- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Сигнално Жълто"
Ооо,ами то си пролича!Кавали селски и проскубани дамаджани!
Жената си е със стил, не е като вас да ходи и да хули на ляво и на дясно...засрамете се...ако бях на ваше място, да съм скочил от близкия бил-борд!
Айде, чупка, дано да ви изсъхнат ръчичките с кафяви маникюри...![]()
XaxaxaxaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
![]()
![]()
Жената е със стил.... не хули... Малиии това за Албена Вулева ли се отнася ??!??!!
Май Теб те е яд че не я харесваме и само гледаш как да се заяждаш...Казали сме си мнението не ти е харесало и хаиде вече всики сме селяни и нз си кфо.. ама ми се вижда че ти си селянина тук... Аи бягаи в тоалетната със снимка на Вулева да си вършиш работата и не се заяждай, че си много смешен...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хИ ХИ ХИ,поне не съм влюбен като теб в средния си пръст,все пак немога,но ти си влюбена в средния си пръст и лявата ти гърда!Ти ходи в тоалетната,но преди това си изрежи маникюра,да не събереш Търновското съкровище там, много ще е забавно,защото после си го облизваш пре-вкусно...
Извратенячка,самичка е яд, че Албенчето е САМАТА ПРЕЛЕСТ,а ти ядеш сополи и играеш голо хоро!
Още нещо имаш ли да кажеш ?!? Като гледам тук май никой не харесва Албенчето...Може би си очаквал да кажем "Супер е!" "Номер 1 е" и какво ли още не и сега се изяжаш от яд,че я мислим за проста и със самочувствие до небето...Аз ти казвам какво мисля за нея, но ти веднага ми се заяждаш..Ем хубаво тогава- и аз мога да ти се заяждам не си мисли че си много оригиналенПървоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
Даже малко тъпичко ми звучи
Айде сега попрочети още някое мнение и после говори (пиши)...А относно обидите - не ме познаваш и не знаеш нищо за мен така че всичко това което каза до сеге е излишно...Айде сега КЪШ и не цапай форума с твойте простотии...
![]()
![]()
![]()
MI NE NI HARESVA TAQ PA4A ALBENA BE NE RAZBRA LI KVO OPITVA6 SE DA NI NAKARA6 DA Q HARESAME LI....MOJE BI V NJKOI DRUG JIVOT....PEDAL4E TAKOVA O6TE EDIN PUT DA NI OBIDI6 I 6E STANE LO6O NAPRAVI DOBRO I SE MAHNI 4U LIII? MAHAI SEПървоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
Луди ли сте? Тая женка може да е някфа яко грозната, ама намира сили и даже се забавлява псувайки останалитеТо цаката на самото предаване е адското хиперболизиране. Те хората 100% могат да го направят по-незабележимо, ама има хиляди такива незабележимоподигравателн и предавание (пък вие сте заблудени и не схващате гаврата.)
Сега не го гледам, ама по едно време беше весело. Вече малко се повтарят.
Saatana vittu perkele hate crew!
Албена е 100 пъти по-грозна от звездите, които е оплюла.![]()
Албена Вулева я правят сценаристите й.
Разбирам, че и вие сте на моето мнение, че тя е достатъчно и много по-грозновата от хората които обсъжда и на които йм намира и малките кусури..., но в един брой от предаването си имаше доблеста да се нарече КИТ...
Така, че от там се разбира колко хумористично е това предаване.
Не го приемам дори и за "жълто" предаване.
Някаква пародия е..
Не знам какво положително мнение бих имала за човек, който ходи да краде по магазините пиле, ароматизатори и най-вече бяла козметика - крем.
Горката![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Амии...аз освен че съм фен,рекламирам и сайта на предаването, защото аз съм автора...
Така че, не правете грешни изводи...
Относно това, че е казала че е кит, тя дори веднъж самичка се оплю,така че вижте,нищо не пречи да ги прави на мармалад останалите!Така им се пада,на вас също, мръсни кофи!
един човек с мнение като мойто! тази грозна, тъ*а ку*ка оплюва всички и "не вижда гредата в своите очи, а сламката в чуждите". гледах преди месец някъде отново нейното тъпо предаване по гадната телевизия СКАТ и като я видях с една огромна лилава шапка щях да повърна!Първоначално написано от even_in_death
и след малко гледам как правят интервю на... забравих на кой... и тя казва, че неговите дрехи били демоде!
![]()
просто се отчайвам като я гледам как се присмива на някакви тъпотии и се опитва да направи предаването си весело, а всъщност говори пълни глупости. просто такива измишльотини приказва, че направо ме е жал за нея!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
И това че сама се е оплюла не и дава правото да прави другите закашмер... Разбирам да е някаква супер мацка и поне да имаше хубав стил на обличане, а тя..Първоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
И <black soul> и аз за жалост го гледах.. Но просто не мога( и не искам) да коментирам шапките и... е това ми е мнението за тях ( и за нея като цяло)![]()
Относно шапката и, като и завиждате отидете в Москва и си купете...
Явно нищо не разбирате, защото това са типично руски шапки,които са на мода в момента м Русия!![]()
Абее,ейй, злобни душички, мамини!
Вие тук сте едни злобни закуравяли к*урветини, които само си точат лигите по облеклата на Албена!Яд ви е, че нямате толкова пари и неможете нищо да си купите!Мизерници гнусни!Ами..незнам, продължавайте със к*урветинския си занаят и ще успеете!
Успех!![]()
Не ми харесва Албена, не ми харесва предаването.
Относно сайта: прекалено е претрупан. Махни тея глитер-млитер нещица, хвърчащите иконки, които окупират цялата страница и попрегледай снимките в галерията. Мисля, че някои са по-скоро компрометиращи за самата Албена.
И междо другото: на колко си? Доста мъничък изглеждаш на тая снимка...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Харесва ми предаването , харесва ми и водещата.
Твърде много критики се изписаха , така че да взема да ги оспорвам - губене на време.....
Готино ми е да седна на дивана пред телевизора и да си пусна "Сигнално жълто" и да се кефя на острите и доста подли коментари на Албена към нашата "ВИП" гилдия - Е обожавам го тоя момент
Всъщност ,доказан факт е че нейните пикантерии не са измишльотини , защото както сами сте виждали тя винаги представя поне по едно доказателство за твърденията си - най-често чрез видео материали.
Точка
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Eee, ne sam tolkova malak!Na 15 sam![]()
еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееей келеме! ай въс от тука и спри да дрънкаш глупости...
относно "дрешките" на Албенка...забрави ли че тя краде?? загубеняк...
Спокойно Адолф!Ама аз знам че краде,нали аз я учих на тоя занаят!![]()
Откъде иначе?
ахаааа! ама дрешките й после стрували по 15135893 лева така ли?![]()
![]()
п.п. ултра тъп си за тва дет ме нарече адолф
Дааа,ама тя какво ти е виновна, че ти си шиеш дрехите от хитлеристкото знаме!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УБИВАШ МЕ БЕ ЧОВЕК
![]()
![]()
![]()
![]()
загледай се хубаво в картинката и тогава приказвай квото и да е било
ae ti si lud e .....kak moi ti haresva tva ne6to ....![]()
Това нещо, си има име , което е АЛБЕНА ВУЛЕВА!
Не съдете напразно, мизерни душички омърсени и изнасилени!
Вие сте просто злобни и омразни хора!ДАНО ДА ПУКНЕТЕ,ДЪРТИ НЕЩАСТНИЦИ!
пич чакай чакай не си заминавай стой тука още и бъбри глупости![]()
с всеки пост ми става все по смешно
![]()
![]()
![]()
![]()