15-16 годишните... Ами те не ги ли виждате? Всички ходят еднакво облечени с едни големи полицейски очила от 80те, пухени якенца и т.н. То тва е много смешно!!! И вече като тръгнат да се правят наляво надясно гъзетата
Сложили ланците по 100 грама ( Кой знае сребро или не), надупили дрехите от битака и айде да си покажем новите работи ... абе ма*ната им на тея
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Първоначално написано от Ensnare Forever
![]()
![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
КаквоПървоначално написано от rosskata
? Като не съм обръснат е така
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Не се надувай толкова, невинаги това е плюс![]()