- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
Искаш да имаш бъдеще с него! ОК! Децата ти ще му викат Дядо ...
и си тъпа много..
Лошо няма,ще ти дойде акъла в главата.Моли се да не боли много тогава
Нормално е човек на 40 да има пари и да е стъпил на краката си както се казва.Не виждам въобще защо ги сравняваш с 20 годишните.На тази възраст няма как да си позволиш да заведеш някого на почивка,освен ако родителите не ти дадат пари.Секса е като спорта,там всичко идва с тренировките или накратко ОПИТ.Въпреки че и за него се иска някакъв талант.Защото както са казали хората - от всяко дърво свирка не става.
В такъв момент винаги съм си задавал въпроса как ще се чувства детето ми когато стане на 20 напримери татко му е пенсионер.Недай си боже да не си е уредил живота.
П.С. абе има хора тука,които нямат елементарна грамотност.То бива грешки,ама чак пък толкова.Има програма Flexword. Хайде да се научите да я използвате,че направо като чета и се отвращавам как може такова нещо!!!!!
ostavete momi4eto be da si hodi s 4i4kovci
mnogo ste konservativni si4kite koito ste pisali typotii... momi4eto si e pravo i q podkrepqm napylno
ot li4en opit znam 4e 40 godi6nite sa mnogo po dobri ot "de4icata" vav vsqko edno otno6enie no nai ve4e v legloto
taka 4e mili4ka ti pojelavam da ne se otkazva6 ot nego... drugite sa typi ku4ki i samo zavijdat !!!
V kraina smetka opita si kazva dumata! Mislia che ne e nenormalno
Според мен не си готова за тази връзка.Прочетох твоя първи пост и от него научих ,че връзката ви не е открита т.е. трябва постоянно да се криете от някого .Ако аз бях в същата ситуация не бих се чувствала комфортно и въпреки любовта си към изисканите и лъскави подаръци ,не бих останала с мъжа,който го е срам да заяви пред всички ,че сме заедно.С риск да повторя някого ще кажа ,че интелекта на човека не зависи от това на колко е години.
Пожелавам ти късмет!
\Първоначално написано от A_Loving_Girl
I az towa se chudq![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мда друго си 14 годишна да дава "велики" съвети на почти също толкоз голямата разпоретина, дето и тя не знае в кой филм е! 14 годишна с "житейски опит" да използва думата дечица, ето кой страда от комплекс за малоценностПървоначално написано от sexy_dupe92
![]()
NE TE RAZBIRAM....
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
6te vi eba i v tapite kurvi nenasitni
Първоначално написано от sexy_dupe92
Аве ей пикло усещай се малко кво говориш.Ти нормална ли си ква си.
"От личен опит знам" кво знаеш ти ве детенце точно ти дет сигурно още кафяво имаш отзад по прашките дет ги крадеш от майка си.А познато ли ти е определението за извратени мъже които спят с лапета като тебе.Викат им педофили.
"Другите са тъпи кучки и само завиждат" - За кое завиждат по точно?
Че се чукаш с мъж брадясал като терорист и плешив като билярдна топка ли? А може би да завиждат за увисналия като прани гащи на асма задник? Или да завиждат за това че ти се шибаш с човек на който скоро дървото на живота ще изглежда като умряла змийорка?
Абе живей си живота ама след време оная ти работа като заприлича на джукита на 80 годишен негър да те питам тогава.
на 14 съм...не ги разбирам много тези неща, но ще си дам и аз мнението...
сега може още да не си проличава възрастта му но след 10 години целия ще увисне и омекне! хората винаги ще те гледат лошо и ще ти говорят зад гърба, защото ще си проличи разликата в годините ви и ще разбереш колко си сгрешила ...тва е сигурно!
ако си мислиш, че едно дете ще укрепи връзката ви - грешиш! първо, че се съмнявам той изобщо да иска да си имате дете...убедена съм, че като родиш ще те захвърли като мръсен парцал! все пак е напълно ясно че той ходи с теб защото ти си млада и заблудена и очаква от теб просто неангажираща връзка, а не дете!
освен това не можеш да упрекваш бившият ти, защото те завел "само веднъж" на море и ходил с автобуса! както каза някой друг преди мен, това показва колко си ограничена и заблудена. дъртакът те кара с колата си и те води на купони, ама да не мислиш, че вечно ще бъде така!? като стане пенсионер мислиш ли че ще има парички пак да те размотава насам-натам!? бати глупостите ръсиш момиче...
смяташ че сега той е твоята "голяма любов" и дори след време да се разделите ще си имаш детенце и можеш да си хванеш друг!? тук мога само да ти се изсмея!!! този другия като разбере, че имаш дете от друг, като научи че си била с 2 пъти по-възрастен от теб, дето може и дядо да ти е, така ше те отреже, че няма да си намериш място!
и все пак...след като хората те одумват трябва да си разбрала колко тъпо постъпваш! ии...щом си убедена че вие двамата сте един за друг за какво пускаш теми!? ... като смяташ че ще бъдеш щастлива с него, кво се опинваш да ни убедиш в това?!
