.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Guest
    Идва и ме вика обратно . Абе 3 години ще ми се наложи да поживея така и... после работа- квартира- следване- още по-добра работа...
    Мерси за подкрепата и разбирането, които ми даде. Олекна ми малко, поне това не ми тежи толкова вече. Мерси много .

Денислав
    Guest
    Е, няма защо и аз съм имал такъв период,и нали ти казвам че работата се оправи с един шамар, но преди това много бях изнервен, просто неиздържах!
    Наистина ще се наложи да потърпиш още малко,а може и ако си смени работата да и мине това напрежение!

Guest
    Хах, ами вече е прекалено дърта да сменя професия... а и друго не може да прави. Само пациенти знае да подмята и за Здравната каса да мисли.
    Аз не бих я ударила (все още), имам някаква мъъъъъничка тлееща искричка на уважение към нея. Но някой ден... можеи така да си спечеля уважението. Щом наистина не разбира нито от думи, нито от молби, нито от жестове.

Денислав
    Guest
    Еее, стига де!Ти сега пък бабиера я изкара...
    Може би на жената и е от възраста, невярвам да е толкова дърта,обаче незнам...

Guest
    Хах, ами минава петдесетака. А пък ако с годините започне да се влошава... простооо ще се изнеса на стълбите между етажите докато стана на 18.

Денислав
    Guest
    Оо,аз направо в мазетата бих отишъл!

Град
    У дома пред компютъра
    Това е повече от гадно, не можеш да говориш с нея, малка си да работиш или да бягаш...

Имаш ли някоя роднина, био то и далечна, било то и в друг град, да те вземе и може да заживееш там поне през ваканциите.Зависи как се развият нещата.Може и да се запишеш на училище там(ама друг роднина да те гледа, едва ли ще се наеме...).А тва, което каза Денислав, да и обършеш един... Абе, тя си личи, че не те уважава, може би си прекалено кротка, че да си прави с теб каквото иска. Малко по-смело, покажи й, че няма да те обижда, поне за 2 дни иди при приятелка, че да почувства загубата ти.

Чао, дано се оправят нещата! [-o<

Guest
    Това наистина е нечовешко, което ти се случва. И аз бих ти казал да не и обръщаш внимание, да я избягваш, да се заключваш в стаята, но разбирам, че отстрани изглежда по-лесно отколкото е. Най-добре е да избягаш някъде, както казаха по-горе, па ако ще да нямаш 18 - здравето ти е най-важно. Иначе ще полудееш и ще станеш като нея.
    Да ти кажа отначало като прочетох какво си писала си помислих, че говориш за учителката ни по химия - тя е точно такъв случай

Лелелееле ужас.Темата ме потресе,докато я четях сърцето ми се сви.Първо в никакъв случай не взимай хероин или нещо подобно.А относно майка ти поговори с нея ако това е възможно,обясни и че не можеш повече така да живееш и .... и аз незнам.Ако нищо не стане колкото и обидно да звучи прати я на психиатър

Замисляла ли си се,че може просто да е в критическата?Пък и не вярвам,че културните разгоори не помагат.Като е тъка веднъж ти и се развикай,кажи и,че ти еписналод аслушаш само нея и нейните проблеми,и всичко което ти тежи.Но и го изкрещи,както тя на теб,дано те чуе.

Ako towa shte te uspokoi,az sm s maika mi weche ot 2 godini,a sm edwa na 14(nenawyrsheni) ... wseki den shte me owika .. wseki den shte mi gowori , che samo mene gledala .. che az sm bila nqkakyw bokluk,a brat mi e nai - miloto angelche ... ne se pritesnqwai .. i az sm taka .. wsqka nosht me e strah da legna .. zashtoto moje da stane neshto , koeto i da ne sm ochakwala .. nooo ... nqma kakwo da se prawi .. nadqwam se neshtata weche da otiminat , zashtoto mi pisna ot takiwa roditeli , koito nikoga nqmat wreme za teb ... makar che pri men ne e taka ... zashtoto znam che ako spodelq neshto na maika mi ... tq na sledwashtiq den go e kazala na prqitelkite se .. a na men towa wyobshte ne mi hareswa.... Ohh...krai nqma toq skapan TORMOZ!

Ситуацията ти е много сложна.Майка ти очевидно няма намерение да спре да те тормози.Когато започнете да се карате по-добре излез някъде навън, разходи се и се върни.Тъкмо и тя ще има време да премисли.Въпреки всичко мисля, че нещата при вас може и да не се оправят...Ако искаш ми дай skype-а си, мога да те посъветвам нещо

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Guest
    Простооо...
    Майка ти вярно няма да те остави на мира. Няма смисъл да се опитваш да променяш нея, когато на тебе ти иде да заколиш някого от нерви. Наистина, опитай се да я игнорираш, срещай се с добрите си приятели, но не им се оплаквай. Започни да се държиш малко по-надменно с майка си. Репликата "намери го бе, паразит!" е достатъчна за да ти изчисти съвесста от всякакви приетснения, че ще се отнасяш зле с нея.

