.
Отговор в тема
Страница 6 от 14 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 330

Re: СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК

Цитирай Първоначално написано от Ивона
    Е ми аз съм на 19, а той на 40, разведен е и има син на 17.
    Съсед ми е в кооперацията и започнахме връзка, но се налага да се крием заради хорското мнение, което е супер тъпизъм обаче за огромно съжаление все още има хора гледащи с лошо око на такива връзки.
    Преди него си имах гадже на 23 с което имах 4 годишна връзкаа. Е казвам ви нищо не представлява! Пред зрелия мъж просто онзи си е детенце, а да не говорим за сексуалните възможности и техники. Разликата е от Земята почти до Марс. Почнах да му изневеряват с този 2 седмици, усетих разликата и просто скъсах него. Не искам да имам по две връзки и да лъжа хората. Все пак за такава разлика от 21 години на какво мнение сте? Очаквам просто повече от връстниците ми да ме подкрепят, защото много ми е неприятно като чувам дюдюкания зад гърба си от разни закостеняли хора.

преди да заключиш темата с основанието "бъзик" следващия път се аргументирай на какво то е основано
    Аха .. и съвсем случайно чичкото е доста имотен , вози те насам натам подарява разни неща. . абе идеалния просто ..
    бахти малките курви дето сте
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Съветник
    Guest
    няма нищо по-хубаво за един 40-годишен мъж от колкото едно момиче на 20 години...

Ti si luda!
    Tva deto go izpitvash ne e lubov prosto vijdash che vsichko e perfektno i tva ti haresva pari..kola...pochivki..romantika daaa kato po filmitee OBACHE ima edna razlika tam kraq e shtastliv a pri tebe nqma da e

A tiq dica det govorish za tqh...nqma da komentiram daje!

Ako priqtelkite ti ne te podkrepqha shteshe po-seriozno da se zamislish da ne si s nego shtoto tqhnoto mnenie ti e nai-vajno ama mai i te sa Kuhi leiki

Ako tvoq chovek ostane s hubavo tqlo pone oshte 15 godini she si nameri druga zamislqla li si se nad tva che kakto izneverqva na jena si moje i na teb da izneverqva!!!

A ako stane dqdka ovisnal qko...axaxax ne ti blaze i kato hodi da vzema deteto ti shte go pitat tva dqdo ti li e??? abe mahni go toq!!

Ako imash akal pogledni neshtata realistichno!!!

Unknown-19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от durex_fenka
    ne moga da vi razbera kakvi moralisti i moralistki se izvudihte - sigurna sum 4e golqma 4ast ot vas shte zaletqt po 4i4koto s hubavata kola,parite i podarucite i tova e suvsem normalno!Za men samata tova e v reda na neshtata i mi e mnogo po priqtno taka da e, vupreki 4e znam 4e se vuzpolzva otkolkoto da rabotq kato prodava4ka v mall za 300lv!!!!!

А ти бъди така добра да ми кажеш какво 1-во ще открият в тебе:
    а) Спермата в задника ти.
    б) Лайната в мозъка ти.

Guest
    Nishto novo pod slunceto...pi4ove, ne se draznete, tova go ima navsqkade po sveta. Na 19 godini vse pak e momi4eto, koeto ozna4ava 4e e pylnoletna.
    Ne mnogo otdavna pro4etoh statiq vav vestnik v Angliq za 16 godishno momi4e, imashto vryzka s 57-godishen! I tova e istinski slu4ai, ne e nqkakva ismishliotina. Policiqta e bezsilna da napravi kakvoto i da bilo, zashtoto tq e na 16 i spored tehnite zakoni moje sama da reshava s kogo da pravi sex i t.n..ta, iskam da kaja che takiva neshta se slu4vat navsqkade i ne sme nie horata koito gi reshavame ili zabranqvame.

Uspeh na vsi4ki!

