- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko 4asa nai mnogo ste izdurjali?
аз съм само на 16,такива неща не правя...уж![]()
та сериозно...не помня,тва да ви говори нещо...
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
28 пъти?тва вече ме довърши - че ти какво - брои ли ги?
Не за вражда, за обич съм създадена!
ми незнам за търкането аз най дълъг секс го правих май около 7-9 часа, точно непомня (е разбира се имаше и почивка посредата за да хапнем нещо :P )
Горкото момичеПървоначално написано от Russian Mafia Boss
![]()
Секс повече от час и половина става болезнен.
zashto da stava boleznen sled 30-40 min sexa
Защото някои момичета са по-чувствителни и след определено време изсъхват, а тогава е логично да има болка и дискомфорт...
vzimal sam extazy i s nego 5 4asa sam iskarval![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
haha az sum na metadon ii redovno si karam poo 4etri 5 4asa bes da si davam zor dajee e taka praime po4ivki shtot fizi4eskii ne izdurjam ve4ee shee se shvana aa za tiq det izsuhvat nali za tva imash plunka we bratooo da eba zletata
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
v takuv slu4aii she trqaa da smenish partnera mai ne te vuzbujda dostatu4no menn si me qzdat poo 3 4asa ot koree s ne4oveshka skorost ii nishto i nqma ee sled tovaa da malko ponabolva amaa si zaslujava :dПървоначално написано от Sexapilna_kukla
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
АаАаАПървоначално написано от sexy_dupe92
Женен съм
![]()
Въпросът не е в партньора! А и някои хора имат уважение към партньорите си и не говорят по този начинПървоначално написано от mad_doggy
.
kato se metna s nqkoq obiknovenno izkarvam cqla ve4er s kratki po4ivki razbirase, to inu4e 6te se obezvodni6...
puk ako sum pil otiva pove4ko, oba4e posle sum napravo murtvec, ne mislq za seks cqla sedmica...
obiknovenno momi4etata se predavat burco, na tretiq 4as iskat po4ivka....... po4ivame desetina minuti i aide pak, abe tova e, nai e qko sutrin, ve4e i dvamata izmureni i togava e istinskoto udovolstvie....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
АВЕ НЯКОИ ХОРА ПИШАТ И СИ ВЯРВАТ - 5-6-7-8-9-10 часа. еми към мъжете: Това не е повод за гордост, защото явно имате проблеми с еякулацията. Към жените - 10 часа и половите ви органи ще станат сухи като стафида.... давайте щом обичате да ви боли. Освен всичко на 10 часа физически труд само един полски работник би могъл да издържи, обаче едва ли би могъл да си позволи нов матрак всяка седмица! Този форум се превърна във Форум на Мистерийте и Градските легенди. Не се вживявайте в такива секс машини, защото природата ви е създала преди всичко хора и всички глупости, които пишете са в следствие на комплекси в тинейджърската възраст. Дори съм убеден, че 50% от авторите на постовете дори не са правили секс! Аз съм издържал до 50-60 минуни и да ви кажа честно бях тотално скапан, а приятелката ми вдигна ръце и каза - Не мога повече! Така че според мен, лубовния акт трябва да продължава до толкова до колкото удоволствието е на лице.
Извинявай не знам за другите,обаче някой хора могат да се сдържат и знаят как да доставят удоволствие на приятелките си!И тва че примерно ти и твоята приятелка не можете не означава че всички останали са така!И не е въпрос до проблеми с еакулацията,а до опита и с опита вече може да се сдържа едно момче!Първоначално написано от StillLoveIt
Е, на теб 1 час не ти ли стига?![]()
не става въпрос за сдържането.. мен след 1 час и пениса ми изтръпва и ако можех да издържа физически, може и 10 часа, обаче факт е, че не ми е приятно и на приятелката ми също!
Всеки обича шоколад, обаче когато изядеш 2, започва да ти накъртва!
Да ама ина някои които им е хубаво и искат да удължат удоволствието!На мен лично и 15 мин ми стигат да свърша,ама колкото повече толкова по вече оргазми и така!Не сам казала че 1 час е малко,просто казвам че има някои които обичат по повече време!Първоначално написано от StillLoveIt
Я кажи колко време си го правила най-много. Ама без любовната игра.
Преди време бях установила, че за мен перфектният секс е към 40-45 минути. След това трябва аз да върша всичко, защото мъжът е капнал, а аз бързо се изморявам, а и съм малко мързеливичка...а и ми писва.
Първоначално написано от No_LiMiTe^f
No_LiMiTe^f ... я се разбери сама със себе си и дай окончателен отговор, защото много се разминават мненията ти!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Много ми е интересно, след като правите по 5-6-7(някои по 10) часа секс на ден, кога ядете?, кога спите?, кога работите?, кога учите?, кога ползвате банята? и как успявате непрекъснато да сте онлайн в чата и форумите!? Явно измервате времето по някакъв извънземен календар(както един пич си измерил пениса 37 см според термометъраНезнам може би за вас важи поговорката: За влюбените времето е спряло! Пък и аз когато правя секс не гледам часовника, а се съмнявам да броите секундите от 0 до 36000 наум!!! Хайде стига сте писали по темата "един милион неосъществени мечти" и започнете да гледате реално на нещата, защото тук всеки втори по неговите писания е нерегистриран рекордьор в Гинес по различни дисциплини. Големи таланти сме се събрали ЕВАЛА!!!