.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 330
    Unknown-19
    Guest
    Що ми излезе така насран поста ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    sex не означава използване
    ехеейй!! Окей, щом казваш =D> Но ми е много интересно как ако някой спи с тебе, ти го обичаш и мислиш, че и той те обича и най-накрая те зареже и ти каже, че е бил с тебе само заради секса и ми кажеш, че тва не е използване... добре

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ивона
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Просто не мога да те разбера как ще ходиш с човек който може да ти е баща!
    За мен не е от значение, ако ще и дядо да може да ми е. Просто се разбирам чудесно с този човек и ми е хубаво с него и искам да продължа живота си именно с този човек. Въпроса е, че хората не го разбират и ме осъждат заради това. Искам повече мнения тук поне от мой връстници, защото е по-свободно, на вън в очите малцина биха ми казали наистина това, коет си мислят.

Разбирате се, допадате си... значи всичко е окей.
    В крайна сметка това е най-важното.
    Наистина е доста голям, но ти си решаваш.
    А колкото до тези, които те оплюват, искам само да констатирам, че те не спят с него, не го целуват и не го гушкат. Тогава какъв е проблемът?
    Имаш си връзка, която те удовлетворява.
    Със или без перспектива в момента ти е хубаво.
    Изживей си тръпката и прави това, което на теб ти харесва, пък каквото стане.

Ако аз досега трябваше да се съобразявам с всяко мнение, вкус или начин на мислене (позволете да цитирам един приятел) щях да съм явен социопат, заклет зубър, абсолютен лузър, обикновен стрейт ейдж или прикован към леглото пациент в Карлуково (култова психиатрична клиника).

Айде успех, мила! И не се впрягай толкова!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Последният "Гост", който писа бях аз.
    Забравих да се log-на.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ахахахахаха
    Не е въпроса какво ще прави мъжа като стане на 60 ами въпроса тя какво ще прави като стане на 30-35 . Тогава ще и се искат млади гларуси и жребци на по 20 - 25 години , ама никой няма да и върже щото вече ще бъде дърта....

Давай тигрице изяж чичкото
    Не и давай тласък... тя ай е бая на градус и без това.
    Blame the sin, not the sinner.

polanda
    Guest
    Az sym ma 19 i imah priatel na 38 kogato bqh na 17. Sega si imam po malak, na 17 e toi. Kvo da vi kaja, vsqko ne6to si ima i dobrite i lo6ite strani. Me sadete horata.

ExTaZyty
    Guest

PfFf

Ami vij,spured men az sam na 14,i nemoga da te razbera kak moje da xaresva6 nekav 40god,mi nz jivota si e tvoi,ama pomisli mako toi imal semeistvo,ako tova se be6e slu4ilo na teb hubavo li 6te6e da ti e -ai zanimavai se s kele6ite \/

ExTaZyty
    Guest

GYGYGYGY

hyai zarqzvai gu e,propuska6 mn. po vajni momenti ot jivota ti,6te mu doidee i vreme do 40-god.

glei sa pedofilsko e,no ako i na dvamata 4uvstvata sa vzaimni za6to ne??ve4e ste golemi hora ako se razbirate i vie dobre edin s drug vreme e da kajet e i na horata

\:D/
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Unknown-19
    Guest

Re: GYGYGYGY

Цитирай Първоначално написано от ExTaZyty
    hyai zarqzvai gu e,propuska6 mn. po vajni momenti ot jivota ti,6te mu doidee i vreme do 40-god.

Тва че ще пропусне мн по важни работи е абсолютно ВЯРНО.

Абе като се обичате бъдете си заедно и не се притеснявай от никакви предразсъдаци на хората...щом твоя човек си изглежда млад и всичко останало значи и на хората може би не им прави такова впечатление....ама все пак знай че истинска любов няма!Мисля че още ти е рано за деца....едва на 20 години си и не си изживяла младите си години,не си се наживяла ,а се хвърляш към непознатото.Има си и по-млади зрели пичове ..лично моя си е зрял за възрастта ,абе само да олучиш човека! Успех,ти си решаваш

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

ta toi moje da ti e ba6ta to;kova li nqma hubavi i mladi mom4eta za teb?pomisli dobre kakvo kazvat roditelite ti dali za tqh tova e normalno du6terq im da e s nqkoi koito primerno e na tqhnata vyzrast.......moite izvinenia no tuk ne stava vypros zza 4uvstva i za lubov...kakto vsi4ki ijdate v temata qsno pi6a vodime po hotel4eta na razni kurorti iz bulgari planirame i po4ivka v gyrcia...zna4i za men tova momi4e si e 4ista materqlistka.....ne ti li e malko neudobno ta toi e jenen ima dete postavi se na mqstoto na deto mu....i dai boje sled vreme ti da ima6 momi4ence i nqkoi na tvoita vyzrast hodi s neq jenen s dete mislq 4e nqma da go prieme6....ili kakvo 6te i kaje6 ''bravo,mamo az bqh su6tata kvartalna igra4ka'' za6toto ti za nego si to4no takava IGRA4KA da ne misli6 4e tozi 4ovek ima nqkakvi 4uvstva kum teb prosto toi se zabavlqva s teb.ha ako si misli6 4e toi te obi4a ili puk 4e e vluben v teb zna4i si golqma optimistka

Темида
    Guest

----------

Очакваш повечето млади хора да те подкрепят!? Ти май падаш от някъде... А твоят 40-годишен приятел определено има криза на средната възраст. Слез на земята, моля те. И... спри да гледаш сапунки и любовни филми.