ама...щом дори родителите си не си послушала.. да не би ще послушаш мене или останалите! проваляй си живота. на кой ли му дреме! щом си напуснала младо момче заради тъп дъртак... кво мога да кажа за тебе... изобщо не се и учудвам че хората те одумват! хъх...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Оооо,Ивонче,много бързо порасна и много бързо си промени мнението за секса с по-голям мъж и по-малък...Като че си била със 5 партньора,който са на по 40 ...Край,вече като си правила секс със 4- годишна мутра и си велика... Не се учудвам защо си с него щом има пари,води те по екскурзийки и така нататък...Гледай само накрая да не свършиш на някоя магистрала,депортирана в Гърция,или друга сържава...Че после колко теми има да пускаш от сорта "Правих секс със 80 годишетн,невероятен е,и е милиардер" Просто ти казвам,че си луда.Лично мнение..Първоначално написано от Ивона
Ако пък толкова държиш напарите има и доста момчета на твоята възраст,мамини синчета,като синът на приятеля тиМного се ядосаххх
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Като гледам 14 гдишни момичета мислят по-трезво от тебЗначи си доста злееееее
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Чукай си се с който искаш.
Не е нужно да пускаш цяла тема. Като си доволна - ОК. Радвам се. Пък че е на 40 .. това си е твоя работа.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
offff lo6o li e 4e imam opit li4i si 4e to4no ti si kompleksara koito nikoga ne e pravil sex i ne razbira izob6to ni6to to4no zatfa momi4eto izliza s po golqm muj za6toto mom4etata na neinata vuzrast sa tapanari koito ne mogat da pravqt sex kakto edin istinski myj samo moga da vi sajelq !!! istinsko prejivqvane moje da stane samo s muj s opit taka 4e za6to puk da ne davam saveti kato ti nqma6 nikaf opit a az moga po dobre ot teb da precenq...Първоначално написано от JoroS
35 - 40 годишните мъже са най-много на мода и мога да се закълна, че ще имам пак връзка с такъв.
беше ми първия на 38, аз бях на 16, сега съм на 21 и ходя с 29 годишен, обаче още е до полата на маминка и тя квото му каже това върши, пък аз не си падам по несамостоятелни мъже.
в дискотеките по баровете има много 35-40 годишни за съжаление са женени, пък аз не искам да развялям семейства и за това все още изчаквам да си намеря свободен.
връзката с толкова зрял мъж е много плодотворна за всяко младо момиче.
Първоначално написано от sexy_dupe92
На 14 а вече кварталната к*рва.Будиш в мене съжаление обаче още повече съжалявам родителите ти.Горките хорица.Ти си сигурно не си им казала с какви го правиш.И по добре недей да им казваш.
"...za6toto mom4etata na neinata vuzrast sa tapanari koito ne mogat da pravqt sex kakto edin istinski myj samo moga da vi sajelq !!! " - Ето ей тва обра точките обаче.Ти сигурно си най умната на твоята възраст и най вероятно си много добра в леглото.Айде стига глупости.
Аз съм на 19 години и никога не бих си легнал с 14 годишно лапе.Тъй че прави си сметката с колко загорели хора са е*еш.Само 1 жалък чекиджия може да направи това.Ама нищо ти нали си най умната и имаш много натрупан опит така че ходи си давай гъза пък след 10 години да видим как ще изглеждаш.Ахх леле такива смотани лапета като тебе много ма изнервят лапала 2-3 пишки и вече много разбира.
pyrvo da uto4nq 4e sam na 15... a az nai mnogo moga da se iznervq kato nqkoi mi darji smetka bez izob6to da me poznava .... zna4i sym kurva spored teb taka li .. e pone si pravq kefa i sam mnogo dovolna ... a ti kompleksar typ i az nikoga ne bih legnala s takyv kato tebe 6toto sigurno vaob6te ne znae6 kakvo da pravi6 a samo si sedi6 v legloto kato pyn.... jalkiq si samo ti i osven si4koto si ograni4en... ti kato ne haresva6 sexa nikoi ne te kara da 4uka6 pone me ostavi az da si jiveq kakto mi haresva.... pfu aman ot kompleksari kato tebeПървоначално написано от Unknown-19
![]()
![]()
LoVe Is A NaMe SeX Is A GaMe, FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe !!!
Unknown-19
мислиш ли,че с мненията си можеш да промениш нещо?
а спора ти с 15 годишната е напълно неуместен тя си има мозък и сама избира какво да прави.също така според мен на 15г човек трябва да може сам да решава аз на 15 съм била напълно самостоятелна и всичко което съм направила бих го повторила,така че годините не са от значение!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
И аз не подкрепям такива връзки. Да, който каквото иска да прави, но в темата момичето иска мнението на останалите. Е, моето е отрицателно.
На мен лично би ми било дори гнусно, да се ч*кам с човек на годините на баща ми.
да но ти поне не обиждаш и не налагаш мнение
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
И да го налагам знам, че нищо няма да постигна. Най-много да взема спора много на сериозно и на вътре...Първоначално написано от kukli4ka__
ДОКАТО ЦЯЛАТА ТАЯ " МОДА " = ГЛУПОСТ Е ОБХВАНАЛА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ В МОМЕНТА ТОВА ТОЧНО СЕ РАВНЯВЯ МА БАШ НА ИСТОРЯТА НА НЯКОЯ КУРВА
Всички си гледат шибаното лично щастие и не мислят за последиците ебаси разкрепостения живот дето водиш честно и разсъжденията ти и твърдиш че си голяма на 19 low , ако се показваш с лафа " Ми ще си направиш едно дете с него и после ще си с друг и нз си какво си "
Това ли би направила един уж зряла човек ?
Пича който твърдиш че е много зрял , въобще не е това се оказва ако беше наистина зрял мъж въобще нямаше да се занимава с теб , най - много щеше да ти предложи да се хванеш със синът му и това е.
И недей го приемай като убида а директно се замисли какво правиш и остави малко на страна спонтаните ти чувства