.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
    Guest
    Ооо,ами то си пролича!Кавали селски и проскубани дамаджани!
    Жената си е със стил, не е като вас да ходи и да хули на ляво и на дясно...засрамете се...ако бях на ваше място, да съм скочил от близкия бил-борд!
    Айде, чупка, дано да ви изсъхнат ръчичките с кафяви маникюри...

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от WWW.SIGNALNO-JULTO.DIR.BG
    Ооо,ами то си пролича!Кавали селски и проскубани дамаджани!
    Жената си е със стил, не е като вас да ходи и да хули на ляво и на дясно...засрамете се...ако бях на ваше място, да съм скочил от близкия бил-борд!
    Айде, чупка, дано да ви изсъхнат ръчичките с кафяви маникюри...
    Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Жената е със стил.... не хули... Малиии това за Албена Вулева ли се отнася ??!??!! Май Теб те е яд че не я харесваме и само гледаш как да се заяждаш...Казали сме си мнението не ти е харесало и хаиде вече всики сме селяни и нз си кфо.. ама ми се вижда че ти си селянина тук... Аи бягаи в тоалетната със снимка на Вулева да си вършиш работата и не се заяждай, че си много смешен...
    Кучка съм, но не твоята...

Guest
    хИ ХИ ХИ,поне не съм влюбен като теб в средния си пръст,все пак немога,но ти си влюбена в средния си пръст и лявата ти гърда!Ти ходи в тоалетната,но преди това си изрежи маникюра,да не събереш Търновското съкровище там, много ще е забавно,защото после си го облизваш пре-вкусно...
    Извратенячка,самичка е яд, че Албенчето е САМАТА ПРЕЛЕСТ,а ти ядеш сополи и играеш голо хоро!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    хИ ХИ ХИ,поне не съм влюбен като теб в средния си пръст,все пак немога,но ти си влюбена в средния си пръст и лявата ти гърда!Ти ходи в тоалетната,но преди това си изрежи маникюра,да не събереш Търновското съкровище там, много ще е забавно,защото после си го облизваш пре-вкусно...
    Извратенячка,самичка е яд, че Албенчето е САМАТА ПРЕЛЕСТ,а ти ядеш сополи и играеш голо хоро!
    Още нещо имаш ли да кажеш ?!? Като гледам тук май никой не харесва Албенчето...Може би си очаквал да кажем "Супер е!" "Номер 1 е" и какво ли още не и сега се изяжаш от яд,че я мислим за проста и със самочувствие до небето...Аз ти казвам какво мисля за нея, но ти веднага ми се заяждаш..Ем хубаво тогава- и аз мога да ти се заяждам не си мисли че си много оригинален Даже малко тъпичко ми звучи Айде сега попрочети още някое мнение и после говори (пиши)...А относно обидите - не ме познаваш и не знаеш нищо за мен така че всичко това което каза до сеге е излишно...Айде сега КЪШ и не цапай форума с твойте простотии...

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    MI NE NI HARESVA TAQ PA4A ALBENA BE NE RAZBRA LI KVO OPITVA6 SE DA NI NAKARA6 DA Q HARESAME LI....MOJE BI V NJKOI DRUG JIVOT....PEDAL4E TAKOVA O6TE EDIN PUT DA NI OBIDI6 I 6E STANE LO6O NAPRAVI DOBRO I SE MAHNI 4U LIII? MAHAI SE

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Луди ли сте? Тая женка може да е някфа яко грозната, ама намира сили и даже се забавлява псувайки останалите То цаката на самото предаване е адското хиперболизиране. Те хората 100% могат да го направят по-незабележимо, ама има хиляди такива незабележимоподигравателн и предавание (пък вие сте заблудени и не схващате гаврата.)

Сега не го гледам, ама по едно време беше весело. Вече малко се повтарят.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на koalka
    Албена е 100 пъти по-грозна от звездите, които е оплюла.

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Луди ли сте? Тая женка може да е някфа яко грозната, ама намира сили и даже се забавлява псувайки останалите То цаката на самото предаване е адското хиперболизиране. Те хората 100% могат да го направят по-незабележимо, ама има хиляди такива незабележимоподигравателн и предавание (пък вие сте заблудени и не схващате гаврата.)

Сега не го гледам, ама по едно време беше весело. Вече малко се повтарят.

Така е, но е тоя фена на Абленчето твърди че тя е някаква много хубава и непорочна едва ли не ее съжалявам ако мислите мнението ми за тъпо и смотано но няма да го променя скоро....

Албена Вулева я правят сценаристите й.

Разбирам, че и вие сте на моето мнение, че тя е достатъчно и много по-грозновата от хората които обсъжда и на които йм намира и малките кусури..., но в един брой от предаването си имаше доблеста да се нарече КИТ...
    Така, че от там се разбира колко хумористично е това предаване.
    Не го приемам дори и за "жълто" предаване.
    Някаква пародия е..

Не знам какво положително мнение бих имала за човек, който ходи да краде по магазините пиле, ароматизатори и най-вече бяла козметика - крем.

