- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
Не може да става сравнение.Майка ти и приятеля ти са зрели хора.А едно 19 годишно момиче не е вервай ми.Първоначално написано от Анонимко
испанка По принцип често се базикам с това обаче на тебе ще ти го кажа сериозно и не с цел да те обидя.И така ... когато дойде времето когато тоя човек те зареже не оставай сама особено по празниците щото такива като тебе са депресират и са самоубиват.
Имам и 1 въпрос как можеш да си още с тоя човек като знеш че си вее байряка пред всяка втора?
Първоначално написано от реших се да пиша и аз
Не се надувай така ще ти се пръснат чорапите.
"блуткава тема" ?? Единственото блуткаво тука е промития ти мозък.
И нека ний да сме коне с капаци а ти си бъди поредния градски парцал.И след като бъдеш използвана и употребена един ден ако ти дойде акъла в главата(в което силно са съмнявам) никой нормален който та познава няма да иска да е с тебе.Нали се сещаш никой не обича разпоретини.
Под нивото и било божеее.
Би ли ми обяснила какво е реверанс щото някакси си мисля че незнаеш.
Айде чао и поздрави Мръсния Хари.
Няма да се самоубия.Спокойно!Самоубив ат се само неуравновесени откачалки,а аз не съм такава.А сега към въпроса:е,много е просто-аз съм влюбена и моето мнение е,че този,който обича истински,умее да прощава.Моят приятел не приема секса с други жени като нещо лошо,а е просто задоволяване на физическите му нужди(като е нае**л някоя друга,той просто е задоволил потребностите си).Признавам,че ме боли като ми изневерява,но щом съм с него,значи съм го приела такъв,какъвто е-човек със своите предимства и недостатъци.Не искам да го променям,а и не мога да го променям,защото той вече отдавна се е изградил като личност.
не е нормално и никога няма да бъде![]()
никъде из Европа не се приема.![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
незнам ако се ожените как ще викат на мъжа ти децата може би Дядо вместо Тате![]()
Craig David-Walking Away
Първоначално написано от испанка
Аве незнам немога да та разбера.Нито безумната разлика в годините още по малко пък тая работа с прошката.И лично аз мисля че ти не си толкова влюбена колкото вманиачена.И смятам че го отавяш да прави каквото си иска само защото не можеш да си представиш какво ще е без него.Особено от факта че даже не си се целувала с други момчета.Не познаваш другата страна на нещата и те е страх да я погледнеш.Тва разбира се са само мои предположения.
А бе защо съдите хората за избора им? Голяма работа като 19 годишна има връзка с 40 годишен. Ми щом се обичат, няма нищо лошо в това.
Ей путко мръсна дееба и дъртофилите сте вие направо на сапун![]()
Извратена кучка, шибана, плашиоутарник скапан.![]()
Що не фанеш и сина му и си направете един санвич да ти спукат и газа и рошавата путка курволяк гаден![]()
![]()
![]()
Е аз като съм на 40 за изхвърляне ли съм , не съм прочел темата от А до Я но я по прегледах има много заблуди, когато станете на тази възраст живот и здраве ще ми е много интересно тогава да я прочетете и да си дадете сметка, какво сте писали.И любов(ф)та няма граници за възраст...................(не когато е комерсиална).
Четох.. четох.. донякъде пък се отказах, че не ми понесе. Слушай сега- самият факт, че криеш връзката, че излизате вечер и предимно (предполагам) правите секс у гаджето ти.. говори достатъчно дори за твоята нагласа.. пък и за неговата.Ти му даваш това, от което всеки мъж изпитва голяма нужда-- неизчерпаема енергия, младост, свеж полъх напомнящ младостта. Предишната му съпруга сигурно в началото на връзката им е била именно такава каквато си ти сега. Имаше един виц: Попитали един 70 годишен милионер, който си взел 20 годишна жена: Добре де, ама Вие сега сте на 70.. какво ще правите след 20 години..? И той отвърнал: Е не се притеснявайте, ще сменя 40 годишната си жена с друга 20 годишна.
Погледнете го от този ъгъл. Защо си мислиш, че като постои с теб и евентуално му родиш бебе няма да си намери друга непокварена млада дама на 19-20, която да не е раждала бебета и да му предоставя младо, стегнато телце на разположение за страсти изживявания. Освен това-- знам какво е любов на 18-19 : иде ми дойде ми. Кой знае кога ще срещнеш някой младеж на 22-23, който ходи също но фитнес и няма да ти избушат хормоните. Недей преувеличава, ами се радвай за момента на връзката ви. Честно казано като цяло не ми звучи добре, а и да кажем- ставала съм свидетелка на подобни случаи, когато младото момиче смяташе, че е достатъчно младо, за да задържи чичкото.. уви след 2 годинки и 1 бебе по-късно той си намери друга.
