- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
само говориш за зрялост и зрели постъпки ,а не се видиш ти каква лигла сиПървоначално написано от Ивона
![]()
щом за тебе е грях да си на 20 и да не се возиш в кола всеки ден и да взимаш пари от родителите си .. си ми ясно що за стока си
за каква любов ми говориш ,след като плюеш предищното си гадже ,че те е завеоло на море само веднъж и се радваш на чичкото ,чет те вози в колата си и ти плаща купоните
ти си нищо повече от една разглезена хлапачка, която мисли доста доста повърхностно
спорет мен няма място за деца или брак!бъдете заедно, кефете се, но не си заангажирай живота и не си проваляй сопственото бъдеще с нещо толкова серьозно като едно дете!щом се обичате браво, но наистина слет време ще промениш решението си и ще съжаляваш.Все още си в такава възраст че си прекалено доверчива, и мислиш по начин който един зрял и знаещ мъж може едва ли ни да моделира.ще пораснеш , а той ще остарее(такъв е живата) и начина ви на мислини ще се различава си ще си противоречи! Не се гмуркай с главата напред в море в което още не плуваш добре. Можеби наистина той ти дава нещо което другите "хлапета" , в сравнение с него, не могат, и това е напълно нормално, но не си проваляй бъдещето! И все пак пожелавам ви да сте щастливи, но не прибързвайте!
Благодаря ти! От подобни мнения, които не обиждат тъкмо имах нужда. Радвам се, че се намират и по-разбрани хора.Първоначално написано от aniezina
Аз ще кажа само едно от личен опит знам че забраненото е най-сладко и много познати са имали връзки с доста по възрастни от тях и аз самата, но рано или късно се замисляш ти си на поне 10 години по малка от него и в крайна сметка какво можеш да му предложиш - нищо!Само секс който дори няма да е на неговия опит,и това е не си на 30 и не можеш да излезеш в 02:00 защото се пак живееш с ваще или поне при повечето е така.При теб засега има ограничения който може и да сте успели да преодолеете, но по късно той ще иска да създаде уют и дом да се остави на съдбата помисли само след 10 год.той ще е на 50 и ще се уморява по бързо и ще предпочита ТВ пред дискотеките а ти обратното.Но както се казва ЖИВЕЙ ЗА МИГА! Поздравявам те с песента на Влади и Борислава-Любов необяснима :) пиши пак след време да ми кажеш имало ли е успешно развитие вашата връзка защото и аз съм на път да започна такава. :)
Първоначално написано от Ивона
И си мислиш, че той също го иска?!
Айде бе!![]()
Мъжете към 40 и нагоре искат да бъдат с по-млади жени, защото така те се чувстват по-млади, желани и харесвани.
Много ясно, че ще избере теб "детето" /сравнение с него си си просто дете/ отколкото някоя над 35 годишна жена.
П.П. Разбира се, че винаги има изключения... но все пак...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Благодаря ти! Обезателно ще пиша разбира се за развитието и. Сега се стремя просто да бъда разбрана, защото и тук е по-лесно да кажеш на хората, а на вън когато се почувствам по-силна и убедена, но поне така научавам повече мнения и зная как да успея да се защитя от нападки на разни с по-закостенели разбирания.Първоначално написано от BuBeto0
Първо не виждам смисъла на цялата ти тема. Имаш връзка с 40 годишен и си щастлива-тогава какво има? Не мога да прозра идеята ти-да се похвалиш, да стимулираш и другите момичета да ходят с чичковци или да намериш подкрепа, която тук може и да ти окажат, но от каква полза би ти била.
Прочетох внимателно историята ти и ще ти кажа 2-3 прости нещица.
Първо зрялостта на човек не е право порпоционална на годините му. да, едно момче на 20-22 не може да ти даде същите материални неща като 1 стабилан мъж на 40, но това, че не може не го прави не зрял. Ако си забелязала голяма част от тези момчета следват, а съгласи се, че е трудно и да се учи и да се работи. Ако ти пък си толкова зряла- издържай се сама. ама не да чакаш чичото да ти дава пари, а сама да учиш и да работиш. да видиш лесно ли е.
