- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ima li takova jivotno priqteli za sex?
Spored vas moje li da sa6testvuvat prqiteli koito samo pravqt sex, ili vse nqkoga nqkoi ot tqh 6te se vlubi v drugiq?
Mrazq reda i 4akam smyrtta !
www.steelf.aha.bg
nqma na4in samo sex i to da sa fr ... LOVE idva vse nqkoga ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ми сигурно все ще има някакъв риск да се влюби единия!Първоначално написано от steel_f
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Те такова животно приятел ли го наричаш ?
Дето хем да те чука хем да ти се прави на много добър фр.
Ако искаш дай ние да станеме добри френдчета като толкова искаш секс с приятели![]()
Незнам не ми се е случвало.Ама ме съмнява щотото все единият ще има някви по различни чувства към другия.И незнам аз май не бих се навила на подобно нещо....
Естествено, че има. Даже е много яко!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ИмаАз съм много доволна от моя си приятел за секс
![]()
Има "познати за секс". Явно много хора не знаят какво е приятел.
Хах.. първо да си напиша едно ЧРД и да кажа мерси на момчето ми за прекрасния ден от края на 16те години и неверояното глезене тази вечер ( Ей, не си вдигай много самочувствието)
И после да кажа - приятели само за секс може да има, да. Но не се получава много добре сексът, когато е такъв. Друго си е да си мислиш през деня за човека, с когото ще спиш, да се чудиш какво ще хареса той, да го опознаваш и да ти пука за него.
Много по-яко е след секс да се гушкаш в момчето и да си дърдорите за някви сладурски глупости и лигави неща за вас (докато дойде време за втория тек) , отколкото да се обърнете на различни страни и да заспите или още по-лошо единият да се облече и да си тръгне.
Друго си е да знаеш, че този човек, с който спиш, е само твой и само ти можеш да го имаш тялом, само ти знаеш къде колко бенки има, къде какъв гъдел има, какво го подлудява.
Друго е като сте на купон да сте като млади зайци с момчето ти и да се натискате навсякъде, а не тепърва да се сваляте и само да бройкате ( демек чевръсто опипване + бърз секс ). Друго си е да можеш да му правиш стрийптиз всеки път, да можеш да се къпеш с него и цяяяяяяяял ден да си с него и да му се отдаваш все повече и повече. Да гледаш пламъка в очите му и да се побъркваш по тези очи и после да ги сънуваш и желаеш пак и пак и пак. Защото нека си признаем със секс приятелите нещата не стоят така. Верно винаги като ти се иска , звъниш и го правите.. но другите моменти, които украсяват секса къде са,а ??? Няяяяяяяяма ги .. хихихих.. изпитах вече чувството да правя такъв тип секс, чувствам се като парцал след това. С това момче се чукахме, пък после дори не излизахме едно кафе да пием, а само като се съберем у братовчеда и айде зимаме се .. и тук-таме цъкаме игри. И кво, не ми беше лошо .. но като осъзная колко важни усещания съм губила .. усещането, че искаааааааааам и подивяяяяяяяявам за секс с любим.
Хаххаха... и аз кво се разписах.. няма нищо, неска ми е мноооого разговорливо![]()
ei ThePainIsReaL 1vo mai RD napisa 4e imashj e 4rd i ot men(moje i na paterici ve4e da e ama nishto)
i 2ro naistina mn dobro mnenie i te podkrepqm napulno....
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Първо за ЧРД-то, честито, ама май е на патерици.Първоначално написано от ThePainIsReaL
За мнението съм напълно съгласно. Много точно и вярно написано.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не, няма.А и рано или късно при единия се появявят чувства или поне знам за такива случаи.Не може да си толкова близък интимно с един човек и да си толкова безразличен към него.Освен това приятелите не правят секс.
Често се бъзикам в тоя форум, но този постинг е сериозен.Първоначално написано от steel_f
Да!
От личен опит!
Имам приятелка, която ми е.. ами приятелка, много се уважаваме! Преди 2-3 години имахме такъв период, в който нещо ни изпращя и двамата и 3 пъти правехме секс, като това по никакъв начин не навреди на приятелството ни. Просто и двамата знаехме какво искаме... това е.
Що да няма, има и приятели за секс има и познати за секс. Въпрос на гледна точка и на двете страние може и без чуства ... Не е лошо![]()
+1 =D>Първоначално написано от ThePainIsReaL
saglasna sam absolutno s mnenieto,az sashto sam imala drugarche za seks,no mislq,che vinagi rani ili kasno pri takav vid "vrazka"idvat chustvata,poprincip medala vinagi e s dve strani,kolkoto i hubavi neshta da ima v tova,tolkova sa i loshite strani na priqtelstvoto za seksПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Аз пък мисля, 4е има. Но винаги съ666тествува вероятност да се влюби666 в него
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Възможно е. От личен опит го казвам. Преди няколко месеца скъсах с гаджето си, защото си бяхме омръзнали доста, както и да е. Никой вече не изпитваше чувства към другия, но скъсахме доста прилично и продължихме да сме си близки като приятели. Решихме обаче да продължим да си правим секс, просто секс, без да сме заедно и в момента, в който някой от нас хареса друг човек или си намери гадже, спираме. Познаваме се добре, не ни е срам или нещо такова и ни е добре засега.
Абе, мисълта ми е, че много си зависи от хората. При нас чувства е много вероятно да се породят отново, но рядко се случва да се прави секс не само за една нощ, а много пъти, без да се променят по някакъв начин чувствата поне на единия.
мислила ли си да започнеш да пишеш любовни романи ?Първоначално написано от ThePainIsReaL
говоря съвсем сериозно
NE ----> tova e za po temata
Разбира се, че има! Добре дошла в реалният свят!![]()
Левски шампион але але!
ми...може сигорно да има такива приятели...сигорно може и единия да се влюби в другия![]()