Горката

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Амии...аз освен че съм фен,рекламирам и сайта на предаването, защото аз съм автора...
    Така че, не правете грешни изводи...
    Относно това, че е казала че е кит, тя дори веднъж самичка се оплю,така че вижте,нищо не пречи да ги прави на мармалад останалите!Така им се пада,на вас също, мръсни кофи!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    Е,защо?Аз пък споря,и ще продължавам да съм си на мнението,че и завиждате и за това я мразите!Нищо и няма,нито на външен вид,нито вътрешно! :P
    Леле миличък, я пак повтори... Ама какво има да и завиждаме на тая лелка ЗА кое по-точно да и завиждам-за хубавите дрешки или "яката прическа" .... Да да ... Плюва другите как са облечени или какво са казали, а не се вижда себе си... Твърдиш че и завиждаме ?!? По-добре да съм си такава каквато съм сега, отколкото да стана някаква комплексарка с кофти предаване....
    един човек с мнение като мойто! тази грозна, тъ*а ку*ка оплюва всички и "не вижда гредата в своите очи, а сламката в чуждите". гледах преди месец някъде отново нейното тъпо предаване по гадната телевизия СКАТ и като я видях с една огромна лилава шапка щях да повърна! и след малко гледам как правят интервю на... забравих на кой... и тя казва, че неговите дрехи били демоде! просто се отчайвам като я гледам как се присмива на някакви тъпотии и се опитва да направи предаването си весело, а всъщност говори пълни глупости. просто такива измишльотини приказва, че направо ме е жал за нея!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Амии...аз освен че съм фен,рекламирам и сайта на предаването, защото аз съм автора...
    Така че, не правете грешни изводи...
    Относно това, че е казала че е кит, тя дори веднъж самичка се оплю,така че вижте,нищо не пречи да ги прави на мармалад останалите!Така им се пада,на вас също, мръсни кофи!
    И това че сама се е оплюла не и дава правото да прави другите закашмер... Разбирам да е някаква супер мацка и поне да имаше хубав стил на обличане, а тя..

И <black soul> и аз за жалост го гледах.. Но просто не мога( и не искам) да коментирам шапките и... е това ми е мнението за тях ( и за нея като цяло)

Guest
    Относно шапката и, като и завиждате отидете в Москва и си купете...
    Явно нищо не разбирате, защото това са типично руски шапки,които са на мода в момента м Русия!

Guest
    Абее,ейй, злобни душички, мамини!
    Вие тук сте едни злобни закуравяли к*урветини , които само си точат лигите по облеклата на Албена!Яд ви е, че нямате толкова пари и неможете нищо да си купите!Мизерници гнусни!Ами..незнам, продължавайте със к*урветинския си занаят и ще успеете!
    Успех!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Не ми харесва Албена, не ми харесва предаването.
    Относно сайта: прекалено е претрупан. Махни тея глитер-млитер нещица, хвърчащите иконки, които окупират цялата страница и попрегледай снимките в галерията. Мисля, че някои са по-скоро компрометиращи за самата Албена.

И междо другото: на колко си? Доста мъничък изглеждаш на тая снимка...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Град
    Blondeland
    Харесва ми предаването , харесва ми и водещата.
    Твърде много критики се изписаха , така че да взема да ги оспорвам - губене на време.....
    Готино ми е да седна на дивана пред телевизора и да си пусна "Сигнално жълто" и да се кефя на острите и доста подли коментари на Албена към нашата "ВИП" гилдия - Е обожавам го тоя момент

Всъщност ,доказан факт е че нейните пикантерии не са измишльотини , защото както сами сте виждали тя винаги представя поне по едно доказателство за твърденията си - най-често чрез видео материали.
    Точка
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Guest
    Eee, ne sam tolkova malak!Na 15 sam

Град
    нямам си на представа...
    еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееей келеме! ай въс от тука и спри да дрънкаш глупости...

относно "дрешките" на Албенка...забрави ли че тя краде?? загубеняк...

Guest
    Спокойно Адолф!Ама аз знам че краде,нали аз я учих на тоя занаят!
    Откъде иначе?

Град
    нямам си на представа...
    ахаааа! ама дрешките й после стрували по 15135893 лева така ли?

п.п. ултра тъп си за тва дет ме нарече адолф

Guest
    Дааа,ама тя какво ти е виновна, че ти си шиеш дрехите от хитлеристкото знаме!

Град
    нямам си на представа...
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХА УБИВАШ МЕ БЕ ЧОВЕК
    загледай се хубаво в картинката и тогава приказвай квото и да е било

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    ae ti si lud e .....kak moi ti haresva tva ne6to ....

Guest
    Това нещо, си има име , което е АЛБЕНА ВУЛЕВА!
    Не съдете напразно, мизерни душички омърсени и изнасилени!
    Вие сте просто злобни и омразни хора!ДАНО ДА ПУКНЕТЕ,ДЪРТИ НЕЩАСТНИЦИ!

Град
    нямам си на представа...
    пич чакай чакай не си заминавай стой тука още и бъбри глупости с всеки пост ми става все по смешно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си