Хах, 5 за мен са мечта. Лев или два, когато е в добро настроение. А колко пъти съм й казвала, че просто искам да си мълчим, че така ще се разбираме дори по- добре, но тя се изкарва жертва. Започва истории от типа на " Аз не мога ли да споделя с най- добрата си приятелка (когато има да мрънка съм й приятелка, но знае да ми смазва самочувствието), ако не на теб- на кой да споделя? Защо се държиш така с мен, сякаш съм животно, нали за това си ми дъщеря- за да ми помагаш...". Обича ме когато ме разкарва напред - назад да й правя кафе, да й нося храна, да й готвя, да подреждам. Дори за най- млките работи не иска да се помръдне. Няма го дистанционното " НАМЕРИ ГО!!! НАМЕРИ ГО БЕ ПАРАЗАИТ< КАКВО САМО СЕДИШ И ГЛЕДАШ!!!". А когато аз не знам къде е крема за ръце (който почти само тя използва и си слага където й кефне) я питам съвсем добронамерено и пак " Ами размърдай си задника! Да не съм ти слугиня, където си го сложила!!!" (а естествено тя го е завряла някъде).Абе няма да ставам дребнава, но винаги се изкарва жертва и пренебрегва дори най- малките ми нужди.Най- елементарните.