.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Миризлива бомбичка?

Някой да има идея как се прави такова чудо като "Миризлива бомбичка"?Или каде се продават?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Охо......... тфа ми припомня приятни спомени.... веднъж искахме класа да се оттървем от един час и пуснахме миризливи бомби4ки..... е са, тъпата ни даскалка ни забута ф стаята да ни мирише и пак си прайхме контролното... гррр дълго се помни такаа воня..... пуснахме миризливи бомби4ки и в един друг 4ас и не се усешта учителя от кфо е и само си запушфа носа.... и ний викаме че предния 4ас физк сме имали...... горки4кия в чудо се видя....... та... да си дойдем на темата...... препоръчфам да си купите няколко за да е по силен ефекта
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    mm as pomnq kak na 1 mu pusnahme 2 takiva v ranicata
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    За такива не съм чувал, но когато бях млад използвах ампули с мирис на развалени яйца. Ако счупиш една, поне 1 етаж от даскалото ти ще смърди. Виждал съм как чупят такава на стълбите на първия етаж и смърди на 4тия. Пускал съм такива в кабинетите по биология и английски в основното училище и в двата случая резултата беше анулиран час.

Купувах си ги от магазин за гадорийки.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Тази миризма на "развалени яйца" всъщност е сероводород, който е силно отровен газ.
    Купуват се от куку магазините..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Групата по немски не кара часове, защото леко беше метната една ампула и на целия първи етаж не се стоеше. Тез торбички обаче не вършат работа.

ДжиПи
    Guest
    За какви ампули става вапрос , че незагрявам?

оо Оргазъм ли бе?? По добре недей щото оня ден щяха да ме изкючат заради едно такова.....
    Дъ бест аватар от галерията

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    оо Оргазъм ли бе?? По добре недей щото оня ден щяха да ме изкючат заради едно такова.....
    Mda...класната каза на бащата че съм бил аз, че и на родителската среща го изплющяла туй....
    После подася извинения, ама....файда
    Тоз дето я метна щеше да ходи при директора, ама не знам какво стана
    Понеже днес имаме патронен празник и ще се събират всички, пък и разни шефчета от ТЕЦ-овеете е има...замисляхме пак да спретнем нещо, ама ще видим...то на 3 минути от тератара продават

не си хаби парите,по-добре някой да настъпи едно лайно да го избърше в стаята,да се спари и води чак в коридора тей беше напрайл един от моя клас и са местихме от стая на стая целия ден

Guest
    И все пак какви са тези ампули?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ампули с мирис на развалени яйца. Като ги счупиш замирисва на развалени яйца... и то доста.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Вземи няколко яйца, остави ги на открито, по възможност на място, на което пече слънце, за няколко седмици и ще имаш натурални миризливи бомби.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ампули с мирис на развалени яйца. Като ги счупиш замирисва на развалени яйца... и то доста.
    е в куку магазините има избор понякога , може да мирише и на разни други гнусотии

Guest

Къде

Къде в бургас има такъв куку магазин ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си