- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- debeleeneto i bremennosta
lele hora debeleq dostai cicite mi stavat dosta po-golqmi.. kaka mi mi kaza 4e kogato e bila bremenna e debelqla dosta a cicite sa i stanali ogromni .. vazmojno li e i az da sam zabremenqla ... s gadjeto go pravim sas prezervativ... toi proverqva dali e zdrav ..za6toto svarshva v men .. no az pak se pritesnqvam... pravili sme go 5 6 pati i toi kazva 4e vinagi prezervativite sa bili zdravi no de da znam ...tova debeleene me obarkva
Просто хапваш повечко банички.
Спокойно нищо ти няма щом презерватива е бил здрав, сперматозойдите не могат да се телепортират вътре...
lele naistina qm po mnogooo.. no ako sam bremenna e normalno ...
Ти май обаче имаш голямо желание да си бременна...![]()
ne naprotiv.. no vnagi gledam ne6tata ot lo6ata strana...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
А не трябва така... Спокойно, прекалено си внушаваш, а едва ли има повод за притеснениеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Като толкова се тревожиш си направи тест. Ама след като не е ставал проблем няма нужда от това. по-скоро за успокоение го направи!
Сигурно не си бременна, щом се пазите, но пък направи си един тест да се успокоиш. И спри да ядеш![]()
![]()
Робинята на Quench
e v momenta sam mnogo zle finansovo i nqma da si pravq testПървоначално написано от SINDEL
a qdeneto absurt da go spra
![]()
Като хапваш по много предприеми някакви меркиПървоначално написано от Анонимко
Пп:Пиеш Много боза![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
А как имаш пари за ядене? Гаджето да ти купи,бе 1 тест струва 3 лева, да не е 300.Първоначално написано от Анонимко
А, тъкмо тва щях да питам и азПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
1-Направи си тест(не е толкова скъп, спестявай от ядене, и на следващия ден си правиш тест!)
2-Пробвай да ядеш по-малко.(ако не можеш, или смяташ че не дебелееш от това, може наистина да е на хормонално ниво, все пак растеш, ако е така споко, аз свалих 10 кг. без да искам, и без да имам нужда!)
И споко, едва ли си бременна!Но все пак....
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Гледай да не станеш като някой слонче !!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!