- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я давам,или не :D
Ох,искам да ви питам как бихте постъпили на мое място.Понеже съм на 14 и с приятеля ми за малко да направим секс докато беше туk,но аз му казах да спре,понеже 1-во,че съм на 14г и 2-ро ходехме от има няма 1 седмица.Аз съм сигурна в него и чувствата му,но само възрастта ме спира.А и е от друг град и ще го видя лятната ваканция.Тогава ще имаме доста вечери,в които ще сме си само двамата и 100% ще направи поне няколко опита,защото колкото и да ме обича,човека си има нужди.Да го направя ли?Да си дам ли най-ценното на 14?Моля Ви,кажете ми как бихте постъпили,при положение,че вярвате безгранично на човека до себе си и ве го е доказвал..И при положение,че няма да се виждате често и секса няма да е чест?А само Ви спираше това,че сте на 14!Какво бихте направили?????????![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
*крещи гръмогласно
насти, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
не му давай своето цвете
ташака настрана, ама наистина недей
още ми се видиш зелена![]()
Еми, по принцип съм напълно против рания секс, но в твоя случай може да се направи изключение.
НО, ти и само ти трябва да решиш това. Само ако си напълно готова, тогава му се отдай и не му позволявай да те кара.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Недей!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Nedei. 6tom e ot dr grad iz4akai 4e da se vijdate po 4esto ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Щом пускаш тема означава, че не си готова явно още за такава важна крачка.По-добре не го прави за сега.14 според мен си си малко малка.
недей още... изчакай поне още 1 год, а ако той те обича и наистина ти го е доказал ще те разбере и подкрепи ...![]()
Ходите от скоро,на 14 си,от друг град е и не се виждате 4есто,ти самата се 4уди6 и пита6.По добре недеи
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
Nedei da mu dava6-li4no moe mnenie
Edno 4e 14 ne sa dostaty4ni za da vodi6 polov jivot,....bih ti kazala "DA DAI MU" bez da se saobrazqvam s vyzrastta ti pri polojenie 4e ste ot mn vreme zaedno obi4ate se,postoqnno se vijdate i se poznavate do takava stepen 4e da si imate doverie....ako tova be6e taka ti izob6to nqma6e da pita6 nas i 6te6e da si gotova i psihi4eski i fizi4eski za pyrviq si pyt....
P.S. Vse pak ti re6ava6,no spored men-NEDEI!!!
M/u drugoto toi na kolko godini e 4e tolko ne izdyrja bez sex....????
Мерси за съветите.Аз си знаех,че така ще ми пишете,но за всеки случай.Не,че щях да си променя мнението,ако ми бяхте писали,че няма лошо,но.........Ох,съдба,съдба, ащо си тъй жестока...![]()
И трябваше да уточня,че и на мен ми се иска.Желание и от двете страни,колкото щеш,ама аре де![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Почти на 17![]()
Vij nz dali 4ak tolkova ti se iska ili e ot lubopitstvoto .... za da razbere6 kakvo e (vse pak 6te ti e za pryv pyt),no ptrvo go obmisli dobre i togava deistvai,pak ti kazvam spored men NEDEI,no re6enieto vzima6 ti...dano re6i6 pravilno.Kysmet!!!!![]()
MmMm....17....nz dostaty4no sa za edno m0m4e da vodi polov jivot,no nz....dali e zaslujil da si dade6 nai-cennoto na nego 6tom byrza tolkova....li4no men priqtelqt mi me 4aka 8 meseca![]()
И до кога ще се пазиш до 50.... Се е тааа на колко ше те отворя![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Имам някаква представа,защото повечето ми приятелки са на 16,17 и братовчедка ми,която е на 22 съм си говорила доста пъти с тях па тая тема и имам някви представи,пък и съм се ...... но не съм се разпечатвалаПървоначално написано от BeBzZz`
.....И не знам,то само аз останах девствена от моите приятелки и може би за това и толкова съм се разбързала,за да не изостана.Въпреки,че и те са на мнение като вас и не ми дават,дори ми забраняват и малко ми се карат...Абе няма да го правя,ще търпя
![]()
Spox za vsi4ko ima vreme,sled vreme 6te syjalqva6 moje bi 4e byrza6 tolkova mn da porasne6.Saglasna sym s priqtelkite ti,a ty 4e si se....ne e sramno vseki e voden ot lubopitstvoto i e probval predpolagam .... e vse pak trqbva da poznavame tqloto si![]()
Не само от любопитство,а и от желание.Поне при мен беше тъйПървоначално написано от BeBzZz`
![]()
подкрепямПървоначално написано от bungle
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не го прави. Рано ти е. Пък...и.....абе недей.![]()
Недей по-добре!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Какво бих направила..? Еми като за начало не бих "вярвала безгранично на човека" с който съм от "има няма 1 седмица"И според мен си още малка, но все пак ти си решаваш.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
съгласна...на 14 ти е много рано но ако си сигорна и го искааш и това е 4овека никой не може да те спре и помни ТИ СИ РЕШАВАШ НЕ СИ ЛИ ГОТОВА ЗНА4И НЕ И ТО4КА.Първоначално написано от jony
=D> =D> =D>Първоначално написано от Butterfly^
Ех, деца... на 14 не може да си толкова сигурна в нищо. А това за изоставането от приятелките ти беше най-голямата простотия. Не си дорасла още за такива неща. Изчакай поне да станеш на 15, пък току виж ти е дошъл акъла в малката наивна главица![]()
oh mili4ka, znam 4e sega si4ki 6te kajat 4e ne sam prava ama sexa e prekrasno ne6to i nqma nujda da 4aka6. za kakvo ti e devstvenostta pitam az!!! kato go napravi6 posle 6te se 4udi6 za6to ne si zapo4nala po rano taka 4e davai smelo... aide i uspech4eta \/