.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

принудително онаниране

Какво е това

Guest
    айде де поне ме насочете на някъде. Поне да знам какво е или да знам какво да търся

DZVERA
    Guest
    брато според мен онаниране е вид паяк тарантула внимаваи с тези животни имам 3 в кьщи!

Guest
    Абе много добре знам какво е това онаниране. Това е самозадоволяване.
    Обаче четох на едно място че принудителното онаниране било вид заболяване, което се лекувала чрез там някъкво си лчение. Обаче каква е разликата бежду онанирането и ПРИНУДИТЕЛНОТО онаниране. Това ексихибиционизъм ли е или какво е ?

Последно какво е това .... паяк или самозадоволяване ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Последно какво е това .... паяк или самозадоволяване ?
    Paqk e deteto mi, paqk... neznam 6to se ebavat tiq! Onaniram e paqk koito se sre6ta dosta rqdko mejdu drugoto!! pro4eti powe4e w wikipedia za nego!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тва е да се самоизнасилиш индиректно

bolest....le4enie ....boje gospodi kak ti zvu4i ''prinuditelno samozadovolqvane'' koi te kara da go pravi6 be nameri si nqkoi da te zadovolqva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    bolest....le4enie ....boje gospodi kak ti zvu4i ''prinuditelno samozadovolqvane'' koi te kara da go pravi6 be nameri si nqkoi da te zadovolqva
    Абе пич ти тъп ли си бе. Аз питам като термин а не като че ша го права. Пък това че мислиш глупости си е твой проблем

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    тва е да се самоизнасилиш индиректно
    xaxaxa
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си