- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС с 40 годишен! - ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК
доживяхме един човек да мисли трезво,браво ултрапросто поста ти е достатъчно изчерпателен не им се обяснявеай повече,само се чудят как да те забият въпреки че няма начин
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Малко бъркаш, явно никога не си била с човек, които наистина тренира. И може да се нарече "планина от мускули".
Тестостерона е много необходим за протичането на една добра тренировка, както и за възстановяването след нея. Тогава жените започват да си делят титулярното място в мъжкото съзнание със щангите, колелото, ските, мотора ...
Освен това за добър хормонален баланс се изискват и определени количества подкожна мазнинка.
Затова рецептата е мускули с бирено коремче. Така нещата се уравновесяват.
И още хората на възраст се раздават повече за да компенсират тази разлика в годините.
Накрая манекенките или жените със самочувствие за манекенки са пълна скръб в сексуално отношение. Е повечето от тяхСигурно има и машини
![]()
За интелект няма да говорим![]()
Ми нека авторката се ебе, кво толкова ? Всеки иска млади нимфички.
Първоначално написано от ultra
40-50 не ама като подгони 60-така ще се случи.Пак зависи от човека де.И да поста ми може би беше глупав ама и ти не си по умна от него.Да не давам акъл на "кака си" Божеее Акъла ти е на моето ниво че даже и по надолу.Поне постовете ти сочат това.А колкото до това че даваме акъл без да познаваме хората е нормално все пак сме във форум а не сме на банкет сабрани всичките.
А в предния си пост беше написала "Чувстваш се мн по специална и сигурна с подобен мъж".Разбира се че се чувстваш специална като оня ти купува разни дрънкулки.
Аре не бъди толкова повърхностен.
Не ме познаваш,спориш за неща,които са ти непонятни,нямаш 20 години,до вчера единсвеното ти забавление е било да хващаш съученичките ти за гъза...Тръгнал си да ми даваш акъли...НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,капиш?
А и специална разбирам мъжа да ти отваря вратата на колата всеки път като влизаш в нея (и излизаш също),никога да не те оставя да вървиш след него и да ти дърпа стола като сядаш.Това се нарича кавалерство,което за младежта като теб е непонятна.Малки неща,но важни.![]()
До Winchenco:
И ти не си в час.
Бивше мое гадже се занимаваше(и още се занимава) професионално с културизъм.Тъй,че сам си прави изводите...Няма бирени коремчета,само фаянс и теракота,тук таме и италиански гранитогрес...
От тестостерона освен за "протичането на една добра тренировка" ти става патката и от въздуха...
Ти явно си бил с много манекенки или с жени имащи се за манекенки...пфу да ти завиди човек,явно имаш голям опит...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
абе ти по добре се хвани със сина му нали е на 17![]()
Първоначално написано от Анонимко
Някаде някоя утрепка написа че този форум не е създаден за да се обиждаме
Първоначално написано от Анонимко
Оженете се за тоя на 40 и да видите кво ще е след време да ви еба маиката заблудена![]()
Първоначално написано от ultra
1-во - Не ти давам акъли ! "Капиш" ?
2-ро - Споря за неща които не е нужно да са ми понятни по простата причина че са очевидни.
3-то - Ако някое момиче толкова държи да и отварям вратата при всяко влизане и излизане от колата ще я посъветвам да си наеме лимозина с личен шофьор.
4-то - Много добре знам какво е кавалерство и по всичко личи че ти или си израстнала сред просто племе или си забравила "малките но важни неща" на които са способни и МЛАДИТЕ.
5-то - Лека вечер![]()
=D>Първоначално написано от Unknown-19
Браво,поредния ти умен пост.
Спирам до тук,няма да ти се обяснявам и да спамя повече на момичето темата.
ако ти е приятно с него, аз не виждам пречка. аз съм излизала с 30 годишен... това ми е макса, ма ти ме биеш по точки... хахаха, не, не... ебавам се![]()
заеби ги другите какво си мислят.
при мен за щастие, мъжа, с когото излизах беше приет от семейството ми... хах... нали е колега на баща ми?![]()
дам, не се ебавам, щото повечето хора го възприемат като бъзик... тц-тц-тц
и всъщност... не виждам проблема... ко като може да й е баща? нали всички подтикват останалите към "правете любов, а не война"?
