- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли в София магазин на Stone Island ?
Абе туй трябваше да е "зашие"![]()
![]()
![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
нема страшно и аз заивамПървоначално написано от bulgarche-to
![]()
![]()
![]()
офертото отпада не ми се занимва![]()
дюдс викат на разните му там американски пишлегари....
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Всички top boys са със SIПървоначално написано от ATAKABG
И ти носиш SIПървоначално написано от exploitedteen
![]()
c.p. company > S.I.
Аз носим c.p. comapany.
А OTS гледах много коравото яке
А на тоя педерас, дето ме outbid-на за полото на OTS фирмата да му фалира!
Grumpy old madman
Peter Werth изкарват някой добри неща от време на време. Имам зимно якe - very smart.
Grumpy old madman
The term dude is an American-English slang word generally used informally to address a male individual, though it does have uses as a gender-neutral pronoun as described below. The word was once used primarily by young adults but has become a common slang term used in various age groups.Първоначално написано от ATAKABG
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Поръчах си от Ултрас Фешън една шапка на Лонсдейл,изобщо не го знам тоа дет ги продава от каде ги взима и кви са,ама в Бургас никъде нищо не намерих,а по форумите само некви си продават старите шапки...
Важно е, че пича има шапка на Лонс, как каквао![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"