- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
Predstavi si kak 6te si s tozi 4ovek sled 10 -15 godini.Ako vijda6 nqkakvo byde6te az ne sym mn optimist...
булка, прави си кефа и просто приеми, че мн хора ще те нарекат курва. Или си кажи "не ми пука, той ми харесва" или вечно се съобразявай с хорското мнение. Неможе хем да си правиш кефа, хем да недоволстваш, че те приемат за лека жена. Мн нагло е отстрани просто. Никой не е длъжен да те подкрепи и никой не е виновен за това, че не го прави. Въпрос на разбиране!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Оле,майна-ти искаш мнения,обаче постоянно си държиш на твойто!Ми кат ги искаш или ще ги изслушваш,или няма да им обръщаш внимание!Хората си ги накарала да си кажат мнението,а само ги опонираш-кат искаш да си с него-бъди си с него,обаче не можеш да очакваш хората да имат добро мнение да тая връзка!SRY,ама не може!![]()
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
Аа... и да добавя...
Сега ти е времето да си с момчета на по 20 и нещо...
Като станеш над 30 ще ти се искат младежите, ама няма кой да ти върже.![]()
Не си пропилявай времето с чичко паричко...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Diamantcheto`na`Sheiha
Каква любов??Към парите,колите или секса??
Скоро въпросната авторка ще стане като Дисниленд и всеки ще се забавлява за нейна сметка.
И искам да кажа още няколко неща на авторката:
1-во - Научи се какво е любов и тогава се надявай да я откриеш.
2-ро - Какво би станало ако приятеля ти остане безработен и няма възможност да те води на тези места за които ти спомена и ако му се наложи да продаде колата си и остане с толкова пари в джоба колкото да може да се храни?Какво би станало тогава?Пак ли ще си с него?Пак ли ще е голямата ти любов? - Не ми отговаряй а се замисли и сама си отговори.
Unknown-19
ти във всяка тема за връзки на млади момичета с по-възрастни мъже се намесваш,което подкрепя тезата ми от предишната подобна тема,че просто те е яд че яките мацки(не всички)са с богатите и възрастни мъже!
А понеже ти говориш за пари искам само да ти кажа,че моя добра приятелка излиза от 3 години с мъж над 35г.,който няма 1 стотинка в джоба,женен е,има деца,но 3г. не са само секс повярвай ми!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
ми щом с него ти е добре и се чувстваш задоволена не само физически-няма лошо![]()
няма любов
Първоначално написано от kukli4ka__
А дали не са само секс?
Не забравяй че той е вече бита карта и няма какво да губи.А девойчетата като вас имат какво да губят.И приеми един съвет от мене.Никога не се захващай с човек който няма какво да губи.Защото в това отношение дори и 5 години да са на него не му пука.
И да яд ме е.Защото ако един ден имам дъщеря а тя ходи с мой набор ... ами тогава този човек си заминава.Ще го намеря и ще го нарежа на парчета.Иначе в сегашното ми положение мога само да ти кажа с извинение ама дреме ми на к*ра за тва дали ти драганка или петканка ще ходите с 40 или 50 годишни застаряващи и загорели мъже.
Точно в момента не ми пука за много неща тъй като си имам приятелка разбирам се с родителите си бачкам си на половин работен ден и взимам на седмица толкова пари колкото ти сигурно получаваш месечно а си имам и готино куче ако тва се брои.
А колкото до приятелката ти ами ЕВАЛА на момичето ама кажи ми според тебе колко такива момичета останаха в днешно време.
А дали не са само секс?
Не забравяй че той е вече бита карта и няма какво да губи.А девойчетата като вас имат какво да губят.И приеми един съвет от мене.Никога не се захващай с човек който няма какво да губи.Защото в това отношение дори и 5 години да са на него не му пука.
И да яд ме е.Защото ако един ден имам дъщеря а тя ходи с мой набор ... ами тогава този човек си заминава.Ще го намеря и ще го нарежа на парчета.Иначе в сегашното ми положение мога само да ти кажа с извинение ама дреме ми на к*ра за тва дали ти драганка или петканка ще ходите с 40 или 50 годишни застаряващи и загорели мъже.
