.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83
    WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
    Guest

"Сигнално Жълто"

Здравейте!Искам да Ви питам, какво мислите за предаването "Сигнално Жълто"?
    Лично мен много ме кефи,и можете да посетите сайта на СИГНАЛНО ЖЪЛТО,защото аз съм автора.
    Според мен, трябва да има такива предавания.Относно водещата Албена Вулева,мисля че е много талантлива и надарена!Много е разбрана и човечна, незнам вие как я познавате от малкия екран,но аз се познавам лично с нея и съм много щастлив,че имам честта да я познавам!Ето го и сайта на предаването- WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG, МОЖЕ ДА ПИШИТЕ В ФОРУМА НИ!

WWW.SIGNALNO-JU.TO.DIR.BG
    Guest

q pak dai saita
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

грешка
    Guest
    Ето сайта ,че сгреших- WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG

Mislq 4e si pristrasten/a ...

Guest
    Амии,към предаването и към Албенчето - ДА!

Guest
    И съм момче,виж ми снимката в ФОТОГАЛЕРИЯТА на втората страница,където пише- Автор на сайта

Снежанка
    Guest
    Ми...предаването си е пълна отврат ..да не говорим за водещата ...) ..Но нали и тя хляб яде...

Guest
    Е,защо?Аз пък споря,и ще продължавам да съм си на мнението,че и завиждате и за това я мразите!Нищо и няма,нито на външен вид,нито вътрешно! :P

ok

Снежанка
    Guest
    ..Лично менение и впечатления.. от страната на малкия екран..) ..Нямам за какво да й завиждам...бъди сигурен..)

Guest
    Е, знам ли...

Хмм .. Аз съм и ''за'' и за против Албена Вулева и предаването й ''Сигнално жълто'' .. От една страна мисля , че Албена е една комплексирана жена и чрез това изкарва парите си , но от друга тя разкрива истинските същности на всички така наречени от нас ''звезди'' и ни убеждава , че не са перфектни както повечето хора си мислят за тях .. Абе незнам .. Жива и здрава жената .. Всеки се бори за оцеляване ..
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Гледъл съм го Заради простотията....ама вече не гледам такива групости
    хъхъ..

Голям фен
    Град
    sofia
    Още ли го дават в ефир? Защо ли съм останала с впечатлението, че вече не се излъчва? До това колко е надарена и талантлива Албена - незнам, мисля че товае работа на сценаристите й. "Сигнално жълто" за мен е средна работа, даже малко под средна Трябва да има такива предавания, така както имаме и "елит" и "шоу звезди", но една оценка за някого, за поведението и действията му трябва да е обективна, а не изпълнена със злобни коментари

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    според мен в Албена има малко повечко омраза и завист към по-добрите от нея. 80процента от нещата, които показва в предаването не са кой знае какво или пък са преувеличени. Иначе е хубава, нормално - все пак над нея работят професионални стилисти и гримьори.
    няма любов

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
    Е,защо?Аз пък споря,и ще продължавам да съм си на мнението,че и завиждате и за това я мразите!Нищо и няма,нито на външен вид,нито вътрешно! :P
    Леле миличък, я пак повтори... Ама какво има да и завиждаме на тая лелка ЗА кое по-точно да и завиждам-за хубавите дрешки или "яката прическа" .... Да да ... Плюва другите как са облечени или какво са казали, а не се вижда себе си... Твърдиш че и завиждаме ?!? По-добре да съм си такава каквато съм сега, отколкото да стана някаква комплексарка с кофти предаване....

Кучка съм, но не твоята...

Град
    нямам си на представа...
    ^Еми то няма какво повече да се допълни

Guest
    Ооо,ама виж ти кой бил злобен!Гледай се, кучко проскубана, като си изхабена недей да проявяваш селяния!Ами..завиждаш и, какво лошо ще има дори и за дрехите да и завиждаш?Яд те е, че тя има потници от по 130лв,или какво...?!? \/
    Ти самата си комплексарка,не го прекривай, яд те е и толкова!Вземи се избръсни, мръсотия черна!За всичко просто ще завиждаш, дори и за изпражненията може!
    Мърша връсна!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Гледъл съм го Заради простотията....ама вече не гледам такива групости
    А,точно..Тая е такава комплексарка..толко е грозна горката ,а само говори кой как изглеждал..ужас..не мога да я трая наистина

Град
    нямам си на представа...
    Ооо,ама виж ти кой бил злобен!Гледай се, кучко проскубана, като си изхабена недей да проявяваш селяния!Ами..завиждаш и, какво лошо ще има дори и за дрехите да и завиждаш?Яд те е, че тя има потници от по 130лв,или какво...?!? \/
    Ти самата си комплексарка,не го прекривай, яд те е и толкова!Вземи се избръсни, мръсотия черна!За всичко просто ще завиждаш, дори и за изпражненията може!
    Мърша връсна!
    Направи НИ една услуга...разкарай се.

Голям фен
    Ти си момче?!?втф?!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Мърша връсна!
    О не не това не е истина ... Съжалявам тя Албенчето е "много хубава" и кфо като има потници по 130 лева умрела съм и за потниците точноо... За мен тя е меко казано скочубра и не мога да кажа че се комлексирам от нея..дори обратното... Ако това е идеалът ти за жена - много те съжалявам миличък..
    Кучка съм, но не твоята...

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    Мърша връсна!
    О не не това не е истина ... Съжалявам тя Албенчето е "много хубава" и кфо като има порници по 130 лева умрела съм и за потниците точноо... За мен тя е меко казано скочубра и не мога да кажа че се комлексирам от нея..дори обратното... Ако това е идеалът ти за жена - много те съжалявам миличък..
    само дето въпросните потници са леко откраднати...
    и отново...фена на албена(всъщност може и тва да е саматя тя...) да не ака повече из форума...

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    Мърша връсна!
    О не не това не е истина ... Съжалявам тя Албенчето е "много хубава" и кфо като има потници по 130 лева умрела съм и за потниците точноо... За мен тя е меко казано скочубра и не мога да кажа че се комлексирам от нея..дори обратното... Ако това е идеалът ти за жена - много те съжалявам миличък..
    i da ima potnici i po 1000 leva ni6to nemoje da skrie groznata i zurla...i ne obijdai tiq koito ne q haresvat...ne sme dlujni da haresvame grozni jeni ! qsno? are ku6 sq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си