.
Отговор в тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 330

Град
    Пловдив
    доживяхме един човек да мисли трезво,браво ултра просто поста ти е достатъчно изчерпателен не им се обяснявеай повече,само се чудят как да те забият въпреки че няма начин
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Winchenco
    Guest

Браво, мацки, но!

Малко бъркаш, явно никога не си била с човек, които наистина тренира. И може да се нарече "планина от мускули".
    Тестостерона е много необходим за протичането на една добра тренировка, както и за възстановяването след нея. Тогава жените започват да си делят титулярното място в мъжкото съзнание със щангите, колелото, ските, мотора ...
    Освен това за добър хормонален баланс се изискват и определени количества подкожна мазнинка.
    Затова рецептата е мускули с бирено коремче. Така нещата се уравновесяват.
    И още хората на възраст се раздават повече за да компенсират тази разлика в годините.
    Накрая манекенките или жените със самочувствие за манекенки са пълна скръб в сексуално отношение. Е повечето от тях Сигурно има и машини
    За интелект няма да говорим

Ми нека авторката се ебе, кво толкова ? Всеки иска млади нимфички.

Unknown-19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-19
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Домързя ме да прочета до край всички коментари,сигурно съм изтървала нещо,но в момента няма значение.Мисля,че знам как се чувстваш,защото съм била с мъж доста по-голям от мен (когато бях на 21,той беше на 32) и като сравня отношението му към мен с отношението на връстниците ми се сещам как ти го написа -от Земята до Марс...Подкрепям абсолютно такива връзки,но мисля че все пак трябва да си наясно със всички плюсове и минуси,за да не съжаляваш след време.Който не е бил с по-възрастен,той не знае какво е изпуснал...Няма ги тези хлапашки разбирания,държание и маниери...Чувстваш се мн по специална и сигурна с подобен мъж.Останали са ми само хубави спомени и ти става нещо като критерий по-който си търсиш по нататък половинка (ако си се разделил имам в предвид).Трудно е да откриеш подобен тип хора,затова дай всичко от себе си за да задържиш човека до себе си.
    А за консервите в сайта мисля,че трябва да им е ясно,че в момента има 35,36 годишни мъже които са 2884764 пъти по-подържни от някой сополанко на 17 години.И не ми приказвайте кой колко издържал...Имам такива познати,които не излизат от фитнес залите и вкарват в малкия си джоб 95% от подрастващите с тяло...После ще ми викате,че не можели да издържат в леглото...да не говорим,че хлапетата ч*кат като зайци хаха
    Имам позната в твоето положение.Приятеля и е около 40-така,а тя е 23 годишна.Техните я подкрепят напълно,но търпи подигравките на роднините си,че бил дърт и т.н,което е глупаво,при положение,че живеят заедно и т.н...
    Не знам какво др да ти напиша,просто не се опиянявай и винаги бъди здраво стъпила на земята.Късмет ти желая

ultra
    (мързи ме да си вляза с ника)

Сигурно ти е трудно сама да си повярваш нали ?
    По всичко личи че за теб идиалния мъж е планина от мускули.Явно те привлича факта че този човек днеска му е трудно да са завърти да си избърше гъза а утре-вдругиден като спре да взима конските си дози зоб ще изглежда като мекотело.
    17 годишните сополанковци чукали като зайци ? ... и това го казва момиче което да вчера не е знаело дали му са пикае или му са ебе и най вероятно си се чудила как така кървиш повече от 3 дни и не умираш.А и не забравяй че "сополанковците" са в началото и още дълго ще могат да го вдигат докато чичо ти Харалампи с който може би ще си ще спре да му става много скоро.
    И аз ти желая късмет.И ще си позволя да ти дам един съвет.По добре от сега започвай да събираш пари за жиголо защото съвсем скоро ще ти се наложи да ползваш услугите на такова.Айде и много здраве от мене.
    По-глупав пост не бях чела
    Предпочитам планина от мускули,отколкото Суха паста Балкан или пък огромен мазен търбух.
    Ама много сте ми интересни анонимните как дават акъли и преценявате човека без да го познавате
    Водя полов живот от 7 години,имам мензис от 11 години и повярвай ми първия път като ми дойде бях достатъчно запозната какво е това кърваво петно по гащите ми \/ .Не давай на кака си акъл,защото за разлика от повечето подрастващи четях вестници и списания(понеже нямаше нет),за да се образовам преди да почна да се ч*кам.
    Тъп си ако мислиш,че мъж на 40 или 50 г. е сексуално неактивен...
    Задръж съветите си за себе си.По-скоро биха ми платили,отколкото аз да плащам за секс.