Точно в момента не ми пука за много неща тъй като си имам приятелка разбирам се с родителите си бачкам си на половин работен ден и взимам на седмица толкова пари колкото ти сигурно получаваш месечно а си имам и готино куче ако тва се брои.
А колкото до приятелката ти ами ЕВАЛА на момичето ама кажи ми според тебе колко такива момичета останаха в днешно време.
abe de4ko kak mojesh da mu gledash uvisnaliq zadnik i da se kefish.. napomnq mi za Samanta ot Seksut i gradut deto izbqga ot edin durtak.. abe dete toi e s teb 6toto go e podgonila kriti4eskata .. a sled o6te 15 -20 gidinki trbva da mu pomagash da se hrani i da mu smenqsh papmersite ama to si e tvoi izbor!
Всеки човек има какво да загуби,а когато рискуваш семейството си и най-вече децата си тогава наистина може да загубиш много.Така че аз съм с човек който има много,какво да губи!И дори да са само заради секса заедно,как во значение има това?Нали са щастливи!?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Аз не бих те критикувала..защото сестра ми има подобна връзка и е щастлива.Незнам защо толкова се влияеш от мнението на хората..тези които коментират останалите, просто нямат какво да правят..Ако наистина си щастлива с този човек пожелавам ти УСПЕХ!!!![]()
JiVeI TaKa ChE KoGaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
е ненаебала се да му ева майката... Лизал я веднъж, завел я на Банско, повозил я на колата и айде наща влюбена и дете иска да има. Ти имаш ли пари да го гледаш това дете? Той може в един момент като родиш и да ти каже, айде хваштай пътя. Ама ти си бетер 14 годишните![]()
Явно си излизала с някакви смотаняци дето и хабер са си нямали как да се държат с едно момиче.. И сега някой ти обърнал повече внимание и айде...
Аз нямам нищо против имайте си връзка, ама не ми казвай, че едно момче на 25 е по малко мъж от тоя тип! Единственото е, че тоя си е направил бизнес някакъв, а 25 годишния тепърва започва.. Явно парате те привлича и теб..
света в днешно време изперка "брачедки, сестри, баби дядовци, доведени сестри ...."
ми чукай се мама ти и курвентия ко ми пука, само си представи нещо след 15 години този човек ще е на 55 пък ти ще си на върха на своята младост
foolish talk of a foolish women, the madness has gained strenght
emi az kfo da kaja osven 4e si kyrva dr ne moa da kaja , tupa si i toi 6te ebe i 6e my omruzne6 i 6e te ostai bremmena i va6te 6e se otre4at ot tebe i taka s bebetoti 6e ymrete v mizeriq![]()
Вече се надявам да ти е дошъл акъла Ивона.От толкова мнения би трябвало да ти е станало ясно поне нещо,но така като гледам пак си държиш на твоето.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ходиш с женен мъж и се гордееш е тва вече е долно.И сигурно се обичате нали? Както и да е ти си знаеш най-добре.
Не помня да съм казвал да не са заедно.Казах че просто няма право да осъжда качествата на някой при условие че тя нито ги познава нито ги притежава.Доколото виждам е пълна лигла и сигурно един боб не може да сготви а тръгнала да ми говори за деца.Незнам може би наистина секса с 40 годишен чичка е добър и да 100% има добри финансови възможности и очевидно това я привлича.Абе незнам за мене лично тва момиче е абсолютно олицетворение на свещенната тъпота.
