- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
Аз съм тая шматка отгоре :P
А забравих да напиша, че колкото и да съм малка, много вече ми се натрови жживота, че да мисля за детските работи :Р .
Да..банално =)) Знам =))
After All - Peace And Love
P.S. HYPE, започва да ми харесва как разсъждаваш...не си от ония празноглави инати дето веднъж като си кажат своето и не приемат друга гледна точка![]()
И пак не разбирам мнението на повечето потребители!!! Щом така си го е решила, така трябва д абъде... след като е станало значи е имало защоМожеби след време ще си вземе поука достатъчно голяма е все пак
Нека си живеем както ни харесва защото неможем да знаем кога ще дойде краят!
По повод това какво мисля за вашата връзка... еми след като всичко е споделено и се чувствате добре... всичко е ОТЛИЧНО=D> Само мога да се раздвам за вас! За любовта няма възраст! Конкретно мен не би ме привлякал 40 годишен мъж с дете, което ми е почти набор, но няма да казвам никога, защото не се знае какво може да ми се случи
Бъдете щастливи и дано не останеш разочарована... искренно се надявам
![]()
Чи и аз съм имала връзка с по-голям. Като бях на 14 ходех с 29 годишен, после имах гадже на 16, а сега съм на 18 и ходя с 31. Не е до възрастта мога да ви уверя в това!
Първоначално написано от ГалкаБС
Докарай тоз 29 годишният за който спомена 2 жирафа и една маймуна и ще си направим карнавал.God dammned педофилията става начин на живот за мъжете в средна възраст.
следователно начин на живот става и к*рвенския за момичетата на 14-18 годишна възрастПървоначално написано от Unknown-19
![]()
... Следователно тези, които не удобряват сексуалната революция, да вземат да се самоубият и да мирясат
Първоначално написано от Анонимко
1-во това което си написал/а е адски тъпо
2-ро научи се къде и как да използваш сложни(за теб) думи.
Не съществува понятие сексуална революция.Може би си имал/а на предвид еволюция(което описано като за глупав човек като тебе означава все едно маймуната да почне да говори това е еволюция).
А революция е тва дето са оптвали да направят Левски Ботев или Карвелов.
абе нека те и заплоди, та да ти дойде акъла тогава. поне да се раждат повече българчета![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
по-скоро сексуална деградация, такива простотии като секс. революции в кои държави ги има? къде ходят 19г с 40г - никъденормалната разлика е 2-4г... айде върви с него по курортите и се представяй като неговото момиче за ебане
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
А я кажи тоя как най-обича да ти го мушка обича ли да те ръмби в гъза или обича ти го нафърфори в устенцата.Я кажи щото май го познавам къде учи синът му?
А и за да съм откровен дъртрия е голем мишок аман от натопорчени старчета... На тази възраст ако не си му наборка, каквато не си, няма да получиш нищо читаво. Стареца имал техника и опит ми компенсира скъпа като го нема "ХОБОТА" компенсирал с техника аман от айляшка техничарска история. На твойта възраст кво ти рабира главата от техника.... Отвратително е стар сигурно прошарен а може и леко плешив чичка, с увиснал космат гъз да та плиущи ти да се кефиш и да викаш тва е ЛИУБОФФ бива ли така ....
А я кажи тоя как най-обича да ти го мушка обича ли да те ръмби в гъза или обича ти го нафърфори в устенцата.Я кажи щото май го познавам къде учи синът му?
А и за да съм откровен дъртрия е голем мишок аман от натопорчени старчета... На тази възраст ако не си му наборка, каквато не си, няма да получиш нищо читаво. Стареца имал техника и опит ми компенсира скъпа като го нема "ХОБОТА" компенсирал с техника аман от айляшка техничарска история. На твойта възраст кво ти рабира главата от техника.... Отвратително е стар сигурно прошарен а може и леко плешив чичка, с увиснал космат "задни части" да та плиущи ти да се кефиш и да викаш тва е ЛИУБОФФ бива ли така ....
абе момиченце ти не си нормална просто си заслепена от вичко това което прави за тебе хотели мотели почифки така правят дъртите за да впечетлят някое младо момиче според мене тоз педофил те дражи само за сех пък и не е нормално да ходиш с толо възрастен чоек ! тфа е супер откачена исторя![]()
![]()
![]()
не мога да разбера за какво я нападате, тя просто поиско съвет, а не упреци... тя упреци си получава и без вие да се обаждате...не мога да разбера защо не седнете и не напишете един пост, в който изразявате мнение, без убиди и нападки, сядаш и пишеш :" на мен не ми се нрави че го правиш с него защото това и това..." и и давате съвет да спре-съответно защо, или да продължи....толкова ли е сложно да се държите цивилизовано!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ti si mnogo zle be momiche tva e se edno da hodish s bashta si .. abe nqmam dumi super zle si po dobre si nameri nqkoi na tvoita vyzrast a ne nekwi pedofili na po 40 hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti si mnogo zle be momiche tva e se edno da hodish s bashta si .. abe nqmam dumi super zle si po dobre si nameri nqkoi na tvoita vyzrast a ne nekwi pedofili na po 40 hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми е на 35 и има приятел на 28
кво толкова сте подхванали момичето не ви разбирам???
