- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Hodqt li 12 klas na uchilishte???
Ами аз също завършвам тази година другата събота ни е балаи чесно казано първия срок ходехме от време на време за по един час. А от март месец почти никой не ходи,всеки учи за изпити.
ot vreme na vreme hodeh
1-3 chas: akvarel
3-do kogat ni skimne v eclipse ili dr
(Tova sa zavedeniq do daskalo)![]()
Аз не съм 12 ама знам когато съм влизал в стаите на 12 странно защо винаги са празни.Е понякога се намират та 4-5 за разнообразие.Ние ся на 22 ше ги изпращаме от даскалото.Е те тогава ще се съберат.![]()
az li4no si hodeh, kato za posledno - svyr6i daskaloto, idva bala, mda..
Dead man tells no tale.
В мойто даскало 12 клас иэобщо не стъпват в даскало...![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Почти не ходих,а вече съвсем..свършихме.Хем кеф,хем не.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ako se zamislite ve4e nqma 12 klas , do kraq na sedmicata vipusk 2007 6te e v istoriqtaza jalost svar6i edna era(pone za men) 12 godini se moleh da doide tozi den, a sega se molq da ne idva ;(
i azzzzzzzzzПървоначално написано от Анонимко
(((((((((((
da napravim edna tema i vsi4ki 12 klas da porevem drujno , az naistina nastravam kato si pomislq 4e dnes e posledniq mi den v koito se vodq u4enik........... neiskammmmm da svar6vaaaaaaa
Ами и аз съм 12 клас тази година завършвам.През цялата година до последният ден ходих на училище като за последно.Вече неходим на даскало някъде от началото на май месец.Бала ми още не е минал на 24-ти е.Ужасно е немога да повярвам, че вече няма да ходя.Никога неискайте да идва 12 клас защото ще съжалявате както аз в момента.
hahaha nedei da hodish 12 klas na u4ilishte i tur4i po izpiti kakto sega tupanarite ot moq klas. Na po 2-3 izpitasuper im e
![]()
![]()
![]()
A3 pone k1deto u4a ako idvaha stava6e 4udo tova 6te re4e v godinata 5 p1ti da sa idfali pak 6te e dobre
da be drug pat hahaha \/ \
/
От де ги зимате тия бележки О_o