Нервите могат сериозно да те разболеят. И аз имам проблеми с майка ми, не толкова сериозни, но все пак ме изкаравт от релсите. Имал съм моменти, когато дотолкова не мога да я дишам, че не ми се е прибирало в нас. Затова, опитай се да се успокоиш и да гледаш по-нормално на света. Не знам какво музика обичаш, но ще ти препоръчам да слушаш нещо по-агресивно - Slipknot, Metallica, Korn, Meshuggah, Disturbed, Dry Kill Logic, или просто нещо, което те кефи до такава степен, че когато го слушаш имаш чувството, че света е твой и можеш всичко. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПИПАЙ НАРКОТИЦИТЕ. 100% гаранция, че ще стане по-лошо. Посвети се на интереситв и хобитата си, виждай се с приятели, просто прави всичко възможно да не допускаш депресията и нервите да те преборят, тов е най-важното.
    Игнорирай дразнителя. А как се разбираш с брат си, щом и към него така се отнася, защо не си помагате по някакъв начин.
    И наистина, ако ти трябва помощ или опора, дай един скайп.

az si znam
    Guest
    hora kak da pogovori s tva sa6testvo kato "maika" i 6te izkara 4e tq pak e jertvata i 6te zapo4ne da q obijda.Moga samo da kaja gorkoto momi4e no moje da pogovori6 s brat si ako toi e razbran da te za6titava po nqkakav na4in.I sig v edin moment 4ovek se zamislq dali da ne se zahvane s drogata nZz PROSTO NQMAM DUMI!

Guest
    Хероина го сложи като вариант след самоубииството.

а не можеш ли да се преместиш при баща си?дори и да не е стока,сигурно е по-добре от този тормоз. а ако наистина е толкова зле,можеш да си намериш работа и да се изнесеш на квартира още сега.възможно е,но все пак трябва да можеш да съчетаеш работата и училишето.но ако наистина е толкова зле във вас,би било по-добре да се изнесеш.познавам хора,които се справят така..трудно,но успяват и определено им е по-добре отколкото при техните...

Guest
    dam napalno te razbiram i za moe ogromno sajalenie moqta maika e sa6tata..... i az sam na 15 razlikata oba4e e 4e imam sestra na 11....lele vs se dava za neq ama vs- materiqlno duhovno vs....za men oba4e- ni6to!
    postoqnno mi se natqkva ti za ni6to ne stava6, marzeliva si, tapa si i t.n.
    dam 6te si kajete e kvo tolko ama tva da ti go kaje maika ti, to da be6e nqkoi dr hubavo ama 4oveka det te e rodil da ti kaje 4e si bukluk prosto e...Ubiistveno
    abe nz ama se izpokarah s vs si frendove, s vs poznati, postoqnno mi e
    nervno, reva bez pri4ina abe ujasno e na nikoi ne pojelavam takava maika...
    vs mi kazvat tq te obi4a da ama nqkoi koito te obi4a nqma da te kompleksira i unijava

само не почвай и ти да пиеш успокоителни-аз ги почнах преди 3 години и до ся
    хероин също не те съветвам изглеждаш амбициозно момиче ще си провалиш живота
    а ти какви цигари пушиш?

Значи отдавна гледам тая тема, но чак сега имам възможност да отговоря. Така първо никога не прибягвай към хероина, защото това е най-коварния наркотик. Второ не обръщай внимание на майка си, Тя може да си вика, но ти просто си го приемай спокойно (изпробвано лично от мене). Запиши се на някакъв спорт, по добре на бойни изкуства. Забравих кой го е казал, но смъртоносната опасност е перфектното лекарство за фикс идеи. Тоест когато спортуваш ти мислиш и се отдаваш на спорта-по добре е отколкото да седиш у вас, да пушиш и да се вайкаш колко несправедлив е живота. Пък и след време ако станеш добър съзтезател, ще имаш път към живота. Сигурен съм, че ако зарадваш майка си с нещо много приятно тя ще ти обарне внимание

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    lele,taq istoriq e brutalna......

Повече от фен
    Съвета,който ще ти дам е абсолютно сериозен-давай брутално!Щом са разведени с баща ти като ти крещи още веднъж и ти и се разкрещи,втория път пак,а на третия просто я хващаш и и шибваш два шамара.Ако се опита да те изхвърли от вас я трошиш от бой,вкарваш я вътре и и казваш,че колкото пъти отново крещи или се опитва да те изхвърли толкова пъти ще я пречукаш.Това е решението за мен,лошото е,че аз въобще нямаше да чакам толкова,колкото ти си чакала Въобще не мисли повече,това за мен лично не е човешко същество.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Anorch намали си аватара на 1/3, преди да ти шибнат бана, освен това аватара ти е срещу политиката на сайата. Тва беше offtopic
    Сега по темата, не знам просто, как решихте, че на това чудовище може
    да не му се обръща внимание. Много е лесно да се каже, непосилно е да се изпълни. И има две решения на проблема май, и двете не са леки. Нали каза, че брат ти е на 19, това значи, че той или е завършил, или сега завършва, защо не се пробвате да се изнесете заедно и сами да се оправяте? Няма да е лесно, но това май е единственото решение. Другото е наистина да не ви пука, не знам обаче как ще го направите. Във всички случаи, успех!

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mda,6te trudo no ideqta ti ne e lo6a,makar 4e .........

Град
    Pleven
    gorkata tq 6te te sasipe
    nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    takav e jivota,za sajelenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си