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Моето гадже ги прави тези неща, а е на 22. разбира се не се сеща всеки път, ама след 1 забережка хвърчи като финикиец. баща ми пък е над 50 и да ти кажа даже не върви от външната страна на тротоара, когато е с майка ми, което за мен си е най-елеметнарната кавалерска постъпка. Да не говорим, че не отваря врати, не дърпа столове и прочие. Всеки младеж може да го прави стига да има желанието да се съобразява с тези неща. Това изобщо не зависи от възрастта.Първоначално написано от ultra
Ultra, както сама казваш не ме познаваш, затова само капиш, а не течеш![]()
Като всеки нормален мъж и аз харесвам красивите жени, но красотата не свършва само с фон дьо тен, солариум, високо самочувствие и т.н. Това са само изразни средства. Човек е човек не защото е обезкосмен и няма мас да си намажеш една филийка, а защото може да общува, да мисли и да разбира хората около себе си. Останалото е обвивка. А отваряйки подаръка обвивката се къса.
Не искам да се заяждам, но защо след като пича-културист е бил такава мечта е бивш? Пък и всички знаем културизма през какво минава. Като си е сложил инжекцията или си е изпил хапчето за хърбави деца сигурно е бил истинска машина, но това е до време.
Мацката с пост-а вече едва ли чете отговорите след като всички безгрешни тук я нахраниха добре.
Хора недейте да съдите другите има кой да ни съди!
И още нещо не мразете красивите умни и смели хора. Те ще победят клонираните![]()
Mila durex_fenka,Първоначално написано от durex_fenka
Vijdam, cennostnata ti sistema dramati4no se doblijava do moqta. V toq red na misli, ima kakvo da spodelim.
Ako haresva6 po4ivki kraj moreto, razhodki s djipove i t.n., ako si pod 22 i nad 18 i ima6 prili4na v1n6nost, pls sv1rji se s men.
Az s1m na 19, ot Varna. Sv1rji se 4rez mirc- midnight_hot. Za s1jalenie s1m malko neredoven tam, no telefoni i drugi takiva ne mi se davat.
Iskreno tvoj,
Morskiq
xaa! obichala goa dali toi te obicha? Ili e bychkan s pari iii zatwa go obichash ?!
Кремчето е напълно права,и аз не съм на 40 но се стремя да правя всички тия "кавалерски раоти".А и ултра ако си мислеш че тва отваряне на врата и дърпане на стол ще е вечно много си се заблудила милаПървоначално написано от krem4et0
тва ще е само докато те вкара в леглото и може би някоя друга година,хората се очуждават,да не го забравиш
![]()
Ако си щастлива с него, не виждам причина да се разделяте и да страдаш само. не мисля, че връзката ще ви е много дълга, но ще бъде пълноценна.
Аахахаха ти добре ли си вообще мислиш ли ?Първоначално написано от Ивона
Кой сериозен мъж ще те вземе след време като имаш дете от некои дедко ? Какво бъдеще виждаш с него ? Аз виждам следното още 10-11 годинки ще го вдига след тфа ще настъпи спад в сексуалния ви живот и ти ще изприпкаш при някой друг,но тфа няма да промени факта , че си неориентирано девоиче а тези който се захващат с теб са педофили.Само вмъквам, че ти спомена, че секса с него не е като с маладия от тука всеки нормално мислещ ще стигне до извода, че си поредната курва от тфа ново поколение. Поколение което няма ценности,няма морал и още повече няма мозък!!! Не си мисли, че съм набор на твоя дядко дето се трескате с него на 22 съм и от момичетата на днешно време ми се повръща.Иначе ти пожелавам приятно лушкане на ляво на дясно с разни педофили.А да и се замисли това дете на кой ще вика тати след време на дядото на смъртен одър ли ?
Lord Of Hell
=D> =D> и на мен ми се драифа от днешните момичета,но има и свестниПървоначално написано от ReEvil
![]()
На тебе мога само да ти кажа, че си фригидна... Секс само това ли търсите в една връзка бре ?Кфо запознаваш се с некой и първо проверка на пакета в гащите след тфа едно пробно сексче да му изследваш способостите и ако не даржи 10 тека да се маха къф е извода май започва думата с К....Първоначално написано от Анонимко
Lord Of Hell
Прави също проверка дали е от тип "не излизащи" от фитнеса които имат по 2 кашони мусколи които са само от инжекцийПървоначално написано от ReEvil
но тия дето са култористи не живеят до над 40 50
нали се сещате що...
![]()
Да не говорим пък че ако спре зоба ще заприлича на кучето от оная реклама "Живота те мачка"![]()
Ейййй...маце...направо главата в стената![]()
![]()
не си у ред....ибати....чеки викна тати да скивам техниката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми за разлика от твоя баща,моя пък е голям кавалер в това отношение.Явно всичко си зависи от самия човек.А и никой не го е карал,просто той така си знае-винаги отваря вратата било на магазин или кола и чак тогава той влиза.А и мъж сред 3 жени в семейството трябва да е научен на мн нещаПървоначално написано от krem4et0
![]()