- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
и какво ?Първоначално написано от kukli4ka__
ще ми изпратиш с-класите ли ?
преди това съм дал много по-смилено мнение от твоето първо , в което веднага се заяждаш с другата потребителка![]()
хммм чудно ми е сина му на тоя какво мисли ?? например аз въобще не си го представям баща ми да тръгне с някоя едва ли не на мойте години...
Първоначално написано от kukli4ka__
Да променя нещо ? Неееедва ли съм толкова могъщ.
А колкото до спора ми... ами той си е много уместен даже.А това че на 15 може сама да решава да верно е ама не за всичко.Точно за това си има възрастова граница.Има си и родители които да те насочват за нещата от които нямаш понятие.Замисли се малко.Прекалено е лесно да прилъжеш момиче току що направило 15 с разни дрънкулки.
И искам да те попитам в какво отношение си била самостоятелна? Да не си мислиш че като започнеш сама да си купуваш дамските превръзки и мама и тате като спрат да ти налагат вечерен час и начин на обличане че си самостоятелна.Я ми кажи на 15 кой ти е давал джобни? Защото и това се брои.Един самостоятелен човек не зависи от парите на мама тате или баткото(чичкото) с който ходи.Яд ме е че още от сега повечето момичета свикват да живеят като паразити на гърба на другите.Ама в един момент когато всичко това изчезне изчезва и "любовта".Това е положението.
[/quote]
Хах колко долно, как да не напиша и нещо.
Това сравнението за приятела и чичото направо ме разби. Ти като си толко над нещата защо не си изкараш пари за море и т.н. Ами щот неможеш да постигнеш нищо в живота и докато си годна ще зависиш от такйива като чичкото![]()
Мила Ивона,
Вряла съм и съм кипяла достатъчно, за да мога да кажа това, което искам.
Много хора преди мен пускаха подобни коментари и съм напълно съгласна с тях.
Ти се интересуваш от чуждото мнение. Ти искаш да бъдеш харесвана, поощрявана, обичана. Абсолютно нормално желание за всяко човешко същество. Ако толкова държиш на този мъж, какво би те интересувало какво мислят другите?
Но не вярвам да знаеш истинското значение на любовта, защото - както изглежда - то си оставя само понятие от речника. Изпитвала ли си го? Та ти си на 19, а говориш за деца? Имаш ли някаква бегла представа каква отговорност е това? Ще трябва да се лишиш от всички онези лъскави неща, които толкова харесваш. Колите, почивките, скъпите подаръци - ще си останат само спомен.
Както споменах, ти обичаш да си харесвана, влияеш се от чуждото мнение. Сега може би ти е кеф, че някой те издържа, че приятелят ти е по - добър в сексуално отношение. Какво ще стане, когато той остарее? Вече няма да е красив. Вече няма да има желание да се занимава с теб. Ще си предпочете уюта на дивана и хубавия футболен мач с бира в ръка. Вече няма да е забавен. Докато ти ще искаш да живееш. Следиш ли ми мисълта? Ти ще го оставиш, защото вече не ти е интересен. Защото не можеш да говориш за деца, когато няма любов; защото не можеш да говориш за любов, когато гледаш на материалното и когато допускаш раздялата като опция. Защото истинската любов е оптимист, защото тя е силна и не се влияе от каквото и да е. Ти си неспособна и незряла за всичко това.
Изживей си най - прекрасните години, защото времето лети твърде бързо. Не прави грешка, след която пътят за обратно ще е отдавна затворен.
И още нещо - ти, дете, си леко момиче. От онези, които светът мрази. От онези, на които никой никога няма да погледне с добро око.
За съжаление представите ти за щастие се свеждат до простата и гротескна реалност на повечето млади хора, а именно колите, почивките и скъпите дрънкулки. Това щастие, мила, е нереално и преходно. Всичко приключва, когато свършат парите.
Намери истинското значение на щастието сама.
Пожелавам ти успех.
Нася
Za lubovta nqma vyzrast!Ako naistina ima lubov :Pp~
Първоначално написано от Нася
Milsq che s tova se izcherpa temata napulno i kakvoto i da kaja az ili vie veche shte e izturkano i banalno.
6tom ti e kef na putkata se klecaite
Kvo vi stava we hora?!
Tova, 4e ne ste suglasni s momi4eto ne zna4i 4e trqbva da go obijdate, po dqvolite! Tq e do6la tuk za tursi suvet, napisala si e statiqta, sus suznanieto 4e 6te otnese kritika, no da q nari4ate "tupa", "luda", "kurva", "prosta" i pro4ee...
