- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лицето ми се бели
попринип съм със суха кожа.вчера вечерта се нмазах с един крем против пъпки и неска лицето цялото м исе бели.. ексфлорирах го и го намазах с крем з амного суха кожа но пак си личат белещите се очастъци..моля ви ми кажете какво да правя за да ми мине и пак да ми стане нормално
Moqt problem e ne6to podobno i na men mi se beli liceto,no tova e ot nedostig na vitamini,a ne ot krema.Az piq vitamini i nqmam problem s kojata ve4e(samo ot vreme na vreme)
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
мисля вечерта акто го пичистя да го намажа с бадемово масло и ли с масло от жожоба..после дали трябва да го отмия или да преспа с него?
Вие като змии се белите,бе.![]()
Та .. преди време аз използвах една маска,от която си сложих 1 път и спрях и то точно,защото не ми повлия добре на лицето.Просто спри да си слагаш от този крем и си намажи муцунката с мазен крем.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
така и така темата е за беленето, може ли да попитам:
Имам доста петна от пъпки и имам някакъв неизвестен крем за лице от който ми се бели лицето, дали ако си го мажа и се беля няколко седмици ще се оправи положението и дали беленето и вредно.
(и още едно въпросче, кожата бели ли се от контрабурекс?)
Емм мойто лице също се бели ..Обаче освен беленето имам и обрив , който не се личи , но кат се пипа се усеща
Но аз знам причината .. И рова е ФДТ .. Повече няма ползвам
![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
попринцип не трябва да се бели от контратубекса..даже си го пише е беленето е едно от страничните ефекти на листовката.Точно така се получи и при мен,защото кожата ми е много чувствителнаПървоначално написано от Анонимко
аз мисля 4е трябва да си продълйиш да се майеш с крема за съха кожа и не след дълго ще се опражиш
Ne Se RaDvaI KoGaTo VraGa Ti NaPraVi KrAchKa NaZaD,MoJe Da Se ZaSiLva!
е трябва да мине малко време се пак иначе го мажи с подхранващ крем или крем с витамини.
няма любов
Първоначално написано от Анонимко
лицето ръцете...въобще кожата по тялото може да се бели от изсушаване, при смяна на времето или от сапун(не всички сапуни влияят добре на различни типове кожа)
просто след всяко измиване и преди всяко излизане навън слагай хидратиращ крем за ръце и ще се оправиш. казвам ти от личен опит![]()
Ami te kremovete ne deistvat za edin den trqbva da se maje6 prodaljitelno vreme
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
ot 2-3 dena i az sam kato 'gu6ter' v liceto ujas mnogo mi se beli kvi li ne kremove mu slagah,popivat nabyrzo i sled 10-15 min pak sy6tata rabota ujas naprao.Ama na men mi se polu4i ot solarium,za6toto mai stoqh pove4ko vreme otkolkoto trqbva i kojata mi se izsu6i adski mnogo,apak poprincip mi e mazna.I sega si vzeh edin hidratira6t krem na Deva za normalna kym suha kojai predi malko se namazah i mi se struva dobre za sega.Liceto mi si vyzvyrna svoqta mekota otnovo dano da mi pomogne: \
/ Ako iska6 i ti probvai
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!