Голям фен Аватара на Devilka
    lele male... ti si skusala zaradi ediniq sex s gajeto si s koeto si bila celi 4 GODINI no qvno i 4 godini ne sa ti stignali za da go zaobichash... ako imashe chuvstva kum nego NIKOGA NE BI GO SKUSALA ZARADI SEXA (koito vurvi v komplekt s pari,podaruci,pochivki i tn) S NQKUF DURTAK KOITO E S 21 GODINI PO-GOLQM OT TEB! ta to sinut mu e pochti kolkoto teb... imash samo materialna-vruzka bez liubov i bez budeshte ...

tctct prosto nemoga da gi razbera takiva hora....ama kak she hoish s toq chovek i da si lqgash s nego...tova e otvratitelno...se edno sina my da prai seks sas maika ti...neznam az sashto ne odobrqvam tova koeto pravish...po dobre spri...shtoto naistina edvali te obicha, nai veroqtno e s tebe samo zashtoto si mlada a toi e edva li ne pensioner...spored mene nemojesh da imash badeshte s tozi chovek...
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Guest

Re: СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК

Е ми аз съм на 19, а той на 40, разведен е и има син на 17.
    Съсед ми е в кооперацията и започнахме връзка, но се налага да се крием заради хорското мнение, което е супер тъпизъм обаче за огромно съжаление все още има хора гледащи с лошо око на такива връзки.
    Преди него си имах гадже на 23 с което имах 4 годишна връзкаа. Е казвам ви нищо не представлява! Пред зрелия мъж просто онзи си е детенце, а да не говорим за сексуалните възможности и техники. Разликата е от Земята почти до Марс. Почнах да му изневеряват с този 2 седмици, усетих разликата и просто скъсах него. Не искам да имам по две връзки и да лъжа хората. Все пак за такава разлика от 21 години на какво мнение сте? Очаквам просто повече от връстниците ми да ме подкрепят, защото много ми е неприятно като чувам дюдюкания зад гърба си от разни закостеняли хора.

преди да заключиш темата с основанието "бъзик" следващия път се аргументирай на какво то е основано
    Trugni s sinu mu e moito mnenie...

Guest
    Pregledai se ve ... nenormalna

Guest
    Аз съм правил секс с 44 годишна жена, има син на 25, а аз съм на 23...Така че всичко е възможно в тоя живот. Кво се шашкате толкова и осъжадете хората. Всеки да прави квото му харесва.

Winchenco
    Guest

Ех, деца

На 70 годишните им свършват още по-бързо гумичките, защото знаеш ли колко им трябват за един път Тъкмо го сложи и айде пак е за френска
    По темата. Мацка не се коси, нали не си тръгнала да се жениш за чичо ти Комши
    Колкото хора има, толкова вкусове за партньор. Хареса ли сте се казваш. че се чувстваш гот. Всичко е от значение, но ето това е най-важното. Забавлявай се щом те кефи. Нищо няма да загубиш даже много ще научиш, а както казват живота е едно голямо училище. Пък и за да ти е хубаво с някой няма рецепти.
    И аз съм имал връзки с по-възрастни от мен жени и в едно съм сигурен, че хората на различна възраст усещат и мислят по-различен начин. \/
    Ама, мацка 21 години разлика си е множко

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Ами замисли се какво бъдеще ще имаш с този човек!
    След години по същия начин ще зарежеш и него както бившия си приятел!
    Ами аз обичам този човек, това сега осмисля живота ми, след време ще поискам да имам и дете от него,
    сама вярваш ли си ?
    погледни се в огледалото - ти си една пеперуда от цвят на цвят
    зарязала си 4годишна връзка и онова момче, защото чичкото правил хубав секс.. когато и чичето остарее , ще идеш при друг и тва дете, кой ще го гледа ?
    Ми ще си имам бебче от него и то ще осмисля връзката ми. Пък за това, че след 10 години ще съм с друг, то такъв е живота, хората се събират и разделят. Няма гаранция че като е на 20 а не на 40 пак няма да се разделим. Само дето 20 годишните първо не са отговорни, второ нямат опит в отношенията, не само в секса, а изобщо и трето за първи път в живота си почувствах истинската любов, начините по които тя ми бе доказана, вниманието и уважението които получих дължа на този човек.

