.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    аз съм само на 16,такива неща не правя...уж
    та сериозно...не помня,тва да ви говори нещо...
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

28 пъти? тва вече ме довърши - че ти какво - брои ли ги?
    Не за вражда, за обич съм създадена!

ми незнам за търкането аз най дълъг секс го правих май около 7-9 часа, точно непомня (е разбира се имаше и почивка посредата за да хапнем нещо :P )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    ми незнам за търкането аз най дълъг секс го правих май около 7-9 часа, точно непомня (е разбира се имаше и почивка посредата за да хапнем нещо :P )
    Горкото момиче
    Секс повече от час и половина става болезнен.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Тцтцтцт големи атлети сте бе

Аз пък не вярвам, че всички сте правили по 2-3-5 часа секс... айде с увертюрата може, ама все пак се пита за САМИЯ секс

Аз не съм засичала... едва ли повече от половин час. Не си падам по дългия секс
    Хах .. че едва ли тука някой си е казал часа на самия секс. Всеки си е включил и допълните екстри във времето.
    Иначе самият секс ако е повече от 30-40 мин и става много болезнено .. много, много ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

bali
    Guest
    zashto da stava boleznen sled 30-40 min sexa

Супер фен
    Защото някои момичета са по-чувствителни и след определено време изсъхват, а тогава е логично да има болка и дискомфорт...

Голям фен
    vzimal sam extazy i s nego 5 4asa sam iskarval
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

haha az sum na metadon ii redovno si karam poo 4etri 5 4asa bes da si davam zor dajee e taka praime po4ivki shtot fizi4eskii ne izdurjam ve4ee shee se shvana aa za tiq det izsuhvat nali za tva imash plunka we bratooo da eba zletata
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Защото някои момичета са по-чувствителни и след определено време изсъхват, а тогава е логично да има болка и дискомфорт...
    v takuv slu4aii she trqaa da smenish partnera mai ne te vuzbujda dostatu4no menn si me qzdat poo 3 4asa ot koree s ne4oveshka skorost ii nishto i nqma ee sled tovaa da malko ponabolva amaa si zaslujava :d
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

Цитирай Първоначално написано от sexy_dupe92
    2 4asa i be6e mega qko

btw ChRiSTiaNo_07 tva na avatara ako si ti napravo 6e te shruskam i dai o6te snimki plsssssssssssssss
    АаАаА Женен съм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mad_doggy
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    v takuv slu4aii she trqaa da smenish partnera mai ne te vuzbujda dostatu4no menn si me qzdat poo 3 4asa ot koree s ne4oveshka skorost ii nishto i nqma ee sled tovaa da malko ponabolva amaa si zaslujava :d
    Въпросът не е в партньора! А и някои хора имат уважение към партньорите си и не говорят по този начин .

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами 5-6 часа-3 тека,ХХ броя оргазми!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Varna
    kato se metna s nqkoq obiknovenno izkarvam cqla ve4er s kratki po4ivki razbirase, to inu4e 6te se obezvodni6...
    puk ako sum pil otiva pove4ko, oba4e posle sum napravo murtvec, ne mislq za seks cqla sedmica...
    obiknovenno momi4etata se predavat burco, na tretiq 4as iskat po4ivka....... po4ivame desetina minuti i aide pak, abe tova e, nai e qko sutrin, ve4e i dvamata izmureni i togava e istinskoto udovolstvie....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

