- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Връзките и сексът след запознанство в интернет...
Предполагам че доста хора тук са използвали саитове за запознанства.Колко от вас са имали връзки от нета и правилили сте секс с тях?А от форума някой ако ви покане на среща ще приемете ли?
И бихте ли правили секс с нея/с него?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Да, но първо бих обменил с човека доста снимков материал и доста мнения
hodila sum s 2 momcheta ot neta, no ne sum pravila sex s tqh a ako nqkoi me pokani ot foruma ne bih priela
А кой нормален би ?![]()
ve4e godina sum s 4ovek s koito se zapoznah ot nqkakuv tup sait i bezumno go obi4am sledovatelno i sex sum pravila s nego!Mnogo trudno bih se suglasila da izlqza s nqkoi ot tozi forum i samo pri uslovieto 4e vsi4ko se slu4va samo na priqtelski na4ala!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Запознавала съм се на живо с хора, с които съм се запознала в mIRC, sladur.com, teenproblem.net. Някои от запознанствата са се превръщали във връзка... коя по-сериозна, коя не толкова. Напоследък не ми се е случвало да се запозная с нови хора така. Това вече не е за мен![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ami ot 1 godina se poznavah s edno mom4e i otidoh na ekskyrziq pri maika v greece i my se obadih da se vidim i ve4e 3 meseca sme zaedno i my hodq redovno na gosti ama purvo dosta si bqhme lafili i snimki i kameri pyskahme kvo li ne be6e .....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Na4i vika6 q biva taq pu.ka?Kaji i telefona JIVOTNOTO,iskam da q 4ukam analno taq sliva.Milena_Pld i az sam ot pld...ko 6te kaje6 da se vidim a?izlizal sam s momi4eta ot neta.S nqkoi sam pravil sex s drugi ne.Ot teenproblem samo s Milena_Pld sam izlizal...poneje se okaza 4e e ot pld no ne6tq da mi pusne.Ina4e ne e za izpuskane..biva si q slivata stava.Ako ima drugi momi4eta ot pld moje d aizlezem
Аз се запознах със сегашната си приятелка чрез този форум. Вече 4 години сме заедно. това отговаря на всиктие въпроси. Имайте предвид че интернет ви дава възможност да срещнете хора които не можете да срещнете иначе в ежедневните дейности.
аз не съм,но едно 70%от моите приятелки са си хванали приятели от нета и наистина от доста далго са си заедно
Един МЪЖ от форума ми писа по скайпа и ме покани на среща.. но му отказах мн. ясно.. 10 год. разлика.. как пък не !
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не съм излизала с човек , с който съм се запознала по интернет и не мисля , че бих се съгласила на такава среща
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ooooo,az imam dosta seriozna vrazka ot internet.s priqtelq mi se zapoznahme v neta.ve4e god i 4 meseca sme zaedno.
imala sum i dr gadjeta ot neta......
2 3 vrazki imamv 4ata se zabivam mnogo
[/i]
Love you Kris !!!
S moq best fr se zapoznahme v sait za zapoznanstva po4nahme da si se vijdame i t.n. i ve4e polovin godina sme si NAI NAI DOBRI FR
MN se lofkame i tva e 4oveka na 4iqto podkrepa i zakrila moga da raz4itam vav vseki ed moment!!!
Ami nai-serioznata mi vrazka do sega (11 meseca) e bila s mom4e ot 4ata...Pisah mu slu4aino i sled tova si pisahme 3 meseca prosto ei taka..i na kraq na 30q izleznahme na kafe parvo s priqteli..sled tova na vtorata sre6ta bqhme sami i..taka.Ne smqtam 4e ne moje da sa6testvuva seriozna vrazka mejdu hora ot saitova za apoznanstvo i t.n .. zavisi ot samiq 4ovekPri nas si be6e prosto kasmet qvno !
Somebody wants you, somebody needs you..somebody dreams about you every single night!Somebody can't breathe,without you she's lonely...Somebody hopes that one day you will see..that somebody's me!
Аз! С приятеля ми се запознахме в чата преди повече от 3 години. чатехме около 2 месеца, видяхме се и сме заедно вече 2 години и 10 месеца!Първоначално написано от The-Sinner
ходя с момче, с което се запознахме в нета.. преди да се видиме обаче си писахме доста време![]()
![]()
Бъдещето е в нета и тва е жалкото....
2 от 4-те връзки в живота ми са с хора, с които съм се запознала в интернет, но не в сайт за запознанства. Не се чукам с всеки, който ме покани на среща. А с хора от нета се срещам само ако съм сигурна, че няма да ми предложат секс. Тъпкачи не си търся.
и аз имах връзка с две момчета от нета
а за 2-ят въпрос--ами не знам дали бих тръгнала с някого от този форум,но ако е свестен,защо не?![]()
така де не бих отказала![]()
:P
predi 3 godini se sre6nah s edno momi4e prosto za kafe s koeto se bqh zapoznala v neta.i predi godina sus sega6niq mi priqtel ama se vidqhme 4ak sled 9 meseca 6toto togava imah vuzmojnost."o6te sme zaedno"![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
az li4no sam se zapoznavala s mom4eta ot saitove,ot sladur,sam si 4atila s mom4eta,zapoznah se sas sega6niq mi priqtel,4atihme si okolo mesec,sas snimki i si4ko,menkahme si mnogo,pove4e az pra6tah de,i kak to i dae zapoznahmese li4no i ve4e sme zaedno godina i polovina,mnogo se obi4ame,i da,pravim sex,tova dali se zapoznabva6 s 4ovek ot sait i dali pravi6 sex s nego e mnogo otnositelno,zavi si i ot dvamata