40-50 не ама като подгони 60-така ще се случи.Пак зависи от човека де.И да поста ми може би беше глупав ама и ти не си по умна от него.Да не давам акъл на "кака си" Божеее Акъла ти е на моето ниво че даже и по надолу.Поне постовете ти сочат това.А колкото до това че даваме акъл без да познаваме хората е нормално все пак сме във форум а не сме на банкет сабрани всичките.
    А в предния си пост беше написала "Чувстваш се мн по специална и сигурна с подобен мъж".Разбира се че се чувстваш специална като оня ти купува разни дрънкулки.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Аре не бъди толкова повърхностен.
    Не ме познаваш,спориш за неща,които са ти непонятни,нямаш 20 години,до вчера единсвеното ти забавление е било да хващаш съученичките ти за гъза...Тръгнал си да ми даваш акъли...НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,капиш?
    А и специална разбирам мъжа да ти отваря вратата на колата всеки път като влизаш в нея (и излизаш също),никога да не те оставя да вървиш след него и да ти дърпа стола като сядаш.Това се нарича кавалерство,което за младежта като теб е непонятна.Малки неща,но важни.

До Winchenco:
    И ти не си в час.
    Бивше мое гадже се занимаваше(и още се занимава) професионално с културизъм.Тъй,че сам си прави изводите...Няма бирени коремчета,само фаянс и теракота,тук таме и италиански гранитогрес...
    От тестостерона освен за "протичането на една добра тренировка" ти става патката и от въздуха ...
    Ти явно си бил с много манекенки или с жени имащи се за манекенки...пфу да ти завиди човек,явно имаш голям опит...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

абе ти по добре се хвани със сина му нали е на 17

Guest
    TI SI 1 TAPA k***a KURVOLQK KURVOLQK !!!!!!!!

Някаде някоя утрепка написа че този форум не е създаден за да се обиждаме

Guest
    TI SI 1 TAPA k***a KURVOLQK KURVOLQK !!!!!!!!

Някаде някоя утрепка написа че този форум не е създаден за да се обиждаме

Оженете се за тоя на 40 и да видите кво ще е след време да ви еба маиката заблудена

Unknown-19
    Guest
    Не ме познаваш,спориш за неща,които са ти непонятни,нямаш 20 години,до вчера единсвеното ти забавление е било да хващаш съученичките ти за гъза...Тръгнал си да ми даваш акъли...НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,капиш?
    А и специална разбирам мъжа да ти отваря вратата на колата всеки път като влизаш в нея (и излизаш също),никога да не те оставя да вървиш след него и да ти дърпа стола като сядаш.Това се нарича кавалерство,което за младежта като теб е непонятна.Малки неща,но важни.

До Winchenco:
    И ти не си в час.
    Бивше мое гадже се занимаваше(и още се занимава) професионално с културизъм.Тъй,че сам си прави изводите...Няма бирени коремчета,само фаянс и теракота,тук таме и италиански гранитогрес...
    От тестостерона освен за "протичането на една добра тренировка" ти става патката и от въздуха ...
    Ти явно си бил с много манекенки или с жени имащи се за манекенки...пфу да ти завиди човек,явно имаш голям опит...