С 4 годишната си връзка, бях като с някое лапе, което виси до полата на маме, чака пари от тате и излиза с кола,само ако родителите му разрешат иначе пътува с автобуса. Това е показател колко е самостоятелен, а такива мъже просто няма как да са отговорни в каквато и да е връзка, независимо от чувствата които изпитват. Зная че ме обича и страда когато ме вижда в прегръдките на сегашния ми приятел, когато вижда как слизам от колата му и как се забавляваме и си купонясваме, но съжавялав, той за 4 години ми предложи единствено хиляди букети с цветя, една ваканция на морето и стотици обещания, в които не успя да ме убеди, защото не изпълни нито едно.

Neznaq za6to az sled kato pro4etoh pove4eto ti postove,ostanah s vpe4atlenieto,4e ti si mnogo po zainteresuvana ot oblagite(po dumite ti razbiram,4e e zamojen 4ovek),koito moje da ti predostavi toi i ne 4ak tolkova ot samiq nego....Dori i tva za detenceto mi se stori,4e e nqkakuv na4in da go vurje6....
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Фен
    Град
    Софеа
    Ами той може да ти е баща. Че разлика има в отношението на 21 годишен и 40 годишен има, няма спор., но аз ти предлагам да прекратиш връзката преди да стане по-зле и си хвани един на твоята възраст. Успех все пак
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм правил секс с 44 годишна жена, има син на 25, а аз съм на 23...Така че всичко е възможно в тоя живот. Кво се шашкате толкова и осъжадете хората. Всеки да прави квото му харесва.
    kazvash da pravi kakvoto si iska samo zashtoto i ti si go pravil i sam se opitvash da se ubedish che e pravilno a mnogo dobre znaesh che ne e osven ako ne si izmislqsh koeto e po-veroqtno.

мацка ти тряа да си луда или адски зле в сексуалния живот за да се фанеш с 40 годишен 4и4ак....просто нямам думи но щом ти харесва да те шиба некав дърт кон твоя си работа
    Nigga welcom to the Jungle!!!

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Просто не мога да те разбера как ще ходиш с човек който може да ти е баща!
    Чакай малко щом момичето го харесва(обича) какъв е проблема хората са казали за любовта няма граници пак и ти да не плащаш данък хорско мнение че да ти пука че ти си на 19 а той на 40 а?
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Да,той е достатъчно възрастен,за да знае как да те иползва и ти си достатъчно наивна,за да се връзваш на чичкото,на когото му се е доебало младича и свежа плът. Лично мнение. Ти го обичаш? А той теб дали? Мислиш ли,че е с теб от искрени чувства,породени дълбоко в душата му? Защото и ''да го обичаш'',той само като те използва,каква ти е файдата? Няма да ти чета морални лекции Просто ти спдоелям какво смятам. Все пак ти знаеш какво правиш с живота си(макар че факта,че се занимаваш с мъж на тая възраст не говори точно това..)>и моля не ме упреквайте,че имам много предеасъдъци,щото точно пък аз съм доста осовбодена в мисленето си,но АКО си достатъчно разумна,ще се усещаш за разни неща в живота. Хайде, и умната.
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Az sum ot zakostenqloto pokolenie i s ostarqlo mislene i twurde ne podkrepqm podobni wryzki osnawawashti se uj na poweche opit u mujkiq pol.Ne wqrwam tozi 40 godishen muj da izglejda po-dobre ot biwsheto ti gadje ili pyk da ima poweche fizicheska wuzmojnost da prawi sex.I kakwo oznachawa poweche tehniki ... s edin chowek zaradi sexa i tehnikite li si ili zaradi samiq nego ?!!?!?!

