- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Сигнално Жълто"
Здравейте!Искам да Ви питам, какво мислите за предаването "Сигнално Жълто"?
Лично мен много ме кефи,и можете да посетите сайта на СИГНАЛНО ЖЪЛТО,защото аз съм автора.
Според мен, трябва да има такива предавания.Относно водещата Албена Вулева,мисля че е много талантлива и надарена!Много е разбрана и човечна, незнам вие как я познавате от малкия екран,но аз се познавам лично с нея и съм много щастлив,че имам честта да я познавам!Ето го и сайта на предаването- WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG, МОЖЕ ДА ПИШИТЕ В ФОРУМА НИ!![]()
q pak dai saita
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ето сайта ,че сгреших- WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
Mislq 4e si pristrasten/a ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Амии,към предаването и към Албенчето - ДА!![]()
И съм момче,виж ми снимката в ФОТОГАЛЕРИЯТА на втората страница,където пише- Автор на сайта
Ми...предаването си е пълна отврат ..да не говорим за водещата ...) ..Но нали и тя хляб яде...
Е,защо?Аз пък споря,и ще продължавам да съм си на мнението,че и завиждате и за това я мразите!Нищо и няма,нито на външен вид,нито вътрешно! :P
..Лично менение и впечатления.. от страната на малкия екран..) ..Нямам за какво да й завиждам...бъди сигурен..
)
Е, знам ли...
Хмм .. Аз съм и ''за'' и за против Албена Вулева и предаването й ''Сигнално жълто'' .. От една страна мисля , че Албена е една комплексирана жена и чрез това изкарва парите си , но от друга тя разкрива истинските същности на всички така наречени от нас ''звезди'' и ни убеждава , че не са перфектни както повечето хора си мислят за тях .. Абе незнам .. Жива и здрава жената .. Всеки се бори за оцеляване ..![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Гледъл съм гоЗаради простотията....ама вече не гледам такива групости
![]()
хъхъ..
Още ли го дават в ефир? Защо ли съм останала с впечатлението, че вече не се излъчва? До това колко е надарена и талантлива Албена - незнам, мисля че товае работа на сценаристите й. "Сигнално жълто" за мен е средна работа, даже малко под среднаТрябва да има такива предавания, така както имаме и "елит" и "шоу звезди", но една оценка за някого, за поведението и действията му трябва да е обективна, а не изпълнена със злобни коментари
![]()
според мен в Албена има малко повечко омраза и завист към по-добрите от нея. 80процента от нещата, които показва в предаването не са кой знае какво или пък са преувеличени. Иначе е хубава, нормално - все пак над нея работят професионални стилисти и гримьори.
няма любов
Първоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
![]()
![]()
![]()
Леле миличък, я пак повтори... Ама какво има да и завиждаме на тая лелка
ЗА кое по-точно да и завиждам-за хубавите дрешки или "яката прическа" .... Да да ... Плюва другите как са облечени или какво са казали, а не се вижда себе си... Твърдиш че и завиждаме ?!?
![]()
По-добре да съм си такава каквато съм сега, отколкото да стана някаква комплексарка с кофти предаване....
![]()
![]()
^Еми то няма какво повече да се допълни![]()
Ооо,ама виж ти кой бил злобен!Гледай се, кучко проскубана, като си изхабена недей да проявяваш селяния!Ами..завиждаш и, какво лошо ще има дори и за дрехите да и завиждаш?Яд те е, че тя има потници от по 130лв,или какво...?!? \/
Ти самата си комплексарка,не го прекривай, яд те е и толкова!Вземи се избръсни, мръсотия черна!За всичко просто ще завиждаш, дори и за изпражненията може!
Мърша връсна!
А,точно..Тая е такава комплексарка..толко е грозна горката ,а само говори кой как изглеждал..ужас..не мога да я трая наистинаПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Направи НИ една услуга...разкарай се.Първоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
Ти си момче?!?втф?!![]()
![]()
Първоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
![]()
О не не това не е истина ... Съжалявам тя Албенчето е "много хубава" и кфо като има потници по 130 лева умрела съм и за потниците точноо... За мен тя е меко казано скочубра и не мога да кажа че се комлексирам от нея..дори обратното... Ако това е идеалът ти за жена - много те съжалявам миличък..
![]()
само дето въпросните потници са леко откраднати...Първоначално написано от even_in_death
![]()
и отново...фена на албена(всъщност може и тва да е саматя тя...) да не ака повече из форума...
Първоначално написано от even_in_death
i da ima potnici i po 1000 leva ni6to nemoje da skrie groznata i zurla...i ne obijdai tiq koito ne q haresvat...ne sme dlujni da haresvame grozni jeni ! qsno? are ku6 sq