Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
Здравейте

Искам да попитам - има ли някой, който е бил зависим към хероин(венозно) и е спрял.Как?
Приятеля ми пуши хашиш от 11 години насам(започнал е на 8години) и друса хероин от 5 години насам.Иска да спре.
Аз съм била зависима, но към други неща и как съм се оправила само аз си знам.Проблемът е, че на него волята не му достига и не издържа на кризите - изкарва два три дни и отива и пак се надрусва.
Някой има ли представа от къде може да се вземе метадон и дали въобще помага?Бих искала също да попитам - знаете ли друго средство за отказване от хероина.Знам че в някоя комуна може и да му помогнат, но не иска никъде да ходи без мен...
HELP
вържи го ! и не му позволявай да се измъкне ! ако полу4и криза и не си инжектира , най много да припадне и след известно време пак да се свести.. просто трябва да изкара някфо време ей така за да престане да му пука за шибаната др0га.. деазнам ама на такива кв0 друго моеш да им напраиш !? дръж го най - далече от дрогата , е тфа е решението .. ако трябва викни приятели да ти помогнат ! айде и пиши какво се е случило.. :/