- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Купата на България
haha koga stana ot WH sled kato gleda gsh samo kato ti vidim nicka i mi stava qsno kva typalka si! i kvo ot nicka mi razbra za curva nordПървоначално написано от Alcohooligan
aman ot takiva kato tebe
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
1.ГСХ е супер тъп филм,който по никакъв начин не може да ми повлияе.![]()
2.Иридучибили са детска работа в сравнение с ултрасите на Hellas.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Не е само ФФ.
И кога съм казал,че може да се сравняваме с вас ?! Ние градим нещата сега,а вие сте си напълно изградена публика...
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Там е работата, че това не бяха левскари, колкото и тъпо да ти звучи. После стана ясно- фенове на друг отбор, който няма нужда да споменавам.Първоначално написано от 1921
Преди да попиташ- как така не са били левскари бре?.- Лесно...всеки истински левскар на стадиона съзнаваше, че всичко висеше на косъм- прекратяване на мача, служебна победа на Сиони, глоби и т.н.![]()
Kои не са били елвскари? Хората с факлите и бомбите ли? Ами ЕМО_ултрасчето, дето се възхиащваше именно на факлите и бомбите, а в една друга тема се биеше в гърдите, че ще застане на пътя на куршум за Левски ....Ето,ч е иам такива хора. Не знам не е ли левскар или пък кво
![]()
Като ми гледаш подписа, как мислиш?! Просто сами си противоречите...говежда работа?
И какво като застана на пътя на "кибапчито"?! Ти, ако имаш безплатен транспорт, ще отидеш ли да си платиш на някой, за да идеш на мач?
Смешник, постави се на наше място.
haha golqm si sme6nik ako ima nqkoi film koito moje da ti povliae zna4i si dosta ograni4en tip,sig po-rano si bil ultra i sled ff si stanal casual, a za irriducibili nedei da govori6 6toto ni6to ne znae6 za tqh na helas verno sa qki ama sravnenie s irri sa ni6to,ne sly4aino postoqnno hodqt na ma4ove ne lazioПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Разбрал си ме много погрешно. Не съм против бомбите, факлите и т.н., напротив...и аз съм носил.Първоначално написано от 1921
Против бях хвърлянето на бомби по куките, което стана на мача със Сиони и което за една бройка не прееба всичко...служебна победа за отбор, който се видя, че лесно можем да победим.
Няма фен, който до такава степен да е в еуфория и виждайки, че с действията си много вреди на отбора, да продължи да го прави.
Е, по едно време тези "левскари" спряха да мятат бомби...може би защото им свършиха.
Сега разбра ли ме?
2:0 за ЛеВсКи (дано)
Craig David-Walking Away
2:1 или равен и победа на Левски след изпълнение на дузпи.Първоначално написано от lamzzzercho
![]()
Някой ще бъде ли на мача днес и в коя агитка?
1921, като гледам това в подписа ти е от мача с нас...нямате ли другио снимки? Поне да бяхте увеличили на фотошопа малко публиката и факлитеНаистина...по-добре си замълчавай когато става дума за публика
Абе ти случайно днес да беше с черен поло-шърт "Фред Пери" ?! Ако е така,значи съм те мярнал някъде около стадиона.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Мен си видялПървоначално написано от Alcohooligan
Абе я млъкни, а? Имаше десетки беройци, освен тези пред ловешките, и при левскарите. В боя не знам дали е имало беройци, но все пак...Първоначално написано от EMO_ULTRAS
А и може да се радвате че се разминахте само с няколко пръснати глави и след мача си излязохте(-ме) нормално
А, извинявайте, вие не сте ли точно в този сектор попринцип?Първоначално написано от Alcohooligan
А и ... не очаквах толкова много привърженици на Литекс. Понеже идвахме откъм страната където бяха Литекс, а и се чуваше "Литекс" и...като видях оранжево не повярвах и се втурнах да видя истина ли е. За мое учудване беше
Аз понеже няколко пъти бях ту в едната, ту в другата агитка..и на едното прехвърляне реших че е време да се позаяждам с Литексчани....и се намери някъф....сбе жлка история беше, но беше надъхан
Грешка е че замълчахте след гола, както и това че ни счупихте вратата. Може единствено да се радвате че не ядохто бой заради това. И си пазете повече знамената, че...едното за малко да си отиде (по-точно да дойде при нас).
А пример за подкрепяне на отбора - Мача от полуфинала, когато гостувашите фенове подкрепяха отбора до последната минута, дори и веднага след гола. И това с надуването на тонколоните срещу гостите е голяма селяния
![]()
Гарантирам ти,че това с музиката се прави на всеки мач и се надуват и тонколоните,които са срещу нас. Иначе съм съгласен,че е супер селско.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Иначе честита купа. Супер незаслужена,но...![]()
Абе не знам кой сте ебали,ама вие бяхте на косъм сами да се наебете...Добре,че ушевите бяха някви спокойни иначе щеше да има много строшени главици...![]()
Аз за мача си казах,казаха го и хората от вашето ръководство: спечелихте незаслужено.
А тва за агитката - вече се изчерпахте и не сте интересни.Имаше още скандирания и песни освен тези,но не ми се водят тъпи спорове.С нетърпение ви чакам в Ловеч.![]()
Аз пък мисля,че класата се изразява в преките двубои,а не в класирането,защото е всеизвестно от години,че сте ПФК "Дузпа"...![]()
Дори ортодоксално говедо като Жаклин признава,че "дузпата" бе смехотворна:
http://www.sport1.bg/sport1/node/53430
Да ама едно е да сравниш двата отбора по преките двубои,друго е да ги сравниш по местата в класирането,където разликата е голяма.![]()
В крайна сметка,сме единствения отбор,който заслужаваше да ви бие,въпреки всякакви буферски и свински опити...
Точно в Ловеч левскарите...идвали са, освен бой с ушевите друго к'во е имало?
Тази година Левски имаха уникален късмет. Може в момента да са най-добрия български отбор,но не са и добри за Европа.
Все пак честита титла.
Евалата. Познал сиПървоначално написано от p4elata_brumze
Ноо купата е синяя
ЧЕСТИТО ЛЕВСКАРИ
Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
Ами срещу Литекс например...имаха повече положение през целия мач и накрая една дузпа реши всичко/не казвам,че не е имало дузпа,напротив имаше,но все пак имахте бая късмет.../
брей, брей, рбей... баш от вас ли да се плашим.. от онзи мишок с бърбарито, който не свали очи от нас ли, или когато закчахме знамената 3ма смешници(явно ваши) гледаха като изпаднали от не знам къде си.... а тва със знамето беше бахти селският номер. Оня кретен тръгна да развързва знамето и съфсем видимо беше, че се правише на тарикат... и може да се радвате, че ви отблъснаха, щото със счупената врата нямаше да влезе само един човек. Пак казвам проличахте като абсолютни цигани, крадете знаме на Нафтекс..сега тръгнахте да крадете и наше... смешници..интересно ми е защо в Ловеч бяхте толкова жалки като се видяхме, та тичакхте да ни прегръщате и да ни убеждавате..големите хулигани и крадци на знаменаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
и ние ли сме играли добре уе... хаха.... то освен нас никой не игра. Просто не знаехте къде се намирате още от 3-4тата минута... ходете пвайте свирки на съдията, честита измислена купаПървоначално написано от ATAKABG