- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
Що ми излезе така насран поста ?![]()
ехеейй!! Окей, щом казвашПървоначално написано от Анонимко
=D> Но ми е много интересно как ако някой спи с тебе, ти го обичаш и мислиш, че и той те обича и най-накрая те зареже и ти каже, че е бил с тебе само заради секса и ми кажеш, че тва не е използване... добре
Първоначално написано от Ивона
Разбирате се, допадате си... значи всичко е окей.
В крайна сметка това е най-важното.
Наистина е доста голям, но ти си решаваш.
А колкото до тези, които те оплюват, искам само да констатирам, че те не спят с него, не го целуват и не го гушкат. Тогава какъв е проблемът?
Имаш си връзка, която те удовлетворява.
Със или без перспектива в момента ти е хубаво.
Изживей си тръпката и прави това, което на теб ти харесва, пък каквото стане.
Ако аз досега трябваше да се съобразявам с всяко мнение, вкус или начин на мислене (позволете да цитирам един приятел) щях да съм явен социопат, заклет зубър, абсолютен лузър, обикновен стрейт ейдж или прикован към леглото пациент в Карлуково (култова психиатрична клиника).
Айде успех, мила! И не се впрягай толкова!![]()
Последният "Гост", който писа бях аз.
Забравих да се log-на.![]()
Az sym ma 19 i imah priatel na 38 kogato bqh na 17. Sega si imam po malak, na 17 e toi. Kvo da vi kaja, vsqko ne6to si ima i dobrite i lo6ite strani. Me sadete horata.
Ami vij,spured men az sam na 14,i nemoga da te razbera kak moje da xaresva6 nekav 40god,mi nz jivota si e tvoi,ama pomisli mako toi imal semeistvo,ako tova se be6e slu4ilo na teb hubavo li 6te6e da ti e-ai zanimavai se s kele6ite \
/
hyai zarqzvai gu e,propuska6 mn. po vajni momenti ot jivota ti,6te mu doidee i vreme do 40-god.![]()
glei sa pedofilsko e,no ako i na dvamata 4uvstvata sa vzaimni za6to ne??ve4e ste golemi hora ako se razbirate i vie dobre edin s drug vreme e da kajet e i na horata
\:D/
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от ExTaZyty
Тва че ще пропусне мн по важни работи е абсолютно ВЯРНО.
Абе като се обичате бъдете си заедно и не се притеснявай от никакви предразсъдаци на хората...щом твоя човек си изглежда млад и всичко останало значи и на хората може би не им прави такова впечатление....ама все пак знай че истинска любов няма!Мисля че още ти е рано за деца....едва на 20 години си и не си изживяла младите си години,не си се наживяла ,а се хвърляш към непознатото.Има си и по-млади зрели пичове ..лично моя си е зрял за възрастта ,абе само да олучиш човека! Успех,ти си решаваш![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ta toi moje da ti e ba6ta to;kova li nqma hubavi i mladi mom4eta za teb?pomisli dobre kakvo kazvat roditelite ti dali za tqh tova e normalno du6terq im da e s nqkoi koito primerno e na tqhnata vyzrast.......moite izvinenia no tuk ne stava vypros zza 4uvstva i za lubov...kakto vsi4ki ijdate v temata qsno pi6a vodime po hotel4eta na razni kurorti iz bulgari planirame i po4ivka v gyrcia...zna4i za men tova momi4e si e 4ista materqlistka.....ne ti li e malko neudobno ta toi e jenen ima dete postavi se na mqstoto na deto mu....i dai boje sled vreme ti da ima6 momi4ence i nqkoi na tvoita vyzrast hodi s neq jenen s dete mislq 4e nqma da go prieme6....ili kakvo 6te i kaje6 ''bravo,mamo az bqh su6tata kvartalna igra4ka'' za6toto ti za nego si to4no takava IGRA4KA da ne misli6 4e tozi 4ovek ima nqkakvi 4uvstva kum teb prosto toi se zabavlqva s teb.ha ako si misli6 4e toi te obi4a ili puk 4e e vluben v teb zna4i si golqma optimistka
Очакваш повечето млади хора да те подкрепят!? Ти май падаш от някъде... А твоят 40-годишен приятел определено има криза на средната възраст. Слез на земята, моля те. И... спри да гледаш сапунки и любовни филми.