Samo ne mi e qsno za6to kato si dyrji6 na tvoeto da si s toq dqdka, puska6 toq post tuka? hM? Ve4e razbra kakvo e horskoto mnenie, tova smqtam i az. Sega si misli6 4e vsi4ko, koeto leti se qde ama NE! Sled vreme primerno toq 40 godi6en 4i4ka 6te ostaree 6te pobelee a ti 6te si na 35-40 god, 6te ti se iska da hodi6 na moreta, na kurorti i ekskurzii, a ne znam pyk ako ima6 dete??? Tova ve4e e ludost! 6te li6i6 deteto si ot ba6ta do ostatyka ot jivota mu??? q pak si pomisli toi sega e na 40, primerno dogodina si napravite dete kogato ti si na 20 a toi na 41, a kogato deteto ti napravi 20, toi 6te e ve4e na 60, a moje i da ne e mejdu jivite. Pomisli!!! 6te li6i6 deteto si ot ba6ta, vmesto deteto ti primerno da ima stabilni ba6ta i maika, koito da go podkrepqt i da mu pomagat v jivota da se radvate na negovite deca naprimer??? E da ama ne! Nqma koi da misli! Teb ne te interesuva za deteto ti naprimer. I kakvo 6te ostane6 sam sami4ka edin den, poneje i deteto ti moje da ne jelae da e s tebe ili primerno pojelae da se mahne nanqkyde i da jivee samostoqtelno i ti kakvo??? 6te se okaje6 jena na 40, primerno ovdovqla ili jivee6ta s edin 60 godi6en dqdka... tyrse6ta kapka lubov i vnimanie za6toto ne i se jivee sama... E da ama togava koi 6te iska da pogledne 40 godi6na?? Kogato ima 19 godi6ni a?![]()
Ei takiva jeni me ubivat! Vslu6ai se v roditelite si, te sa vreli i kipeli i znaqt koe e nai-dobro za tebe! Vyrvi si nameri nqkoi na tvoite godini, povqrvai mi ako ti e za sex-a ima i na tvoite godini koito gi bivaprosto ne si ucelila na 4oveka.
Vinagi trqbva da dyrji6 pyrvo na mnenieto na roditelite si, za6toto te sa vodeni ne samo ot roditelskite si 4uvstva, a i ot opita koito sa natrupali prez vsi4kite godini na syvmestniq si jivot, i na hubavite i lo6ite momenti i premejdiq, koito sa minali, za6toto takiva ima vsqko semeistvo. Povqrvai mi tazi vryzka se krepi samo na jelanieto ti na sex i na moje bi kak da go nareka Neobmislenata ti lubov, i na negovoto jelanie da e s mlado i krasivo momi4e kato teb. Tova ne e vryzka, a samo zadovolqvane na plytskite vi jelaniq. I moje bi iska6 da si s nego zaradi kintite mu??? Hahah ami ako ti nadue korema i se 4upi i te ostavi da si 4upi6 glavata? aAaaA? Togava kakvo pravim? Da mu mislqt roditelite ti nali? Bez obarzovanie si..., bez stabilna rabota... bez jili6te, 4e ti edin bob znae6 li kak se gotvi a? Ili se nadqva6 Baroveca da te vodi na restoranti i da ti gleda deteto a? Ama pomisli za vsi4ko kazano po-gore, za6toto ne vsi4ko, koeto leti se qde...![]()
Хвана ли пътя за Царев Брод или още чакаш?![]()
Много разбирачи в тая тема...Първоначално написано от Ивона
Само един аргумент разбива всички хейтъри - това, че си на 19, което означава, че си ПЪЛНОЛЕТНА и никой озлобен сополанко-чекиджия не може да ти държи сметка.
Друг е въпросът какво намираш в него. Това също си е твоя работа, де![]()
znae6 li az napalno te podkrepqm spored men godinite ne sa kriterii ako se obi4ate badete zaedno i napravi taka 4e da ne vi puka ot horskoto mnenie 6tom horata govorqt zna4i zavijdat a 6tom zavijdat zna4i ima za6to,no parvi badi sigurna 4e i toi te obi4a!a ako ve4e si sigurna v 4uvstvata mu pogovori s nego dali iska ve4e da ne se kriete obqsni na priqtelq si za6to si skasala s nego sa6to taka se opitai i s roditelite si da pogovori6 .............drugo nz kakvo da ti kaja no v momenta ti izjivqva6 nai cennite godini ot jivota si zatova si gi napravi taka kakto na teb ti haresa,napravi go taka 4e nikoga da ne sajalqva6 !![]()
ти трай, акне таковаПървоначално написано от kukli4ka__
![]()
ti kak si se zasilila 6e kae6 nqkoi den babo aide se li*eme![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
OtherDimension най-добре не се бъркай и без това не казваш нищо кво само пишеш и говориш за хората пиши си твойто мнение мойто го остави.Тука във форумите нещо сте много оборотни ми се струва