Здравейте.Знам че досега са пускани стотици теми с подобно съдържание но лично за себе си не откривам желания за мен отговор.Така значи момиче на 15 години съм прекалено укосмена имам косъмчета в следните зони на тялото-по-гъсти и тъмни-целите крака и ръцете от рамото до китката вклучително.По-незабележими са-по врата гърба кръсто корема гърдите муктачки около ушите.Просто се видях в удо вече.Всеки ми казва върви на кола маска.За кръката и ръцете добре ама не става и за буквално цялото тало.До колкото звам проблема ми е изцяло на хормонална основа.За повечето от вас ще се стори маловажен но за мен е просто комплекс.Лятото наближава времето се затопля а аз трябва да ходя все облечена с по-дълги тениски и т.н.За потничета от отдаван не съм обличала за море да отида и дума да не става.Просто съм страшно отчяана и със сълзи на очи задавам темата с надеждата някой да ми помогне.Интересувам се още относно възможността за лазерно или фото обезкосмяване в следните зони-гръб лице гърди корем кръст.Моля кажете си мнението или поне дайте накакви идеи.Благодара предваринтелно и държа да уточня че тематаа не е ебавка.