Ето го и моя проблем на 16 сам.До сега сам нямал приятелка и ми е доста подтиснато.Не знам какво да правя...Казват,че това са най-хбавите години на човека,но намен до сега нищо хубаво не ми се е случвало и не знам какво да правя.Всички момичета,с които сам пробвал са имали приятел и сега ще кажете "той само красивите турси"ами не просто,кой освен мен няма да си има приятел/ка на тази възраст.Имам толкова лош късмет,че се отчаивам вече.По дискотеки не ходя по простата причина,че на моята възраст сам още недорасал(сега не почваите с детските дискотеки щот това не е дискотека,а зоопарк...).Та какво трябва да направя...Имам добри приятели(не са много) с тях ходим по ексурзии,по купончета и тн,но все не ми идва късмета.На последната екскурзия се свалях с 1 момиче и то просто ме отряза и ми каза,че си има приятел.Не знам тялото ми е нормално,но не мусколесто.Не сам грозен.Дали проблема не идва от това,че нямам големи мусколи и сам си още момче,а не приличам на мъж или какво е не знам.Не сам затворен просто до сега само аз сам харесвал,а от ответната страна нищо...А като се огледам около мен на моите връснички гаджетата са или некви с прически излезли от някоя фантастика или доста по-големи и мусколести,а нормалните момичета са заети.Аве изобщо всички са заети освен мен.