Здравей,Ивона!Здравейте на всички!На 19 години съм.От прочетеното до този момент не ми стана ясно от кой тип жени си ти-от онези,които са 90%,или от останалите 10%(въпреки че и аз съм от женския пол със съжаление признавам,че 90-те%,които споменавам по-горе са к***и,а останалите 10% са свестните).Ако си с твоя човек заради парите и секса,ти за мен си ЧИСТ БОКЛУК,а ако наистина го обичаш-ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ!Аз съм на мнение,че за истинската любов няма граници(извинете ме за клиширания израз,ама си е точно така).Моят приятел е на 38 години и има дъщеря на 12.От 4 месеца сме заедно.Преди да се запознаем бях девствена(дори не се бях целувала).Е,той ме въведе в магията на целувката на секса!Мнооооого го обичам!Толкова много,че му прощавам изневерите,които той не крие.Тук е момента да спомена,че НЕ СЪМ С НЕГО ОТ ИНТЕРЕС КЪМ ПАРИТЕ МУ,въпреки че е доста богат.За съжаление зная,че обществото не приема за нормални такива връзки с голяма разлика във възрастта.Още повече когато хората видят как 19 годишно момиче слиза от последен модел джип със човек,който може да и бъде баща,само че е повече от очевидно,че не и е баща.Не ми е приятно да ме гледат с укорителен поглед,защото от това,което Ви описах,хората виждат и си мислят следното:"Ето я поредната малка к***а с нейния чичко-паричко."Но хората не могат да видят какво има в душата и в сърцето ми.Те никога не биха разбрали колко силна любов изпитвам,защото са обградени от предразсъдъци.Моят приятел има богат опит с жените,видял е много в този живот и познава отлично психиката на хората.Много е лесно за него да различи една к***а от една порядъчна жена.И най-важното в случая е,че той знае,че съм порядъчно момиче с морал,което е лудо влюбено в него.
П.П:Понеже мразя всички к***и,ако бях мъж и попадна на някоя такава,щях да я изчукам(извинете за думата),да и кажа в лицето,че е боклук и да и кажа,че дори и за секс не става.
Благодаря предварително на всички,които прочетоха това,което написах!
Кое общество? Ако визираш българското, няма защо да се съобразяваш с него. В България останаха само най неспособните и тъпи хора. По твоите проценти... 90 към 10 при мен са 90 % простаци които в момента живеят в тази държава.Първоначално написано от испанка
Точно тези простаци, имат един такъв манталитет. Те не приемат, новото, различното и са коне с капаци.
Аз съм 18 годишна и имам приятел на 34... и не съм единствената....
Повечето момичета на около моята възраст имат приятели от 28-29 нагоре и това е съвсем нормално. Е, да не в Б-я мизерната държава, където всичко се приема по-различно, а сме за смях в цяла Европа.
Нямаше да се включвам тази блуткава тема пълна с излиянията на малолетни комплексирани момченца, които знаят, че ще имат гаджета едва когато пораснат не само телесно, но и на акъл.
За мен е под нивото ми да пиша тук и направих своя реверанс.
Аз съм мъж и не бих изчукал кyрва! Може да и кажеш, че е боклук и без да се възползваш от малодушието на жертвата.Първоначално написано от испанка
ахахахахахахаааааааххахах ахахахПървоначално написано от реших се да пиша и аз
научи се да пишеш правилно и тогава говори кой е прост и кой не..
надута пуйка без грам, ама грам покритие
аха и ся кво? нямаше да се включваш пък се включи да ни налееш акъл как стаат раотите. аре нема нуждаКое общество? Ако визираш българското, няма защо да се съобразяваш с него. В България останаха само най неспособните и тъпи хора. По твоите проценти... 90 към 10 при мен са 90 % простаци които в момента живеят в тази държава.
Точно тези простаци, имат един такъв манталитет. Те не приемат, новото, различното и са коне с капаци.
Аз съм 18 годишна и имам приятел на 34... и не съм единствената....
Повечето момичета на около моята възраст имат приятели от 28-29 нагоре и това е съвсем нормално. Е, да не в Б-я мизерната държава, където всичко се приема по-различно, а сме за смях в цяла Европа.
Нямаше да се включвам тази блуткава тема пълна с излиянията на малолетни комплексирани момченца, които знаят, че ще имат гаджета едва когато пораснат не само телесно, но и на акъл.
За мен е под нивото ми да пиша тук и направих своя реверанс.
Имам един въпрос към създателката на темата: КАК ТОЧНО ти е доказал, че те обича? (цитирам едно твое мнение).... Това ми е много интересно. И окей, съгласям се с останалите - може да съм комплексирана, недорасла, с консервативно мислене, но майче ТИ ще страдаш, ако тази връзка се окаже измама.. Ти ще бъдеш с разбитите илюзии, ТИ ще бъдеш използваната.... Дано си мислила върху това... И да, такава любов съществува, но се среща мноооого рядко... дано вашата е такава....
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
sex не означава използване![]()