Цитирай Първоначално написано от rosskata
Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
abe дфщо взето си наркоман тогава когато те гони абстиненцията за дадено нещо,което би тряало да е хероин, ако някой го тресе ако не си изпие кафето да търси помощ...та тфа е за тези дето си мислят че тревоманите са наркомани ... смешки guys are
Тревоман не е човек който пуши трева, а такъв, който го тресе ако не си изпуши тревата...
Както и баща ми, който обича да пие по една ракия преди вечеря, но може и да не я изпие и нищо му няма, не е алкохолик. Така и човек, който пафка от време на време, не е тревоман, съответно наркоман... НО пък не е изключено да стане... Имам познати, които ако не си изпафкат първия коз с кафето, направо полудяват... Както аз като нямам цигара(обиукновена) сутринта...

За мен наркоман е човек, пристрастен към дадено наркотично вечество. Пушачите също са наркомани... Тревоманите, както и всички, които не могат да отидат на парти без да шмръкнат нещо или да излапат някой бонбон... Както, естествено, и тези, които се боцкат...

ПОнятието "Наркоман" за мен не се определя от това точно какво друсаш, а доколко си зависим от него...
ABE EI TI KADE SI VIJDAL NQKOI DA SE TRESE ' AKO NE SI E IZPU6IL TREVATA' .............HAHAHA BASI