- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я давам,или не :D
Само 1 странично въпросче-как така след 1 седмица връзка те обича тооооооооооолкова много, че до лятото няма да те заебе и да не си спомня за теб?
Недей
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Сигурна си в чувствата му?Първоначално написано от nasty_f
Е за 5 дена чувства НЕ могат да се докажат... !
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не съм казала,че ме обича мноооооооооого,че дори и малко.Само казах,че му вярвам,че като е в друг град няма да ми изневери и в това,че ме харесваПървоначално написано от krem4et0
![]()
Но няма да правя...Просто исках да видя вие какво ще напишете![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Могат,повярвай ми.За всяко нещо си има изключениеПървоначално написано от Lady Death
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
съдейки по възрастта ти и наблюденията ми, позволи ми да ти кажа, че ти не си едно от тяхПървоначално написано от nasty_f
![]()
zna4i spored men ne trqbva da go pravi6 o6te.az sam na 16 i vse o6te ne sam go pravila i znam 4e edva se izdarja kogato si blizo do gadjetoi ti se priiskvat razno ne6ta.no ne si zaslujava da se pritesnqva6 za hap4eta, prezervativi i takiva gluposti o6te ot 14 god. vazrast.
А от колко време го познаваш попринцип?Първоначално написано от nasty_f
Подкрепям Seizure of Power в последното му мнение...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
да ти кажа, не си съвсем готова, а и не е много разумно да го правиш по такъв начин и на този възраст..
ми моя пръв път беше на 14 (е почти 15 де) и беше с момче с което ходехме от 1 месец и бях сигурна в чувствата му.все още ходим и не съжалявам че първият ми път беше с него.но ние не познаваме нмито момчето нито теб з ада ти отговорим на въпроса.според мен щом се чудиш значи не си готова.мое мнение!!!
Спира те това, че няма да го правите често? Сами факт че вече не си девствена не мисля че е кой знае какво (лично мнение). Според мен наистина си малка за това. Поне на 16 да беше.
Мъжете сме говеда!!!
Какви чувства има от 1 седмица??? Детска работа...![]()
Ми на 14 съм също и бих..![]()
Ako si napulno gotova za i go iskash i znaesh che tova e chovekut koito obichash istinski ...OK
ama vse pak 1 sedmica e mnogo malko spored men...ne e vuobshte dostatuchno za dokazvane na kakvoto i da e bilo,izchakai i vij kak shte se razviqt neshtata mejdu vas po-natatuk i ako dokaje liubov veche stava ...![]()
![]()
Ot tva koeto si napisala vijdam che iskash purviq ti put da e speciqlen a ne prosto da se izchukash s nego naburzo i poveche da ne go vidish,nali> I az ne bih iskala taka,Puk i qvno ne si gotova => NEDEI![]()
Ар ю окей!?Първоначално написано от FleurDelacor
Кой ше ходи с някой 1 година без секс ?!
Де пута мадре празноглавикос!![]()
Пусни му на момчето - няя да ти стане нищо, току виж ти хареса и практикуваш докато се вифите лятото
може да го изненадаш с нещо тогава:P
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Не го прави!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
eh deca deca.... v1rnahte me v1v vremeto kogat s dumite "obi4am te" otvarqha krakata
...i sega po temata.am devoi4e ima li kiriq da mu puska6 ili ne..p1rvo tui trqa da re6i6,p1k ako prosto ti se ebe nqa ko da go misli6...otvarq6 krakata i tolkos....o6te si malka ma to za tes raoti opredeleno vreme nqma
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
еми хората ти казаха вече..но и аз ще се включа
значи по-добре недей, защото щом се виждате рядко няма а(да можете да имате непрекъсната близост,а именно тя води до секса, а и си малка още![]()
Mn mi e interesno kak reagira kato ne mu pusna? Kvo ti kaza? Taka moje6 da razbere6 dali naistina te obi4a.. Moita taka naprai s men.. Predlojih i sex i tq mi kaza ne sam gotova i t.n. i az i otgovorih, 4e nqma zna4enie i 4e si q obi4am i tq m pusna sled 10 minuti![]()