Guest
    Домързя ме да прочета до край всички коментари,сигурно съм изтървала нещо,но в момента няма значение.Мисля,че знам как се чувстваш,защото съм била с мъж доста по-голям от мен (когато бях на 21,той беше на 32) и като сравня отношението му към мен с отношението на връстниците ми се сещам как ти го написа -от Земята до Марс...Подкрепям абсолютно такива връзки,но мисля че все пак трябва да си наясно със всички плюсове и минуси,за да не съжаляваш след време.Който не е бил с по-възрастен,той не знае какво е изпуснал...Няма ги тези хлапашки разбирания,държание и маниери...Чувстваш се мн по специална и сигурна с подобен мъж.Останали са ми само хубави спомени и ти става нещо като критерий по-който си търсиш по нататък половинка (ако си се разделил имам в предвид).Трудно е да откриеш подобен тип хора,затова дай всичко от себе си за да задържиш човека до себе си.
    А за консервите в сайта мисля,че трябва да им е ясно,че в момента има 35,36 годишни мъже които са 2884764 пъти по-подържни от някой сополанко на 17 години.И не ми приказвайте кой колко издържал...Имам такива познати,които не излизат от фитнес залите и вкарват в малкия си джоб 95% от подрастващите с тяло...После ще ми викате,че не можели да издържат в леглото...да не говорим,че хлапетата ч*кат като зайци хаха
    Имам позната в твоето положение.Приятеля и е около 40-така,а тя е 23 годишна.Техните я подкрепят напълно,но търпи подигравките на роднините си,че бил дърт и т.н,което е глупаво,при положение,че живеят заедно и т.н...
    Не знам какво др да ти напиша,просто не се опиянявай и винаги бъди здраво стъпила на земята.Късмет ти желая

ultra
    (мързи ме да си вляза с ника)

според мен принципно лошо няма... щом те кара да се чувстваш оценена (предполагам, че подрастващите тва искате) обаче според мен не е хубаво мн на сериозно да го зимаш, просто защото човека търси младо и след 10тина годинки (ако издържите толкова въобще) пак ще си намери някоя по-малка.. според мойте скромни мъжки разбирания и оценка на мъжкото съзнание базирана на познанствата ми с бая по възрастни от мен и от вас мъже(колеги и приятели).. на тея години не усазнавате на какво са способни мъжете, за да привлекат вниманието на някоя по-малка.. връсниците ви не го правят, защото имат избор, а при по-възрастните не е така и трябва да се постараеш за да имаш нещо хубаво.. в крайна сметка той си получава секса с младо момиче а ти опитната пишка и сичко стига до там, защото уж се криете от хората... вие си решавата какво искате, ама според мен е тъпо да очакваш, че може да стане голяма любовна история с щастлив край... най-много ти кат си на 40 да си гледаш децата и мъжа който е на 60 и не може да стане от леглото.. голям кеф

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Домързя ме да прочета до край всички коментари,сигурно съм изтървала нещо,но в момента няма значение.Мисля,че знам как се чувстваш,защото съм била с мъж доста по-голям от мен (когато бях на 21,той беше на 32) и като сравня отношението му към мен с отношението на връстниците ми се сещам как ти го написа -от Земята до Марс...Подкрепям абсолютно такива връзки,но мисля че все пак трябва да си наясно със всички плюсове и минуси,за да не съжаляваш след време.Който не е бил с по-възрастен,той не знае какво е изпуснал...Няма ги тези хлапашки разбирания,държание и маниери...Чувстваш се мн по специална и сигурна с подобен мъж.Останали са ми само хубави спомени и ти става нещо като критерий по-който си търсиш по нататък половинка (ако си се разделил имам в предвид).Трудно е да откриеш подобен тип хора,затова дай всичко от себе си за да задържиш човека до себе си.
    А за консервите в сайта мисля,че трябва да им е ясно,че в момента има 35,36 годишни мъже които са 2884764 пъти по-подържни от някой сополанко на 17 години.И не ми приказвайте кой колко издържал...Имам такива познати,които не излизат от фитнес залите и вкарват в малкия си джоб 95% от подрастващите с тяло...После ще ми викате,че не можели да издържат в леглото...да не говорим,че хлапетата ч*кат като зайци хаха
    Имам позната в твоето положение.Приятеля и е около 40-така,а тя е 23 годишна.Техните я подкрепят напълно,но търпи подигравките на роднините си,че бил дърт и т.н,което е глупаво,при положение,че живеят заедно и т.н...
    Не знам какво др да ти напиша,просто не се опиянявай и винаги бъди здраво стъпила на земята.Късмет ти желая

