.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Карък
    Guest

Moderated: От 3-4год. ми излизат пъпки и ги третирах със...

от 3-4 години ми излизат пъпки и ги третирах със салицилов спирт (2%) ама страшно много прекалих и май си прокопсах лицето.
    Миналото лято ходих на басейн и оттогава лицето ми е СТРАШНО много червено, кожата ми е изхабена, изтощена, даже ако се измия малко по-агресивно със сапун сутринта се лющи.
    предполагам не е нужно да казвам колко грозно изглежда.
    Кофтито в случая е, че за да оставя лицето да се възстанови трябва да го мия доста по-рядко, защото всяко едно миене със сапун => изсушаване. Обаче пък ако не го мия се омазнява и се появяват пъпки.

Сега кажете к'во по двестата дяволи да правя !?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    там където залязва слънцето
    върви на дерматалог,като начало той ще ти даде най-добър съвет как да продължиш да третираш кожата си и ще те насочи към най-подходящите продукти!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Град
    някъде в пространството
    Сапуните наистина много изсушават кожата на лицето или поне така са ми казвали затова си купи някакъв гел или нещо друго за почистване на лицето,но да също може да отидеш на дерматолог

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Naistina e dobre da se konsultirash s dermatolog i po4ni da si miesh liceto sas sapun po-rqdko,zashtoto izsushava mn kofti.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Предложете някой почистващ гел за лице ...

A we pich zashto ne otidesh na dermatolog ?? i si mii liceto po rqdko dori i da ti se omaznqwa.. probwai moje i da se pooprawi malko..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    A we pich zashto ne otidesh na dermatolog ?? i si mii liceto po rqdko dori i da ti se omaznqwa.. probwai moje i da se pooprawi malko..
    Бе лесно ти е да го кажеш ти ... заповядай да се поставиш в моето положение.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pich i az sum imal problemi obache na gurba.. s tez gadni pupki i az bqha taka beshe me sram da otida na dermatolog , no lqtoto idvashe i sa reshix i otidox!! i nqmashe nishto sramno...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Pich i az sum imal problemi obache na gurba.. s tez gadni pupki i az bqha taka beshe me sram da otida na dermatolog , no lqtoto idvashe i sa reshix i otidox!! i nqmashe nishto sramno...
    Хаха, нямах това в предвид
    Аз на дерматолог ще отида, даже уговорих вече следващата седмица.
    Исках да кажа, че дори при по-малко миене проблема си остава.

А относно дерматолога ... ще отида и ще му избълвам всичко, което знам, срам не изпитвам никога и от никого, дори когато си вървя по улицата. Ако ми беше чак толкова кофти да се разхождам щях да се самоубия досега или да изпадна в дълга летаргия & изолация. Смисъл наистина лицето ми изглежда НЕВЕРОЯТНО зле. Просто представи си човек с 1-ва степен изгаряния по лицето ... нещо подобно
    Мога да дам снимка, но ще изгубя анонимността си, което определено няма да ми хареса.

Хаха, нямах това в предвид
    Аз на дерматолог ще отида, даже уговорих вече следващата седмица.
    Исках да кажа, че дори при по-малко миене проблема си остава.

А относно дерматолога ... ще отида и ще му избълвам всичко, което знам, срам не изпитвам никога и от никого, дори когато си вървя по улицата. Ако ми беше чак толкова кофти да се разхождам щях да се самоубия досега или да изпадна в дълга летаргия & изолация. Смисъл наистина лицето ми изглежда НЕВЕРОЯТНО зле. Просто представи си човек с 1-ва степен изгаряния по лицето ... нещо подобно
    Мога да дам снимка, но ще изгубя анонимността си, което определено няма да ми хареса.
    е недеи тогас по добре запази анонимността си )

zvezdichka
    Guest
    Sqka vecher, sled kato si izmiesh liceto go maji sus maslo ot chaeno durvo (tva nqkude 1-2 sedmici) na men lichno mn mi pomogna i dori veche nqmam pupki

Град
    някъде в пространството
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichka
    Sqka vecher, sled kato si izmiesh liceto go maji sus maslo ot chaeno durvo (tva nqkude 1-2 sedmici) na men lichno mn mi pomogna i dori veche nqmam pupki
    и аз така правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си