Az sum dale4 ot tezi 40 godini na tvoq 4ovek, no smeq da tvurdq 4e v golqma stepen poznavam na4ina na mislene na podobni hora. Ako iska6 da ima6 vruzka, izgradena na bazata na seks s tozi 4ovek, ok, moqta podkrepa i admiracii, tezi hora sa po-dobri i po-opitni v legloto. Te ot svoq strana tursqt takiva mladi, sveji i hubavi dami prosto 6toto s tqh e po-priqtno i nai-ve4e 6toto im pozvolqva da se 4uvstvat mnogo pove4e "muje". Tova celqt i vsi4ki tezi podaruci i ne6ta koito toi pravi za teb - i koito vsu6tnost ne sa zaradi teb a zaradi nego samiq. Vsi4ko bi bilo nared tuk ako i 2ta iskahte prosto seks. No ako smqta6 da gradi6 vruzkata si vurhu nqkakvi 4uvstva, nqkakuv dulgotraen semeen jivot... spri s iluziite! Vsi4ki jeni iskat partniorite im da sa zreli hora, nezavisimi, kakto finansovo, taka i vuv vsqko drugo otno6enie. E, prigotvi se za iznenada... mujete iskat su6toto! I ako edin 40 godi6en muj iska nqkakva seriozna vruzka s jena koqto da obi4a, koqto da mu rodi deca i pro4ee toi NQMA da se zaburka s 19 godi6na! Da, vqrno e, ima izklu4niq, no na tvoe mqsto ne bih se nadqvala osobeno na tova. Az ti vqrvam 4e go obi4a6 i vijdam kak s otgovorite si vsq4eski se opitva6 da za6ti6 tazi obi4, no riskuva6 v edin moment, tozi tip da te narani jestoko, a tova vqrvai mi 6te stane. Podobni vruzki prosto ne produljavat dulgo! Ako, pak kazvam iska6 prosto da pravite seks, nqma ni6to lo6o v otno6eniqta vi, no ne se zablujdavai za kakvoto i da e pove4e.
Vzemi pravilnoto re6enie, mila!
A i tova 4e za lubovta nqmalo vuzrastovi i pro4ee granici moje6 da go ostavi6 za detskite prikazki. Dobre do6la v realniq svqt
Odysseus
da xodi6 s 4ovek koito moje ti e ba6ta? i da ne razbira6 6to xorata vi kritikuvat i obsujdat... xaxa emi normalno e ti kfo iska6 da vi iskat avtograf li?otvra6tavat me nekfi ligli kito xodat sas star4oci samo zaradi parite.. 6toto ne vqrvam dr pri4ina da ima6 da xodi6 s nekaf starec-gnusenn nabru4kan i t.n seki bi izbral mladototo mom4e.. kolkto do sexoalnite mu sposobnosti,prosto mi se draifa ot tfa.. s godinite xorata staat po zle v tfa otno6enie a ne po dobre.. ot kakto e po4nal da se ebe e bil zle v na4aloto posle e stanal se po dobur i po dobur dokato nakraq ve4e si4ko s vazrasta e po4nalo da vurvi nadolu... ta taka.. ti si luda za mene..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, че както няколко пъти повтори, "Гост", не разбираш нещо, не ти дава право да го осъждаш. Това че ти не се сещаш за други причини тя да е с него, не значи че такива няма, сеш'са?
moje da ima no pri si4ki slu4ai e izvratena![]()
![]()
Положението е FUBAR - Fucked up beyond all recognition
Първоначално написано от sexy_dupe92
Ако искаш да знаеш не завиждам на никой за нищо,още повече за дядка ли да и завиждам.......така като гледам си набор 92 ей такива кат вас напоследък се извъдиха големи К***И..
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Айдее A_Loving_Girl написа нещо и айде целия форум почна да повтаря "как може да го правиш тоя може и баща да ти е"Първоначално написано от A_Loving_Girl
А иначе по темата някак си аз на твое мяста не бих се захванал с таз работа
Все пак живеем в свободна страна и всеки може да прави това, което желае. Ние тук не сме никакви, за да те съдим. Щом ти си избрала да бъдеш с този човек, хубаво ти е с него и т.н., ами продължавай, а не се влияй от чуждото мнение.
Съжалявам,но и според мен нямате никакво бъдеще заедно.Какво означава това,което си написала "искам да продължа живота си именно с този човек" той е как да го кажа вече преминал през нещата,в които ти тепърва навлизаш.Не те съдя,но помисли той има син на твойте години....
Pomisli povi4ko vurhu tova, 4e ti su6to si detence spqmo 4i4koto.Първоначално написано от Ивона
6tom toi se e zahvanal s teb tova ozna4ava, 4e ne moje da izluje ni6to po golqmo i po umno i za tova se e hvanal s teb.
Ne iskam da kaja 4e si tupa, no pogledni trezvo vurhu ne6tata.
Az sum spal s trideset godi6na i da ti kaja tq me kazkata, no ne sum trugnal da se vlubvam v neq....
Toi te izpolzva... da ebe6 ne6to mlado na stari godini...
A za6to li e razveden? - zapitvala li si se? qvno jena mu ne go izturpqla, a ti si sledva6tata mu jertva....
