.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Всеки с тройка влиза във ВУЗ!

http://www.knigite.info/modules/news...hp?storyid=894

Жестока битка между университетите за студенти ще се разрази тази година-кандидатите ще са с 4000-5000 по-малко от местата.Това обяви доц. Даниел Вълчев пред ректорите вчера.На практика всеки с тройка ще бъде класиран.

Какво мислите за информацията?Дали наистина ще стане така или както винаги в последния момент нещо ще се промени?

Ако има такава тема съжалявам!

Все пак не мисля,че ще е толкова лесно.Иначе е по-добре за хората които са решили да си учат в БГ,шанса им се увеличава..

Guest
    Защо пише 1989, като тези 1988 година предстои да кандидатстват?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Защото е за догодина...

Мамка му, пак сме прецакани

Guest
    И аз съм от прецаканите.

Град
    plovdiv
    i az go bqh 4ula tova,6toto ima6e edin period v koito to4no nabor 88/89 gi priemaha sled 7 klas i togava paralelkite v gimnaziite ne mojeha da se zapylnqt dori

а вие представяте ли си щом кандидат-студентите са с 4000-5000 по-малко от местата... и като се има предвид и колко 2ки ще има по тез' изпити... и с 3ка всичко живо влиза
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Защото е за догодина...

Мамка му, пак сме прецакани
    Aми и аз се зачудих ,защото в "24 ЧАСА"си пише за тазгодишните кандидат-студенти.Даже гледах и предаване ,в което Д.Вълчев обясняваше ,че това за многото места и малкото кандидати се отнася за тази година!Така че спокойно!Явно има объркване в сайта .

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Вижте, това, че има места... не значи нищо хубаво. Всеки ще се бори за най-силните специалности, най-вече в двата големи български ВУЗ-а - УНСС и СУ. Замислете се : за силните специалности с високите балове (да кажем Счетоводство и Финанси - УНСС, Право, Журналистика,МО,математиче ските - СУ) конкуренцията няма да е по-малка. И да влезеш Аграрен бизнес или там 500 вида педагогики на СУ и маса глупави специалности .... какъв е смисълът .... никакъв.
    Така, че броят места не е от никакво значение.... въпросът е в коя специалност колко бройки има,там където си заслужава.

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Вижте, това, че има места... не значи нищо хубаво. Всеки ще се бори за най-силните специалности, най-вече в двата големи български ВУЗ-а - УНСС и СУ. Замислете се : за силните специалности с високите балове (да кажем Счетоводство и Финанси - УНСС, Право, Журналистика,МО,математиче ските - СУ) конкуренцията няма да е по-малка. И да влезеш Аграрен бизнес или там 500 вида педагогики на СУ и маса глупави специалности .... какъв е смисълът .... никакъв.
    Така, че броят места не е от никакво значение.... въпросът е в коя специалност колко бройки има,там където си заслужава.
    Виж сега , начи дори и да не влезеш първата година желаната специалност , после можеш да се преместиш защото във почти всички ВУЗ-ове се учи първата година едно и също

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Ами сигурно може.
    Но
    1. Става рядко
    2. В най-добрите специалности няма да стане.
    3. И връзки си трябват.
    4. Я по-добре сядай да учиш ! хахахаха

Голям фен
    Град
    софия
    аз уча споко

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Искараш ли 3ка поне на 3то класиране си вътре!!!Обаче каква специалност..това вече е друга тема!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Искараш ли 3ка поне на 3то класиране си вътре!!!Обаче каква специалност..това вече е друга тема!
    а с 4

Повече от фен
    Em ti s 3-ka nz kud 6te vlezne6,sigyrno ekologiq,a posle otidi da vidim kyde 6a rabotish!3-kata ne ti e ospokoenie!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зарадвах се, когато прочетох това Но май няма какво да се радвам.
    Както Ягодка каза, със сигурност ще има голяма борба за места в някои специалности. Аз примерно искам да кандидатствам Журналистика и не мисля, че с тройка ще вляза! Още повече, че изпитите по журналистика са 3. За да премина на втория, трябва да имам най - малко 3 и 50 на първия За да премина към третия, трябва да имам най - малко 3 и 50 на втория. И даже да премина до третия, ако на трите изпита нямам поне петици, не вярвам да вляза
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Зарадвах се, когато прочетох това Но май няма какво да се радвам.
    Както Ягодка каза, със сигурност ще има голяма борба за места в някои специалности. Аз примерно искам да кандидатствам Журналистика и не мисля, че с тройка ще вляза! Още повече, че изпитите по журналистика са 3. За да премина на втория, трябва да имам най - малко 3 и 50 на първия За да премина към третия, трябва да имам най - малко 3 и 50 на втория. И даже да премина до третия, ако на трите изпита нямам поне петици, не вярвам да вляза
    Това за къде?!? За СУ знам, че са два изпита + първо изпит по литература... И май доколкото знам трябва да имаш над 4 на писмения по журналистика

П.П. С 3-ка може и да влезеш в някой не толкова престижен университет, но в СУ гарантирам, че няма да успееш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си