StillLoveIt
    Guest
    АВЕ НЯКОИ ХОРА ПИШАТ И СИ ВЯРВАТ - 5-6-7-8-9-10 часа. еми към мъжете: Това не е повод за гордост, защото явно имате проблеми с еякулацията. Към жените - 10 часа и половите ви органи ще станат сухи като стафида.... давайте щом обичате да ви боли. Освен всичко на 10 часа физически труд само един полски работник би могъл да издържи, обаче едва ли би могъл да си позволи нов матрак всяка седмица! Този форум се превърна във Форум на Мистерийте и Градските легенди. Не се вживявайте в такива секс машини, защото природата ви е създала преди всичко хора и всички глупости, които пишете са в следствие на комплекси в тинейджърската възраст. Дори съм убеден, че 50% от авторите на постовете дори не са правили секс! Аз съм издържал до 50-60 минуни и да ви кажа честно бях тотално скапан, а приятелката ми вдигна ръце и каза - Не мога повече! Така че според мен, лубовния акт трябва да продължава до толкова до колкото удоволствието е на лице.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от StillLoveIt
    АВЕ НЯКОИ ХОРА ПИШАТ И СИ ВЯРВАТ - 5-6-7-8-9-10 часа. еми към мъжете: Това не е повод за гордост, защото явно имате проблеми с еякулацията. Към жените - 10 часа и половите ви органи ще станат сухи като стафида.... давайте щом обичате да ви боли. Освен всичко на 10 часа физически труд само един полски работник би могъл да издържи, обаче едва ли би могъл да си позволи нов матрак всяка седмица! Този форум се превърна във Форум на Мистерийте и Градските легенди. Не се вживявайте в такива секс машини, защото природата ви е създала преди всичко хора и всички глупости, които пишете са в следствие на комплекси в тинейджърската възраст. Дори съм убеден, че 50% от авторите на постовете дори не са правили секс! Аз съм издържал до 50-60 минуни и да ви кажа честно бях тотално скапан, а приятелката ми вдигна ръце и каза - Не мога повече! Така че според мен, лубовния акт трябва да продължава до толкова до колкото удоволствието е на лице.
    Извинявай не знам за другите,обаче някой хора могат да се сдържат и знаят как да доставят удоволствие на приятелките си!И тва че примерно ти и твоята приятелка не можете не означава че всички останали са така!И не е въпрос до проблеми с еакулацията,а до опита и с опита вече може да се сдържа едно момче!

Мега фен
    Е, на теб 1 час не ти ли стига?

StillLoveIt
    Guest
    не става въпрос за сдържането.. мен след 1 час и пениса ми изтръпва и ако можех да издържа физически, може и 10 часа, обаче факт е, че не ми е приятно и на приятелката ми също!

StillLoveIt
    Guest
    Всеки обича шоколад, обаче когато изядеш 2, започва да ти накъртва!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от StillLoveIt
    не става въпрос за сдържането.. мен след 1 час и пениса ми изтръпва и ако можех да издържа физически, може и 10 часа, обаче факт е, че не ми е приятно и на приятелката ми също!
    Да ама ина някои които им е хубаво и искат да удължат удоволствието!На мен лично и 15 мин ми стигат да свърша,ама колкото повече толкова по вече оргазми и така!Не сам казала че 1 час е малко,просто казвам че има някои които обичат по повече време!

Мега фен
    Я кажи колко време си го правила най-много. Ама без любовната игра.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако питаш мен час и половина-2!Наистина понякога омръзва,но и понякога е много яко!

Мега фен
    Преди време бях установила, че за мен перфектният секс е към 40-45 минути. След това трябва аз да върша всичко, защото мъжът е капнал, а аз бързо се изморявам, а и съм малко мързеливичка...а и ми писва.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако питаш мен час и половина-2!Наистина понякога омръзва,но и понякога е много яко!
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Ами 5-6 часа-3 тека,ХХ броя оргазми!
    No_LiMiTe^f ... я се разбери сама със себе си и дай окончателен отговор, защото много се разминават мненията ти!

Много ми е интересно, след като правите по 5-6-7(някои по 10) часа секс на ден, кога ядете?, кога спите?, кога работите?, кога учите?, кога ползвате банята? и как успявате непрекъснато да сте онлайн в чата и форумите!? Явно измервате времето по някакъв извънземен календар(както един пич си измерил пениса 37 см според термометъра Незнам може би за вас важи поговорката: За влюбените времето е спряло! Пък и аз когато правя секс не гледам часовника, а се съмнявам да броите секундите от 0 до 36000 наум!!! Хайде стига сте писали по темата "един милион неосъществени мечти" и започнете да гледате реално на нещата, защото тук всеки втори по неговите писания е нерегистриран рекордьор в Гинес по различни дисциплини. Големи таланти сме се събрали ЕВАЛА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си