Ами не е лошо да имате връзка,а за хорското мнение да не те интересува,щом искаш да си с него,но се пак,срещайте се в други квартали и не се дръжте като близки пред познати,понеже ако се разчуе,това ще е зле за него,ще го изкарат едва ли не педофил.
нямам повод да сънувам....
Ахахахахаха
Не е въпроса какво ще прави мъжа като стане на 60 ами въпроса тя какво ще прави като стане на 30-35 . Тогава ще и се искат млади гларуси и жребци на по 20 - 25 години , ама никой няма да и върже щото вече ще бъде дърта....![]()
Давай тигрице изяж чичкото![]()
![]()
abe s teq moite smao 16 god. nz dlai moga da dam tolkova kompetentno mnenie az li4no ne bih 6u6kala zad gurba na nqkoi s takava vruska samo 4e az li4no ne moga da go napravq razlikata e super golqma i sega se 4ustva6 mn dobre s nego no sled vreme....pomisli za bude6teto si
a i kvo deteto s 60 godi6en ba6ta li 6te jivee mi izvinqvai ama dete na 15-16 ima nujda ot po mladi roditeli koito da go razbirat i t.n nz pone tva e moito mnenie![]()
Искам да разкаже следната случка...действителна при това....
На една моя приятелка родителите...
Баща и бил 30 годишен когато започнали да излизат с майка й,която била на 15 години.Той се развел с тогавашната си съпруга от която имал дъщеря на около 10 години.След няколко години ,когато майката на моята приятелка навършила 18 години се оженили и заживели щасливо(както по книги)Родили им се 2 де4ица(момиченце-моята фр-ка и момченце)
Но в един хубав момен бащата вече над 55 години започнал да се среща с приятела на голямата си дъщеря ..от първия брак..момичето е над 20 години...
ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ
гнусотия...........![]()
Unknown-19,уважавам мнението ти и няма да те нападам(въпреки че не съм съгласна с теб).Тук всеки има право на мнение.Благодаря ти,че си наясно с това,което искаш да ми кажеш и не нападаш с обидни думи.
стига бе да е**, в тая тема прав няма да излезе никой. Престанете да наливате акъл на 18-19 годишните. Те са пълнолетни и си знаят какво да правят. В крайна сметка човек се учи от грешките си. Ако смятат да се женят за хора, които вече имат по едно дете и тн си е тяхна работа.
За мен е глупаво и в такава връзка мисля че няма бъдеще (в смисъл брак) но те като гледам не са тръгнали да се женят. Така че като ги зарежат по 1-2 пъти ще се светнат
Поздрави
чесно да кажа и аз не удобрявам такива връзки с по-възсрастни ,ама щом се обичат хората да бъдат щастливи ..по принцип такива връзки не продължават много ....
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
Първоначално написано от Анонимко
Времената са били други и мисленето на хората също.И аз знам такива случки ама са от бай Тошево време.
Не те нападам щото знаеш какво и как да го кажеш.А тея които ги обиждам или си го заслужават или се надявам да им отворя малко очите щото някой хора ако не почнеш да ги обиждаш почват да повтарят едни и същи глупости без да са усещат.Първоначално написано от испанка
HYPE прав си няма прав няма крив.Има две страни и различните мнения.То е ясно че никой няма да каже "еее те са прави дай да зарежа авера си" или пък "ее те са прави тряя да си намеря 40 годишен" няма такива работи.Ама поне целта на темата е всеки да си каже истината а не да бръщолеви простотий напомнящи за нацистки лозунги.
!!!
[quote="Unknown-19"]Първоначално написано от Анонимко
Времената са били други и мисленето на хората също.И аз знам такива случки ама са от бай Тошево време.
[quote]
Добре в птрвия случай наистина са било....но сега ти говорим за 55 годишен мъж който отново постъпва по същия начин както преди години....само че с много по малда жена.....
Педофилията не се изкоренява.Този случай няма нищо общо с времето!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да така си е На мен ми е кофти за приятелката ми....какъв баща има самоПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Отвратително е! Бтв, преподавателят ми по философия има една яка реплика: "Мъжете се справят с критическата по 2 начина - с пиене или с много по-млади жени", но това е в скобки.
Иначе момичетата да вярват, че голям мъж ще ги обича до гроб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първо ги чакаме да узреят след това да се преборят с критеческата....а казват че жената била неразбираема ...
[quote="1 цитат е мои"][quote="Unknown-19"]Първоначално написано от Анонимко
Моя грешка
Добре в птрвия случай наистина са било....но сега ти говорим за 55 годишен мъж който отново постъпва по същия начин както преди години....само че с много по малда жена.....