- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- как да стана по-висок ?
Започни да спортуваш баскет или волейбол. Или виси на лост.![]()
Започнах да тренирам вече баскетбол,но като вися на лост,само да си вися или да правя някакви движения.По колко време трябва да се виси? :PПървоначално написано от mar71n
НЕСКУИК... му е майката .... всичко е до ген ... ако можеше така хората да растат всички мъже щяха да са по 2.20 а всички жени 1,90 и бедрата им да започват от сливиците ....
А ако не си много дърт ..баскет или волейбол не е лоша идея ....
качи се на стол.. лесно е![]()
Lof YAaA..!
ami ako e geneti4no da si nisuk, trudno 6te postigne6 dori 1cm po-ve4e, no moje6 da opita6! nepriemai dopulnitelno calcii 6toto te ti skoravqvat kostite, ne vdigai tejesti i neraboti za muskuli i opredeleno nikakvi dobavki. drugo ... ima hormoni za rastej za koito sum 4uvala ma ... do tam mai netrqbva da stiga6.
Сериозно сега - тъпърва да започваш волейбол или баскет ще е може би късно, но пък сигурно ще помогне за разивтието ти. Аз съм тренирал 5години и определено прави нещо в тая насока.
Но не забравяй, ако го нямаш генетично, много висок няма да станеш.
Аз пък след 4 месеца правя 18г. и съм висок 195см. и се надявам над 2 метра да не ставам.![]()
Trenirai basketbol :P :P :P
+1Първоначално написано от Sweet_Devil_92
висене на лост . Баскетбол няма да повтарям . помага
^ дори с тежести
I wake up in the morning and I piss excellence.
ааа пък аз искам да стана по-нисък![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
ОМГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнаех че и такива ги има
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моя отговор е:
ще разбереш след някоко години![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да се бориш за свобода е като да се ебеш да детственост
викам си наум...бахти къф съм парфюм
Не го плашете човека, може и с 10 см да порасне още.
И аз искам да стана по висок![]()
И аз искам да стана по-висок![]()
i az iskam da sum visok sa sum na 15 i sum 180 a nashte sa visoki maika mi e 174 bashta mi e 184 dqdo mi v momenta e 190(predi e bil s edna glava nad bashta mi nekude kum 2 metra e bil da kajem 195-6)A az treniram basketball ot 7 god ve4e sa she sum 9 klas vsi4ki minalata godina me minaha i sa mi kazaha 4e she porasna pak izvednuj(shot az taka razta na stepeni izvednuj s mnogo posle s malko i posle pak s mnogo)Az mislq 4e shete stana kum 195-6 nekudek kolko dqdo mi
Vie kvo mislite imam li shans???
A do suzdatelq na taq tema na4i imash shansove da stanesh visok no da kajem 60% mojesh da drupnesh s nai-mnogo 5 santa no pii vitamin A(toi e evtin kupi si go i igrai malko basket i voleyball![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Аз съм на 15 и половина и съм 1.60. Дали това е проблем защото съм една от най-ниските от моя клас? момиче съм
баскетбол...баскетбол...
Обаче някой от момичетата с които бяхме в един отбор са станали кранти xD
Ама аз от баскетбола станах по-висока,но добре,че спрях на време...
а ако почна сега по-колко пъти на седмица да тренирам и след колко време да очаквам промяна?а колко голяма промяна мога да очаквам за година например? [/i]Първоначално написано от schrei
баскет
волей
аз просто ей така си го правя, но да ви кажа има ефект, преди бях най-ниската в класа, а сега съм от най-високите въпреки, че напълнях малкоПървоначално написано от Cartman
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
аз съм на 13 и съм около 1,70 см - Все още не съм "дръпнал", но има време.
Иначе те наще са мноо високи - Майка ми е 1,78 ; Баща ми е 1,89 см .
И по една формула излиза че ще съм около 1.96 см![]()
Формулата е: Височината на майката + височината на бащата Делено на 2 + 13
Или : (м+б)/2 + 13.