"много ми е неприятно като чувам дюдюкания зад гърба си от разни закостеняли хора" От който и да ги чуеш... няма да ти хареса.
    Ако искаш подкрепа, значи самата ти не си убедена в правотата си. Не се опитвай да се оправдаваш по този начин. Ако толкова държиш да си с този човек и вярваш, че е редно - go for it и спри да питаш за мнението на връстниците ти.

Аз съм на 19 и просто не те разбирам!
    Помисли си сериозно какво правиш...

Guest
    а защо момче на 19 се възприема да чука 38 годишна жена, а момиче на толкова, да не може да чука 40 год. мъж?

и защо мъжете като имат много жени са плейбой, а жените разпоретини, ако са с много мъже?

ТЪПИЧКИ СТЕ
    ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ

някъде четох за тоя сайт и верно са казали, баси и дебилчетата дето се събирате тука

а бе за вас кафета няма ли?
    времето е хубаво
    излезте на вън

стига висяли във форума пубери грапави

Unknown-19
    Guest
    а защо момче на 19 се възприема да чука 38 годишна жена, а момиче на толкова, да не може да чука 40 год. мъж?

и защо мъжете като имат много жени са плейбой, а жените разпоретини, ако са с много мъже?

ТЪПИЧКИ СТЕ
    ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ

някъде четох за тоя сайт и верно са казали, баси и дебилчетата дето се събирате тука

а бе за вас кафета няма ли?
    времето е хубаво
    излезте на вън

стига висяли във форума пубери грапави

1-во - Аз лично не възприемам и това 19 годишен да шиба 38 годишна затаряваща дама.За другото че мъжете били плейбой а жените разпоретини незнам защо е така обаче е факт.
    2-ро - ТИ СИ МАЛОУМНИК И НЯМА ДА СА ОПРАВИШ ОТ МЕНЕ ДА ГО ЗНАЕШ.
    3-то - Кафета има колкото щеш.И за времето си прав.А колко ще вися във форума си е моя работа.
    4-то - Ти си насран шибаняк покажи си мутрата да та видим на яве дали ще си пак толкова смел.Да видиш тъй както съм "пубер грапав" как ще направя така че да си видиш вратът без огледало.

Guest
    Unknown-19, ti psihopat li si ili da?

Моето гадже е с 17г. по-голям от мен и се чувствам супер готино с него.

Unknown-19
    Guest
    Unknown-19, ti psihopat li si ili da?

Ахам да психопат съм и то голям.
    А ти балък ли си или ДА ???

yavorr
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ивона
    С 4 годишната си връзка, бях като с някое лапе, което виси до полата на маме, чака пари от тате и излиза с кола,само ако родителите му разрешат иначе пътува с автобуса. Това е показател колко е самостоятелен, а такива мъже просто няма как да са отговорни в каквато и да е връзка, независимо от чувствата които изпитват. Зная че ме обича и страда когато ме вижда в прегръдките на сегашния ми приятел, когато вижда как слизам от колата му и как се забавляваме и си купонясваме, но съжавялав, той за 4 години ми предложи единствено хиляди букети с цветя, една ваканция на морето и стотици обещания, в които не успя да ме убеди, защото не изпълни нито едно.
    predi 20 godini i tvoq zrql muj e bil sushtiq...

a i naistina si dosta povurhnostna shom nekvi si kuponcheta i kolichki mogat da te nakarat da zaebesh dulga vruzka.

alex_
    Guest
    Ivona Ivona, mujete na 40 trqbva da sa ti blagodarni, zashtoto s mnenieto si v momenta promivash glavite na dostatu4no 20 godishni pi4ki, a taka po-stari4kite sushto shte uspeiat da topnat 4ushleto v neshto po-mlado. Kato se zamislq, i az kato stana na 40 shte hranq nqkakva hlapa4ka s 1-2 diskoteki na sedmica i shte i skusvam rozovata pi4ka vseki den Ot vreme na vreme i po edna ekskurziika za 200-300 leva da ima kakvo da razkazva na priqtelkite si i gotovo - ebaneto mi e sigurno

Ивонке много ше ма извиняваш ама мислиш като дете ..!! Прави каквото искаш .. някога ще го осъзнаеш , но ще бъде твърде късно.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Да, съгласна. В този сайт 89.9% са олигофрени.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това въобще не е нормално-Зарежи го!!!

Guest
    Ами аз си мислих за връзка с Джордж Клуни, но това че е малко стар беше проблем... ДОСЕГА - са като виждам колеги сърчето ми се изпълва с надежда ахххх любов, любов, толкова красива и толкова измамна... прави хората да заприличват на глупаци и използвани... но идва време, когато хората проглеждат, но понякога твърде късно...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    poredniq bolen mozuk kak 6e bade6 s 40 godi6en weee maikoooo
    hora az mislih 4e az sum izvratena ama ve4 imam samneniq lqlqlqlqql...lqqqq...pak peq
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си