- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета като духате ако е пишкал преди тва гад ли ви е?
гад ли ви е ако непосредствено преди да духате приятеля ви е пишкал или не ви прайви печатления?
МММ НЕ СЪМ ПРАВИЛА СВИРК АМА ЕДВА ЛИ ЩЕ МИ Е МНОГО ПРИЯТНО
to ne se use6ta....stiga da e 4istoplaten nqma problem
momi4eta ta kato ste po4nali temata sas svirkite na vas dostavq li vi udovolstvie da pravite ? na mom4etata nqma smisal da pitam![]()
И на мен.Първоначално написано от krem4et0
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
На мен също..но не съм се и замисляла "Абе той..дали не е пишкал преди малко...?"
Ех деца....Секса не е само физическо удоволствие. Има си и своите психически наслади. Но преди да правиш секс трябва да си готов психически за тая работа. Когато си готов неща от рода "пишкал е" няма да ти правят особено впечатление![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не ми пречи,все пак приятелят ми е чистоплътен!!!
е като правиме няколко тека е нормално да отиде до WC,ще ме извинявате..разчитам на това,че е чистоплътен![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Разбира се, че не ми е гадно. Пък и честно казано много-много не съм се замисляла върху това.
ако е чистоплътен не ми пречи. за щастие все на такива съм попадала![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ае за каква чистоплътност става дума? Колкото и да си чистоплътен "последната капка винаги остава в гащите", а може би наприятното може да е само факт че е оринирал преди съвсем малко време, а не че ще се налочите с орина. Все пак е първо пиене на орина...а може цели 7 преди да стане токсична
Ае Българче,пише се урина!
Хахаххааааааааа! =D>
Да, стига да е издрусал крушата!Първоначално написано от Queen_Victorya
![]()
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
nz dali moqt e pi6kal ma taka kakto gledax mai be6e taka smarde6e mu.. ujassssssssss![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
hahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
още някоя да се похвали че приятелят и е чистоплътен?
Walk with me now, fly with me later...