1-во - Не ти давам акъли ! "Капиш" ?

2-ро - Споря за неща които не е нужно да са ми понятни по простата причина че са очевидни.

3-то - Ако някое момиче толкова държи да и отварям вратата при всяко влизане и излизане от колата ще я посъветвам да си наеме лимозина с личен шофьор.

4-то - Много добре знам какво е кавалерство и по всичко личи че ти или си израстнала сред просто племе или си забравила "малките но важни неща" на които са способни и МЛАДИТЕ.

5-то - Лека вечер

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-19

До Winchenco:
    И ти не си в час.

1-во - Не ти давам акъли ! "Капиш" ?

2-ро - Споря за неща които не е нужно да са ми понятни по простата причина че са очевидни.

3-то - Ако някое момиче толкова държи да и отварям вратата при всяко влизане и излизане от колата ще я посъветвам да си наеме лимозина с личен шофьор.

4-то - Много добре знам какво е кавалерство и по всичко личи че ти или си израстнала сред просто племе или си забравила "малките но важни неща" на които са способни и МЛАДИТЕ.

5-то - Лека вечер
    =D>
    Браво,поредния ти умен пост.
    Спирам до тук,няма да ти се обяснявам и да спамя повече на момичето темата.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ако ти е приятно с него, аз не виждам пречка. аз съм излизала с 30 годишен... това ми е макса, ма ти ме биеш по точки... хахаха, не, не... ебавам се
    заеби ги другите какво си мислят.
    при мен за щастие, мъжа, с когото излизах беше приет от семейството ми... хах... нали е колега на баща ми? дам, не се ебавам, щото повечето хора го възприемат като бъзик... тц-тц-тц
    и всъщност... не виждам проблема... ко като може да й е баща? нали всички подтикват останалите към "правете любов, а не война"?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моето гадже ги прави тези неща, а е на 22. разбира се не се сеща всеки път, ама след 1 забережка хвърчи като финикиец. баща ми пък е над 50 и да ти кажа даже не върви от външната страна на тротоара, когато е с майка ми, което за мен си е най-елеметнарната кавалерска постъпка. Да не говорим, че не отваря врати, не дърпа столове и прочие. Всеки младеж може да го прави стига да има желанието да се съобразява с тези неща. Това изобщо не зависи от възрастта.

Winchenco
    Guest
    Ultra, както сама казваш не ме познаваш, затова само капиш, а не течеш
    Като всеки нормален мъж и аз харесвам красивите жени, но красотата не свършва само с фон дьо тен, солариум, високо самочувствие и т.н. Това са само изразни средства. Човек е човек не защото е обезкосмен и няма мас да си намажеш една филийка, а защото може да общува, да мисли и да разбира хората около себе си. Останалото е обвивка. А отваряйки подаръка обвивката се къса.
    Не искам да се заяждам, но защо след като пича-културист е бил такава мечта е бивш? Пък и всички знаем културизма през какво минава. Като си е сложил инжекцията или си е изпил хапчето за хърбави деца сигурно е бил истинска машина, но това е до време.
    Мацката с пост-а вече едва ли чете отговорите след като всички безгрешни тук я нахраниха добре.
    Хора недейте да съдите другите има кой да ни съди!
    И още нещо не мразете красивите умни и смели хора. Те ще победят клонираните

Morskiq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от durex_fenka
    ne moga da vi razbera kakvi moralisti i moralistki se izvudihte - sigurna sum 4e golqma 4ast ot vas shte zaletqt po 4i4koto s hubavata kola,parite i podarucite i tova e suvsem normalno!Za men samata tova e v reda na neshtata i mi e mnogo po priqtno taka da e, vupreki 4e znam 4e se vuzpolzva otkolkoto da rabotq kato prodava4ka v mall za 300lv!!!!!
    Mila durex_fenka,

Vijdam, cennostnata ti sistema dramati4no se doblijava do moqta. V toq red na misli, ima kakvo da spodelim.