"много ми е неприятно като чувам дюдюкания зад гърба си от разни закостеняли хора" От който и да ги чуеш... няма да ти хареса.
Ако искаш подкрепа, значи самата ти не си убедена в правотата си. Не се опитвай да се оправдаваш по този начин. Ако толкова държиш да си с този човек и вярваш, че е редно - go for it и спри да питаш за мнението на връстниците ти.
Аз съм на 19 и просто не те разбирам!
Помисли си сериозно какво правиш...
а защо момче на 19 се възприема да чука 38 годишна жена, а момиче на толкова, да не може да чука 40 год. мъж?
и защо мъжете като имат много жени са плейбой, а жените разпоретини, ако са с много мъже?
ТЪПИЧКИ СТЕ
ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ
някъде четох за тоя сайт и верно са казали, баси и дебилчетата дето се събирате тука
а бе за вас кафета няма ли?
времето е хубаво
излезте на вън
стига висяли във форума пубери грапави
Първоначално написано от Анонимко
1-во - Аз лично не възприемам и това 19 годишен да шиба 38 годишна затаряваща дама.За другото че мъжете били плейбой а жените разпоретини незнам защо е така обаче е факт.
2-ро - ТИ СИ МАЛОУМНИК И НЯМА ДА СА ОПРАВИШ ОТ МЕНЕ ДА ГО ЗНАЕШ.
3-то - Кафета има колкото щеш.И за времето си прав.А колко ще вися във форума си е моя работа.
4-то - Ти си насран шибаняк покажи си мутрата да та видим на яве дали ще си пак толкова смел.Да видиш тъй както съм "пубер грапав" как ще направя така че да си видиш вратът без огледало.
Unknown-19, ti psihopat li si ili da?
Моето гадже е с 17г. по-голям от мен и се чувствам супер готино с него.![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ахам да психопат съм и то голям.
А ти балък ли си или ДА ???
predi 20 godini i tvoq zrql muj e bil sushtiq...Първоначално написано от Ивона
a i naistina si dosta povurhnostna shom nekvi si kuponcheta i kolichki mogat da te nakarat da zaebesh dulga vruzka.
Ivona Ivona, mujete na 40 trqbva da sa ti blagodarni, zashtoto s mnenieto si v momenta promivash glavite na dostatu4no 20 godishni pi4ki, a taka po-stari4kite sushto shte uspeiat da topnat 4ushleto v neshto po-mlado. Kato se zamislq, i az kato stana na 40 shte hranq nqkakva hlapa4ka s 1-2 diskoteki na sedmica i shte i skusvam rozovata pi4ka vseki denOt vreme na vreme i po edna ekskurziika za 200-300 leva da ima kakvo da razkazva na priqtelkite si i gotovo - ebaneto mi e sigurno
![]()
Ивонке много ше ма извиняваш ама мислиш като дете ..!! Прави каквото искаш .. някога ще го осъзнаеш , но ще бъде твърде късно.
Това въобще не е нормално-Зарежи го!!!
Ами аз си мислих за връзка с Джордж Клуни, но това че е малко стар беше проблем... ДОСЕГА - са като виждам колеги сърчето ми се изпълва с надеждаахххх любов, любов, толкова красива и толкова измамна... прави хората да заприличват на глупаци и използвани... но идва време, когато хората проглеждат, но понякога твърде късно...
poredniq bolen mozuk kak 6e bade6 s 40 godi6en weee maikoooo
hora az mislih 4e az sum izvratena ama ve4 imam samneniqlqlqlqlqql...lqqqq...pak peq
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}