Друг-моят приятел нито ме е водил на море, нито на екскурзии, нито ми е купувал скъпи подаръци. това по никакъв начин не показва любовта на 1 човек, а по-скоро е задоваляване на любота на другия към скъпи придобивки. И да ти кажа ли-аз нямам нужда от това. когато съм с него нямам нужда от море, от гърция, от злато или кола. Имам нуждата да съм в прегръдките му и това ме прави хиляди пъти по-щастлива от всеки диамант на света.
да 1 мъж на 40 е по-опитен и по-добре устроен, но е и по-обигран. той лесно може да манипулира 1 момиче и да го използв, за да хване последния влак да има бебе или да е с младо гадже. не бъди наивна. ти сама каза, че той има син почти колкото теб. той просто гледа на теб като на 1 дете, за което да се грижи денем и да се любува на крехкото му тяло нощем.
Разбира се всеки сам си решава. ти си преценила, че това за теб е любовта и си е твое право да си я изживееш. не те осъждам-просто не те разбирам. но не задълбавай нещата с 1 бебе. не го прави заради себе си!
KFO E IMETO NA TOQ 40 GODI6en ? ! AE kAji fast pls
Първоначално написано от Ивона
Как въобще имаш смелоста да говориш за любов отговорност и тем подобни неща.Бил я завел "само веднъж на море".На такива като тебе и толкова им е много.Имай поне доблеста да си признаеш че си с чичката само заради парите му.Ти сама го каза че всяка седмица ходите някъде.И какво лошо има че все още техните издържат стария ти приятел.Кажи ми честно тебе кой те издържа?? - Мама , тате и оня празноглавец на който му смучеш мангизите.
"Ми ще си имам бебче от него и то ще осмисля връзката ми" - Ще използваш дете за да си сигурна че връзката ти ще продължи да съществува? - Ти си ЖАЛКА
А може би си прекалила с евтините колумбийски сериалчета.
Абе с 2 думи ти си кофти човек.Не пожелавам на никой да среща такава като тебе.
замалко да кажа че си бившата ми ама за сеа съм още на 18 и има малка разлика нейния "младеж" е на 39и после ми кажете че не сте курви кво може да ви харесва в тия пенсии бе верно е аиде сеа по опитни са в секса ама след 5 год то като не може да го вдигне ще ви видя тогава с неговия опит как ще се ебете
![]()
Нищо чудно, да й е баща?Първоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
Ивона хич не ги слушай тея,те не са изпитвали през живота си нищо красиво и удовлетворяващо!Изобщо не се занимавай с глупости и не обръщай внимание на тъпите шушукания около себе си,важното е че ти си щастлива и доволна от това което имаш!А за качествата на по-възрастните хора си напълно права,никога един малък не може да ти даде всичко.Въпреки че сега всички ще кажат,че техните приятели им дават всичко,аз съм убедена,че това не е така-просто не са опитали по-сладката страна на нещата
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Абсолютно съм съгласен. В същото положение съм, макар и от другата страна. Един мъж на тази възраст наистина знае какво да даде на момиче като теб, но въпреки любовта между вас това ще свъши рано или късно и поне за единя ще БОЛИ!!!Първоначално написано от aniezina
Типичен пример за една к**ва!
Чичката има пари кола и т.н.,води я по курорти и тя си мисли че я обича.
Скоро ще му омръзнеш и ще разбереш в каква голяма грешка си!
Добре, съгласявам се с теб, колкото и трудно да ми е.
Но мога да ти повярвам, че го обичаш и че той те обича. Искаш да си имате дете-супер. Искаш да си завинаги свръзана с него-добре.
Всички тези мечти, както и начина, по който говориш за връзката си наистина са много красиви. Но в живота основното правило е, че ако се отпуснеш всичко се прецаква. Ти казваш, че по-късно е нормално да си намериш по-млад. Хубаво, но хайде да погледнем така на нещата. Прекарате 10 години заедно, имате си дете и.т.н. И един ден ти оставаш сама(пепел ми на устата).