Ima sin dve godini po maluk ot teb...
Az bih se sramuval mnogo ako bqh na negovo mqsto, 4e tova si e 4ista pedofiliq...
Bqgai kolkoto se moje po na dale4 ot toq starec...
Horata kazvata: "za lubovta nama vuzrast" ili "lubovta e slqpa"
v tvoq slu4ai lubovta e egati gadosta, kiorava
Неподходящ размер на снимка в подпис!
iskam samo da dobavq, 4e ako te poznavah mila mi Ivona 6tqh da te spukam ot boi.... A ako bqh na mqstoto na sina mu 6tqh da storq edinstveniqt grqh za men, a imenno da prebiq ba6ta si.
Izvrateni hora eiii...
Dete 6tqla da mu rajada....
v predniq mi otgovor pisah, 4e ne iskam da kaje, 4e si tupa, a sega 6te se popravq...
Uhhh 4e si TUPA PA4AVRA, ti osaznava6 li kakvo pri4inqva6 na mom4eto deto si bila 4 godini s nego... da zareje6 mlad jrebec zarad durt katur...
4ak se qdosvam na tupotiqta ti, kak mi se iska da te poznavam, 4e 6tqhj da ti nabiq az akul v kikiricata........ pi6leme takova.
Az ne sum kato drugite, az te sudq za6toto si vinovna....
I neka vseki koito te poznava da te sudi i oprekva, da te bluskat i podminvat, da lazi6 v krakata na predniq si priqtel i da iska6 pak da si s nego, a toi da te pdritne i zamine, bez dori da te poglejda....
ooooooo tova 6te stane daaa, 6te stane... vqravai mi... maluk bokluk takuv...
Dete 6te mu rajada.... Ami to gorkoto kopelence - mislila li si to kakuv jivot 6te ima... a?"
Abe ebi si maikata, prosta kobila............!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами това ми се струва СУПЕР ТЪПОТИЯ. Зарязала си човек с който си ходила 4 години, за някакъв 40 годишен застаряващ мъж, който има 2 пъти повече стаж в живота от теб!?! И за какво? Защото ти си много голяма 19 годишна и приятеля ти 23 бил дете и защото дъртия те чукал яко. Ми роди му деца ако искаш, ама лошото е че най-вероятно(дано не съм прав) няма да е жив да види внуците си! Аз се чудя ти майка и баща нямаш ли, защото ако ми беше дъщеря щях да те затворя в балдуиновата кула докато ти дойде акъла и не разбереш, че си една пикла(с извинение) само на 19 години, която иска да бъде като големите! Ти си все още в края на тинейджърската възраст, живей си живота, защото един ден ще съжаляваш(ГАРАНТИРАМ ТИ) за тези пропиляни години в глупости и наивност, че един дедо на 40 те "ОБИЧАЛ" ! ДАААА ТОЙ НЕ ТЕ ОБИЧА, ЗАЩОТО ТОЙ ОБИЧА ВСИЧКИ 19 ГОДИШНИ МЛАДИ МОМИЧЕЦА СЪС СТЕГНАТИ ДУПЕТА И МЕКА КОЖА!! Тряааааа си мнооо тъпа да ходиш с тоя човек честно! МНОГО ГУБИШ! След време като стана на 40 и аз ще искам да шибам младо, обаче за разлика от твойта изгора се надявам да имам семейсто на което да държа , защото това трябва да прави един възрастен! И не ми говори, че бил мъдър и улегнал, защото това ако се нарича мъдрост да чукаш набор на сина си ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!!!!!!!!! Ебахти наивните П*тки (с извинение) дето ги има на този свят Боже!
TI SI 1 TAPA KURVA KURVOLQK KURVOLQK !!!!!!!!
не мисля че с обиди се постига нещоавторите на горните постове въздържайте се малко поне!това че мислите така не значи че трябва да обиждате за да бъдете разбрани!
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
SK1pa Ivona,
Vinagi s1m obi4al kurvite pod maskata na moralistki. Uvajavam umenieto ti da predstavq6 i naj neestestvenite ne6ta kato istinski i normalni. Kurval1ka ti nqma kraj.
Ako iska6 s16tite use6taniq, ela pri men na moreto. I tuka ima hoteli, i otno6enie i vsi4ko. 6te si izkarame 4udesno.
S udovolstvie bih ti sv1r6il na mutrata.
Iskreno tvoj,
Morskiq
P.S. Bez deca!
ne moga da vi razbera kakvi moralisti i moralistki se izvudihte- sigurna sum 4e golqma 4ast ot vas shte zaletqt po 4i4koto s hubavata kola,parite i podarucite i tova e suvsem normalno!Za men samata tova e v reda na neshtata i mi e mnogo po priqtno taka da e, vupreki 4e znam 4e se vuzpolzva otkolkoto da rabotq kato prodava4ka v mall za 300lv!!!!!
![]()