Ako haresva6 po4ivki kraj moreto, razhodki s djipove i t.n., ako si pod 22 i nad 18 i ima6 prili4na v1n6nost, pls sv1rji se s men.

Az s1m na 19, ot Varna. Sv1rji se 4rez mirc- midnight_hot. Za s1jalenie s1m malko neredoven tam, no telefoni i drugi takiva ne mi se davat.

Iskreno tvoj,

Morskiq

Guest
    xaa! obichala go a dali toi te obicha? Ili e bychkan s pari iii zatwa go obichash ?!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Моето гадже ги прави тези неща, а е на 22. разбира се не се сеща всеки път, ама след 1 забережка хвърчи като финикиец. баща ми пък е над 50 и да ти кажа даже не върви от външната страна на тротоара, когато е с майка ми, което за мен си е най-елеметнарната кавалерска постъпка. Да не говорим, че не отваря врати, не дърпа столове и прочие. Всеки младеж може да го прави стига да има желанието да се съобразява с тези неща. Това изобщо не зависи от възрастта.
    Кремчето е напълно права,и аз не съм на 40 но се стремя да правя всички тия "кавалерски раоти".А и ултра ако си мислеш че тва отваряне на врата и дърпане на стол ще е вечно много си се заблудила мила тва ще е само докато те вкара в леглото и може би някоя друга година,хората се очуждават,да не го забравиш

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако си щастлива с него, не виждам причина да се разделяте и да страдаш само. не мисля, че връзката ще ви е много дълга, но ще бъде пълноценна.

Цитирай Първоначално написано от Ивона
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Ами замисли се какво бъдеще ще имаш с този човек!
    След години по същия начин ще зарежеш и него както бившия си приятел!
    Ами аз обичам този човек, това сега осмисля живота ми, след време ще поискам да имам и дете от него, а дори и след това да бъда с друг, живота ми ще е придобил смисъл, защото с детето за винаги ще бъдем свързани.
    Аахахаха ти добре ли си вообще мислиш ли ?
    Кой сериозен мъж ще те вземе след време като имаш дете от некои дедко ? Какво бъдеще виждаш с него ? Аз виждам следното още 10-11 годинки ще го вдига след тфа ще настъпи спад в сексуалния ви живот и ти ще изприпкаш при някой друг,но тфа няма да промени факта , че си неориентирано девоиче а тези който се захващат с теб са педофили.Само вмъквам, че ти спомена, че секса с него не е като с маладия от тука всеки нормално мислещ ще стигне до извода, че си поредната курва от тфа ново поколение. Поколение което няма ценности,няма морал и още повече няма мозък!!! Не си мисли, че съм набор на твоя дядко дето се трескате с него на 22 съм и от момичетата на днешно време ми се повръща.Иначе ти пожелавам приятно лушкане на ляво на дясно с разни педофили.А да и се замисли това дете на кой ще вика тати след време на дядото на смъртен одър ли ?
    Lord Of Hell

Цитирай Първоначално написано от ReEvil
    Цитирай Първоначално написано от Ивона
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Ами замисли се какво бъдеще ще имаш с този човек!
    След години по същия начин ще зарежеш и него както бившия си приятел!
    Ами аз обичам този човек, това сега осмисля живота ми, след време ще поискам да имам и дете от него, а дори и след това да бъда с друг, живота ми ще е придобил смисъл, защото с детето за винаги ще бъдем свързани.
    Аахахаха ти добре ли си вообще мислиш ли ?
    Кой сериозен мъж ще те вземе след време като имаш дете от некои дедко ? Какво бъдеще виждаш с него ? Аз виждам следното още 10-11 годинки ще го вдига след тфа ще настъпи спад в сексуалния ви живот и ти ще изприпкаш при някой друг,но тфа няма да промени факта , че си неориентирано девоиче а тези който се захващат с теб са педофили.Само вмъквам, че ти спомена, че секса с него не е като с маладия от тука всеки нормално мислещ ще стигне до извода, че си поредната курва от тфа ново поколение. Поколение което няма ценности,няма морал и още повече няма мозък!!! Не си мисли, че съм набор на твоя дядко дето се трескате с него на 22 съм и от момичетата на днешно време ми се повръща.Иначе ти пожелавам приятно лушкане на ляво на дясно с разни педофили.А да и се замисли това дете на кой ще вика тати след време на дядото на смъртен одър ли ?
    =D> =D> и на мен ми се драифа от днешните момичета,но има и свестни

