- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Купата на България
Сини Шампиони![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Хммм, интересни полуфинални двубои. Фаворитите се знае кои са- Левски и Литекс, но все си мисля, че беройците могат да направят нещо. Много малко вероятно е, но могат. Сетих се за Пирин-Локо Сф...защо и Берое да не поднесат изненада?Първоначално написано от 1921
Не ми се вярва Литекс да подцени съперника си, но пак...сигурни мачове във футбола няма.
Локо Пд. играе добре в последно време и на избранниците на Станимир Стоилов няма да е никак лесно да се справят. Очаквам зрелищен двубой.![]()
не мисля така, пич... както върви първенството като 4ти в класирането няма да можем да играем УЕФА. Най-вероятно Левски са шампион и ще играят финал, така че на нас ни трябва миниму финал за Европата. Но наистина ще стане здрав мач де.Първоначално написано от p4elata_brumze
Абе Берое е на финал. Все пак ще е на родния ни терен.
Ако не на футбол, поне псоле ще трябва да ви бием![]()
Финалът може и да не се играе в Стара Загора... http://gong.bg/view_article.php?article_id=8268.
ФИНАЛЪТ ОСТАВА В СТАРА ЗАГОРА.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=8688
За да не пускам нова тема, реших да пиша тук.
Какви са прогнозите ви за финала за купата на България между Левски и Литекс? Въобще какво очаквате от този двубой?![]()
tva e mn t1p v1pros latex sa ni do kr1sta,kategori4na pobeda za Levski!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Не трябва да подценяваме тимът на Люпко Петрович.Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
xaxaaxxa vijda se koi 4ete dosta sportnite sitoveПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Какви изводи, какво нещо...смешно направо.Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
![]()
За протокола- това е лично мое мнение.
ti si dosta sme6en!dnes y4ydva6to mai ne si pyskal tema za razlika ot dr dni kogato pyska6 k1m 10 sme6nik za portokola li4no moe mnenie![]()
Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
Абре гледай си в твойта паничка и мълчи.![]()
mai ti ne si q gleda6 internet mi6ok,ima6 kre6tq6ta nujda ot priqteli 6toto po cql den da 4ete6 saita na gong ne e polezno! are nadyvai go mi6okПървоначално написано от p4elata_brumze
...каза великия мъдрец и повдигна самочувствието си.Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
![]()
Така е.Първоначално написано от ATAKABG
bravo ti si samo za gong!!!
абсолютно... ще видим кой няма шанс.Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
![]()
срещу отбор, който не ни е побеждавал 3 години?!Първоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
pfff tva 4e nqmate 6ans e vqrno az dr iskah da my kaja na oniq zadrasten netajiq! tva 4e ne ste ni pobejdavali ot 3g ni6to ne ozna4ava za6to nie sme LEVSKI OT SOFIQ a vie koi stesflt bazirani v sf
![]()
i kaf e toq sme6en avatar na va6ta agro agitka litex,love4 ili kakto tam vi be6e imeto 4e te ne bqha 1 i 2 vie ste otbor4eto s nai-sme6nata `publika`
Абре всички много приказват....интересно ми е кои от вас ще са на стадиона?
xaaxax izkaza se nai-golemiq fen, ti sigurno si bil na 20 ma4a i na nqkolko gostyvaniq s nfk-to i mn ti e porasnala rabotata4e ve4e koi 6tql da b1de na stadiona
пич, не ме ебе от къде сте, от Подху*бе ли сте, от Кремиковци ли, не ме бе... аз ти казвам ква е тенденцията последните години... и в софето като щеш ви бихме...
А за нашата "бушменска" публика я остави... гледайте си оБора
mi 6e vidim kato doidete ot onva selo kakto my be6e tam imeto,na ekskyrziq do golemiq grad da si kypite ne6to ot iliqnci i mejdudrugoto da gledate ma4 6e vidim kvi sa tendenciite,da si tragnete naebani