Ти си 30-годишна самотна майка със огромна болка в сърцето. Не можеш да оставиш детето си без баща. Добре, намираш си, но сял живот си спомняш за товят мъж и си нещастна.
А за твърдението, че 20-годишните са "пиклювци" с това, категорично не мога да се съглася. Това зависи изцяло от човека, от поведението му, от начина на мислене. Най-малкото 1.на 20 може да си мноооого опитен в секса. 2.Може да имаш самостоятелен живот, без да се налага "да питаш мама и тате, дали можеш да излезе" и не на последно моясто, може да си много по интелектуално развит от 40 годишен например. Пак казвам това зависи изцяло от човека.
Аз не се опитвам да те разубедя от намеренията ти или нещо такова...просто представям най-лошият вариант. А всички знаем, за един пич на име Мърфи, който е толкова прав, а на нас ни се иска да не се е раждал.
Дано всичко е наред. Пожелавам ти успех.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
аз няма да коментирам за разликата в годините, защото също не одобрявам чак толкова голяма разлика, но ще кажа, че ако те познавах лично изобщо нямаше да те уважавам, поради факта, че си изневерявала на човек с който си била 4 години... тъжно и много кръсноречиво за теб![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
не е толко важно дали е на 20 30 или 40 а е важно да се обичате и да те цени и уважава като жена защото момчетата до 18 не могат да уважават една жена така както може един по-възрастен мъж попринцип е така.......Първоначално написано от A_Loving_Girl
=D> мойте уважения към тея мъже които знаят как да ценят жената =D> като на пример вуйчо ми =D>
![]()
![]()
пише се красноречиво а не "кръсноречиво"Първоначално написано от NiksaN4o
![]()
![]()
![]()
a може и да е така както твърдиш ти незнам тяхната ситуация каква е.............Първоначално написано от някой!
![]()
![]()
Aбе, "лъвице", ти знаеш ли какво е да си редактираш мнението?
Знаеш ли какво е спам?
За такива като тебе трябва не бан ами...ами...нямам думи.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ще се опитам да бъда възможно най-мека в изказа си.
Няма да те съдя, живота си е твой, троши си главата, твоя работа. Искам обаче да те попитам, защо си с този човек? Заради секса и парите или заради истинската любов? От това което чета до сега мисля, че е заради първото. Какво като бившия ти приятел не е имал пари и не е могъл да те заведе до Гърция, Турция или къдете пожелаеш. Нима това прави любовта му към теб по-малка? Нима люновта се изразява в парите, колите, ексурзиите и всички подаръци, които ти прави? Нима не ти е неудобно от сина му, от самите ти родители? Този човек може да ти е баща и колкото и жестоко да звучи, малко вероятно е да е с теб, за друго, освен за секса.
Не мисли, че те съдя. Сама си пуснала темата, за да разбереш мнението на другите хора. Е, това е моето мнение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, нааали...защо да си с онзи, този нали ти прави подаръци, води те на екскурзии...Да приемем, че го обичаш, а питала ли си него за чувствата му?От къде знаеш, че той те обича и, че не ти купува всички тези неща само и само да те вкара в леглото?Разликата ви е(ако трябва да бъдем точни) 21 години.Вие въобще имате ли някакви общи теми на разговор, общи възгледи за живота.Я, само се замисли-той ще иска да си останет в къщи да си гледа телевизия, а ти ще искаш да обикаляш дискотеките.И двамата не искате да отстъпите, какво ще правиш тогава?Малки неща от ежедневието ви ще ви напомнят, че вие сте от различни поколения, че темите ви на разговор са други и куп други неща.
+1Първоначално написано от A_Loving_Girl
Аз лично те подкрепям.И както обичам да казвам за любовта няма нито вазраст,нито граници,нито религия,ното езици.Давай смело напред!![]()
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!