Домързя ме да прочета до край всички коментари,сигурно съм изтървала нещо,но в момента няма значение.Мисля,че знам как се чувстваш,защото съм била с мъж доста по-голям от мен (когато бях на 21,той беше на 32) и като сравня отношението му към мен с отношението на връстниците ми се сещам как ти го написа -от Земята до Марс...Подкрепям абсолютно такива връзки,но мисля че все пак трябва да си наясно със всички плюсове и минуси,за да не съжаляваш след време.Който не е бил с по-възрастен,той не знае какво е изпуснал...Няма ги тези хлапашки разбирания,държание и маниери...Чувстваш се мн по специална и сигурна с подобен мъж.Останали са ми само хубави спомени и ти става нещо като критерий по-който си търсиш по нататък половинка (ако си се разделил имам в предвид).Трудно е да откриеш подобен тип хора,затова дай всичко от себе си за да задържиш човека до себе си.
    А за консервите в сайта мисля,че трябва да им е ясно,че в момента има 35,36 годишни мъже които са 2884764 пъти по-подържни от някой сополанко на 17 години.И не ми приказвайте кой колко издържал...Имам такива познати,които не излизат от фитнес залите и вкарват в малкия си джоб 95% от подрастващите с тяло...После ще ми викате,че не можели да издържат в леглото...да не говорим,че хлапетата ч*кат като зайци хаха
    Имам позната в твоето положение.Приятеля и е около 40-така,а тя е 23 годишна.Техните я подкрепят напълно,но търпи подигравките на роднините си,че бил дърт и т.н,което е глупаво,при положение,че живеят заедно и т.н...
    Не знам какво др да ти напиша,просто не се опиянявай и винаги бъди здраво стъпила на земята.Късмет ти желая

ultra
    На тебе мога само да ти кажа, че си фригидна... Секс само това ли търсите в една връзка бре ?Кфо запознаваш се с некой и първо проверка на пакета в гащите след тфа едно пробно сексче да му изследваш способостите и ако не даржи 10 тека да се маха къф е извода май започва думата с К....
    Lord Of Hell

Цитирай Първоначално написано от ReEvil

ultra
    На тебе мога само да ти кажа, че си фригидна... Секс само това ли търсите в една връзка бре ?Кфо запознаваш се с некой и първо проверка на пакета в гащите след тфа едно пробно сексче да му изследваш способостите и ако не даржи 10 тека да се маха къф е извода май започва думата с К....
    Прави също проверка дали е от тип "не излизащи" от фитнеса които имат по 2 кашони мусколи които са само от инжекций но тия дето са култористи не живеят до над 40 50 нали се сещате що...

Unknown-19
    Guest
    Да не говорим пък че ако спре зоба ще заприлича на кучето от оная реклама "Живота те мачка"

Повече от фен
    Ейййй...маце...направо главата в стената не си у ред....ибати....чеки викна тати да скивам техниката

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Еми за разлика от твоя баща,моя пък е голям кавалер в това отношение.Явно всичко си зависи от самия човек.А и никой не го е карал,просто той така си знае-винаги отваря вратата било на магазин или кола и чак тогава той влиза.А и мъж сред 3 жени в семейството трябва да е научен на мн неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си