ultra
    Ама ultra вашата разлика е била 11 години, а тяхната е 21. 21 години са си абсолютно сериозна разлика, докато 11 е по-поносимо.

Guest
    на всички такива дрисли най-искрено им пожелавам като станат на 40 и им увиснат цомбите да се киснат вкъщи и да гледат сапунки, докато мъжете им ходат да ч*кат 20 годишни

Unknown-19
    Guest

ultra

Сигурно ти е трудно сама да си повярваш нали ?
    По всичко личи че за теб идиалния мъж е планина от мускули.Явно те привлича факта че този човек днеска му е трудно да са завърти да си избърше гъза а утре-вдругиден като спре да взима конските си дози зоб ще изглежда като мекотело.
    17 годишните сополанковци чукали като зайци ? ... и това го казва момиче което да вчера не е знаело дали му са пикае или му са ебе и най вероятно си се чудила как така кървиш повече от 3 дни и не умираш.А и не забравяй че "сополанковците" са в началото и още дълго ще могат да го вдигат докато чичо ти Харалампи с който може би ще си ще спре да му става много скоро.
    И аз ти желая късмет.И ще си позволя да ти дам един съвет.По добре от сега започвай да събираш пари за жиголо защото съвсем скоро ще ти се наложи да ползваш услугите на такова.Айде и много здраве от мене.

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    no exit

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-19

ultra

Сигурно ти е трудно сама да си повярваш нали ?
    По всичко личи че за теб идиалния мъж е планина от мускули.Явно те привлича факта че този човек днеска му е трудно да са завърти да си избърше гъза а утре-вдругиден като спре да взима конските си дози зоб ще изглежда като мекотело.
    17 годишните сополанковци чукали като зайци ? ... и това го казва момиче което да вчера не е знаело дали му са пикае или му са ебе и най вероятно си се чудила как така кървиш повече от 3 дни и не умираш.А и не забравяй че "сополанковците" са в началото и още дълго ще могат да го вдигат докато чичо ти Харалампи с който може би ще си ще спре да му става много скоро.
    И аз ти желая късмет.И ще си позволя да ти дам един съвет.По добре от сега започвай да събираш пари за жиголо защото съвсем скоро ще ти се наложи да ползваш услугите на такова.Айде и много здраве от мене.
    По-глупав пост не бях чела
    Предпочитам планина от мускули,отколкото Суха паста Балкан или пък огромен мазен търбух.
    Ама много сте ми интересни анонимните как дават акъли и преценявате човека без да го познавате
    Водя полов живот от 7 години,имам мензис от 11 години и повярвай ми първия път като ми дойде бях достатъчно запозната какво е това кърваво петно по гащите ми \/ .Не давай на кака си акъл,защото за разлика от повечето подрастващи четях вестници и списания(понеже нямаше нет),за да се образовам преди да почна да се ч*кам.
    Тъп си ако мислиш,че мъж на 40 или 50 г. е сексуално неактивен...
    Задръж съветите си за себе си.По-скоро биха ми платили,отколкото аз да плащам за секс.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си