- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо напълняват тийнейджърите
Защо повечето тийнейджъри са пълни,нали уж в тази възраст имаме нужда от повече храна и енергия,за да растем,а ние дебелеем?
Енергия е необходима,но една голяма част от тийновете не спортува-мързелизлишни килограми
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
+ че повечето ядат само боклуци - дюнери, пици, фафли, мазни банички и т.н и киснат само пред компаПървоначално написано от strange__
![]()
Правилно =D> =D>Първоначално написано от CooL^GirL^^^
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ot lipsata na dostatuchno dvijeniq(tezi zastoqvaniq po kafetata),hranene po vsqko vreme na denonoshtieto,preqjdaneto,nezdarvoslovniq na4in na jivot kato cqlo.Alkohol,cigari.Manzite bokluci s koito se tup4em i zabravqme plodovete i zelen4ucite koito sa taak pozleni![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Това е единственото добре формулирано мнение дотук в темата. Интересно ми е да видя какво ще напишете, за да си изясним накрая подробноститеПървоначално написано от koalka
.
wtf
защото ядем нездравословни храни и мързелуваме-за туй
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
ha ..abe mn` ste mi..![]()
napulnqva se shtoto kato qdesh posle ne sportuvash.. da vqrno e 4e dunerite tam i faflite (kakto i da se pishe) sa vredni ama sled kato si izrazhodil energiqta sled tova .. kvo ot tova 4e si gi izql?!
![]()
![]()
![]()
Zashtoto qdem samo bokluci kato duneri i maznite banichki ot uchilishtana laFka iii kisnem pred pc-to po cql den .. iii nai - vajnoto ne sportuvame
Аз лично трупам,защото не спирам да ям...
Иии,разбира се,защото трябва да се спортува,а голяма част ги мързи.
А още повече,че се се храним нездарвословно.
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
A be zashto wsichki kazwate che diunerite i djobowete i t.n sa bokluci kato wsichki NIE gi qdem?? kato sa bokluci zashto gi qdete ??![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ядем ги първо защото на магазинчетата до училищата или в стола(??) не продават например салати и плодове, не във всички но главно... А също и защото могат да се ядат в движение и не трябва да се прибираш до вас и да ядеш половин час.Първоначално написано от Adwokat
Относно темата отговора е - липса на спортВ миналото тинейджърите пак са имали нужда от енергия и не са били дебели. Знаете ли защо? Защото са копали на бустана(??), а не са стоели като нас пред компютъра да отговарят не безсмислени теми като "Който пусне последното мнение печели" или "опиши предния с емоциика" и т.н. всички теми във Фън-а
не са си пилели времето като нас, а са правели смислени работи чрез които са горили енергията от многото си ядене и не са били пълни. А сега, ние, само стоим по компютъра и пием кафета. Абе изобщо заседнал начин на живот.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Аз не ям!!! По простата причина, че имат месоПървоначално написано от Adwokat
![]()
Можеш да си носиш кутийки с грана от вкъщи. Аз така правяПървоначално написано от sexy_anji_
.
wtf
az sushto ne qm... po prostata pri4ina 4e trqbva da se sloji ket4up i maioneza ii.. az si qm kato prasenceПървоначално написано от CooL^GirL^^^
ta zatova sum se otkazala ot tqh..
![]()
![]()
Говорех в генералния случай. Аз не си купувам такива боклуци,а си нося плодове от вкъщиПървоначално написано от Овесения
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ogromnoto koli4estvo hrana i golemiq marzel si kazvat tejkata duma![]()
Защото ядем боклуци и ни мързи да гледаме. В общи линии тва е!
![]()
Робинята на Quench
Няма спор по жъпроса , че тийновете се нуждаят от повече енергия за да се развиват нормално и пълноценно.Точно за това , диетите в тази възрас могат трайно да навредят на разтежа и развитиетто или просто да го прекратят.Това , че се нуждаят от енергия , не ознаава да се тъпчат на всеки 2min, а означава да се хранят пълноценно и от време на време , малко да ходят повече-това е!
Не точно, ако ставаше на развалина нямаше да може да ги ядете всички тези боклуци, но щом тракта си върши работата и сте още живи ..Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.