.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    ПРАВ ЛИ съм?
    Guest

ПРАВ ЛИ съм?

Амии.. значи, кажете ми да не се притеснявам, защото злобата и завистта у хората е огромна!Днес ми се случи това, купих си нов телефон и веднага разбрах че почнаха да ми завиждат,и днес докато говорих един си лепна фаса върху камерата ми,а телефона е НОКИА Н93, доста парички е....
    Направо подивях, скочих, залепих му фаса върху лицето, направо му направих дупка на бузата, оня се разрива,ама аз не спрях, това се случи в коридора до чешмите и като го засилих с яката в мивките съм му изкъртил предните два зъба
    Сега незнам, аз ли съм виновен или той,но все пак мисля че ме предизвикал,защото не всеки ден се купува телефон за 1400 лв!

ПРАВ ЛИ съм?
    Guest
    И все пак си мисля, че на гадината мръсна и е било малко!Трябвало е всичките зъби да избия и на амулет да си ги нося, направо газ пикая заради хубавото ми телефонче, ама нека да му оздравее устата и ще му премахна и останалите на злобата неземна

М да серията N на нокиа са доста добри,но чак пак да го биеш,де да знам ся,ако си нямаш проблеми ок,ама не мисля че е редно.

543

с телефона фаса и него в полицията .. съда или там дет трябва да ти върне парите .. на вниоски ли как нз или ако може се опрай поне сервиза

Guest
    Малко му е било на тариката смотан и бтв пушите в даскало(в коридора)?Съмнителна ми е тази история......

Мне не си прав, седнал си :P :P
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

деем
    Guest
    Просто Синдром на Емоционалния Срив(СЕС).

Guest
    Фешънчето се фука.

Guest
    Е, кво лошо има и дори, ако се фукам?По-добре, че не е купуван на вноски телефона, а относно, мисля че трябвало да му натрия мусурата по-добре!

Не е редно,ама за толкова пари защо не...Като те е предизвикал.Какъв му е бил проблема на него,да не е дал той пари за тоя телефон...?
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    София
    и какво..?

Guest
    Абе не е дал той пари,ама защо трябва да злобее и да си набута фаса в камерата ми?Другия път ще му направя индийска точка между веждите, с тоя фас
    Иначе си работи пак,ама утре ще го видя с някои протези на даскало, мамицата му мръсна,още пикая газ

Град
    София
    мии мой човек то не е един такъв досадник дето ше го направи тва..

тва кво ... тема за оплаквания от напасти ли ше става?
    или ще анализираме постъпката на онзи младеж... ?
    а може би гъ-съ-мъ рекламиране...

Guest
    Неее, просто какво да направя, защото класната каза, че могат родителите му да ме съдят, относно постъпката ми!Не ми е за друго, а аз ако съм искал,извън училищно време, ще му натрия гимийте!

Немога да ви разбера с тея тъпи Нокии ... Излиза iPhone след няколко месеца , много по-практичен
    Ако имах такъв телефон и някой ми прецака камерата => директор...
    После , ще го запаля с натрий докат осе прибира по-тъмно за да не разбере кой е бил
    180- бан на профил 2 т.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Дори не се замисляй...постъпил си съвсем правилно. Момчето те е предизвикало и си е получило заслуженото.

ha .. abe ako pitash maika si i bashta ti sig shte ti kajat 4e ne e trqbvalo.. no toi si go e izprosil kipnalo ti e .. trqbvalo ne trqbvalo slu4ilo se e .. i az mislq 4e bih napravila sushtoto makar 4e trudno se palq i 1400 sa siii baqqqq parii........

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Ако бях аз щях да му изкъртя всички зъби да не може да яде, и дупки на двете бузи с фаса да му направя, че да не може и да пие, 'щото ще му изтича После ще якара на глюкоза венозно и ще му е гадно

Нито твоята, нито неговата постъпка е правилна.
    Това, което той е направил не е никак хубаво, все пак това е твоя собственост и струва доста скъпо.
    Ти обаче си прекалил с боя. Можеше просто да отидете при директора или да разрешите проблема доста по-цивилизовано.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    М да серията N на нокиа са доста добри,но чак пак да го биеш,де да знам ся,ако си нямаш проблеми ок,ама не мисля че е редно.
    тъ тъп/а ли си!? /само питам, това не е обида/ оня си залепил фаса на камерата му! и телефон за 30 лв да е аз пак ще го пребия от бой! аз подкрепям напълно автора на темата ...да защитаваме своето!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    ахахх....и какво като струва 1400 лева ? Хахаха...един такъв телефон във всяка една нормална модерна страна струва от порядъка на 1-2 евро с подходящ договор. аз съм с Motorola MOTOKRZR K1...която знаеш ли коло струва-1 евро! В България не знам дори я има и колко ще струва, така че няма смисъл да се перчиш! Още по малко да разбиваш мутрата на човешко същество, защото е завидяло..ами- нормална, естествена реакция... като си толкова над нещата, защо просто не го удави в презрението си и може би само една жлъчна фраза... защо някой не си изгаси фаса на моя телефон- представям си как си се фукал с него, за да се стигне до там! И пак ти казва- това, че струва еди-колко си нищо не значи, цената му е нерентабилна, тоест ти нямаш повод за гордост
    P.S.-и все пак си се прецакал-провери в Тимобайл, ако искаш- първоначалната и цена е била 449 евро, сега я има и в програми за 19,90

ПРАВ ЛИ СЪМ?
    Guest
    Отговор на последното съобщение-
    Относно това, не съм се фукал, просто тъпото говедо завижда, нормално е, но съм си съвсем прав!Ела ти ми залепи още един фас и ще лежиш в интензивното, абе аз ви казвам, това същество не е наред с главата и аз го оправих по-добре,иначе откъде може да ми върне парите?
    Как да няма значение, питаш ли този който се е трудил за тях?Ти си май същото злобно и надменно същество...

Аз щях му завра фаса у гъз0 !
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си