- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Само... само искам да си напиша болката. Майка ми е ужасна..
гледаи сега тези всички ралти дет си ги писала трябва да и ги кажеш да се опиташ да и обясниш ,че от кавги и разправий няма смисъл.Все пак ти е маика и ще прояви някакво разбиране стига само да намериш правилния подход.А тои е да разговаряш с нея като с приятел.Всички имат кофти моменти,важното е да ги преглътнеш и да гледаш от добрата страна на живота![]()
Леле много ми стана гадно като прочтох това което си написала наистина незнам какво да те посавтевам но силно се надявам да намериш решение на проблема си!Аз лично с удоволствие бих те изслъшала!Стана ми много тъжно..и пак ти казвам надявам се да намериш решение!...
Леле...това е ужасно покъртително...Как може да има такива родители
Но ти трябва да се справиш с майка си,да устоиш и при първа възможност да се изнесеш от вас! Защо наистина не пробваш да говориш с брат ти, сигурно и на наго му е писнало от това същество
Или нямаш ли някакви роднини,баба,леля, с които да можеш да говориш и евентуално да се пренесеш временно пр тях? Защото все пак си малка още и не е желателно да се оправяш съвсем сама...Трябва да изчакаш поне още 2,3 години
Явно не можеш да промениш майка си, не се и опритвай,най много още повече да я вбесиш! Трябва да се научиш как да я игнорираш, да не и обръщаш внимание, да си изградиш по някакъв начин защитна стена срещу нея! Можеш да пробваш да се занимаваш със спорт, както вече казаха, не е задължително бойни изкуства, дори тичането в парка ще те разсее според мен....
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
da tva da se prenese6 pri nqkoq fr,ta da po4uvstva zagubata ti e variant.Az kato gledam tq ne 4e ne te obi4a,ami prosto e sviknala s misulta 4e si ne6to kato "kofa"(kakto ti kaza) i dotolkova e sviknala s tazi misul 4e ve4e nemoje da prieme fakta 4e ti si ima6 4uvstva i 4e e vuzmojno ne6tata da ne stavat kakto tq iska,i ne priema tva koeto i kazva6 naseriozno.100% sum sigurna 4e kato te nqma nqkolko dena tq 6e poludee kato nqma na koi da dudne,a kato se vurne6 i kaji da izbira-da te ostavi namira ili izob6to da ne se vidite otnovo.sumnqvam se 4e 6te izbere 2roto a ako vse pak tova stane ti predvaritelno pomisli kude moje6 da otide6.Rano ili kusno 6te te potursi..moje6 su6to da zapo4ne6 da i dudne6.kato se pribere o6te ot vratata q posre6tai s razni dosadni istorii,obvinqvai neq za vsqka slaba ocenka koqto izkarva6..samo i se oplakvai ot vs. v u4ili6te..ob6to vzeto druj se s neq kakto tq s tebi po-dobre se izvini na priqtelite ti za na4ina po koito se durji6 i im kaji za6to se durji6 taka,predi da e stanalo kusno. nadqvam se da ima nqkuv efekt (ama budi po-uporita) uspeh
![]()
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
Разпакаха се докато го четях...много ми стана мъчно...а си мислех,че мене ме тормозят.Много ми е мъчно.Наистина съжалявам.Просто моят съвет е:Не се оставяи!Ти си млада,зарежи цигарите(ако можеш),бъди самоуверена и намери нови приятели.Лично аз бих искала да се запозная стеб.Не разваляи и проваляи живота си заради 1овек които не те заслужава!!Бъди силна!![]()
![]()
![]()
Кажи й всичко това,което написа тук.Ако не стане отиди при баща си!Ти така ако чакаш да пораснеш в такава обстанвка няма да живееш още дълго...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!