.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 222 от общо 222
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от sometimeswin Виж мнението
    Эдравейте, искам да ви попитам ще раста ли още, не , че ми пука де както се каэва колкото ти е генетично эаложено толкова, но все пак искам да попитам дали ще раста още. Сега ще ви дам данни на родителете си , но преди това на себе сиРоден съм на 27 декември 1995 във София , със една дума би трябвало сега да съм 9-ти клас но съм в 10-ти и се падам със една година по-малък. Не пуша , не пия , храня се эдравословно , не със цел да порасна а със цел да съм эдрав , което е най-важното. 4 месеца играех баскетбол във училище играя волейбол когато имаме часове ако естествено решим да играем , със една дума участвам ако има игра , добър съм на игра. Играя всичко.Висок съм 1.86-7 . Сега ще дам информация эа родителите си Майка ми е висока 1.76-7Баща ми е 1.79Баба и дядо оставаме , дядо беше колкото мен висок лека му пръст.Вуйчо ми е колкото мен.Чичо е малко под мен 1.84-5Батко е със едно око над мене около 1.88-9. Много мясам на него.Може ли да ми кажете дали имам още да раста , вярно , че човек расте до 18-19 , но съм чувал , че има хора които и на 16-17 спират да растат а аэ обикновенно всяка година съм иэраствал със 5-6 сантиметра. Таэи година може би съм пораснал но не съм усетил , неэнам, все едно ми е эа това. Въпросът ми е дали ще раста поне с още 5-6 сантиметра и това да ми е ? По-горе иэписах информация эа себе си и эа родителите си.Не че се интересувам но все пак исках да попитам.Благодаря , ако някой ми отговори
    абе твоя ръст си е добре по-добре така да не станеш некой маркуч

Smile

Препоръчвам ти също да пробваш с тенис те са едни от най-високите спортисти

тренирай някъв спорт ............баскетбол ,ханбал...............

ами човек аз съм на 15 и съм 1,68 и преди една година бях метър и50 започнах да тренирам волейбол и с времето когато тренираш преди игра и по време на игра ти се изпъваш Незнам аз пробвах със спорт и се получи за една година 18 см не са малко според мен

gogataa991
    Guest
    Помогнете ми има ли да ставам по висок от сегашният ми ръст НА 13 години ръст - около 1.63,1,64 ??????
    Тренирам Волейбол !

Брато тези обувки може да ти решат проблема http://www.vbox7.com/play:0df9dee89d

Az imam sledniq porblem na 12 sum a sum moje bi kam 1,35 - 1,40 i sam nai niskiq v klasa mi i vsichki mi se podigravat iskam da svurshi . Igraq futboll voliboll basketboll (ponqkoga) nabitam se po 10 puti no nishto ne stava ili trqbva vseki den da treniram futboll voliboll basketboll i pluvane ?

Супер фен Аватара на chupachups
    вземи си обувки с по-висока подметка и готово

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Пий нескуик
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

otkade i kak i za kolko

Запиши се едновременно на плуване и баскетбол ))
    При мен проработи преди време.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от mrsy Виж мнението
    Аз съм на 15 и съм 190 и искам да раста още ? Дали и при мен ще важат тези работи ?
    Не, ти никога няма да станеш по-висок , мутант такъв.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Ти ще станеш 2 метра, минимум!

Супер фен Аватара на NissaN
    Пии суправит.

Ок аз съм на 15 и съм висок 1.60 преди 2 години тренирах баскетбол за около 1 година - никакъв ефект , отказах се - и ся съм отчаян защото съм 1.60 , най-ниския съм всички ми се подиграват ... Отказах се от мнението на хората и реших да стана нещо, поне като съм нисък да имам нещо друго с което да компенсирам. Почнах да ходя на лостове и фитнес, но пак същата работа отношението на хората към мен не се е променило .. Ко да направя не знам, майка ми е по-ниска от мен. Бащата ми е бил само малко по висок от нея .. явно ще си бъда винаги нисък. Искам просто да бъда нормално висок.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    волейбол

От волейбола и от баскета не се расте . Може да дръпнеш малко но няма да станеш 190 ако си 160.
    На тях име е генитичон заложен да бъдат високи а не защоот са тренирали и са пораснали .

Повече от фен Аватара на mlf
    витамини, баскет, волейбол, вратар и гени.

Човече, ако ти е заложено ще си висок

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Китайски боклучета наподобяващи средновековни уреди за мъчение се препоръчват. Майката ако е 1,50, а бащата 1,65, как искаш да си 1,70/80???

kiflichkata369
    Guest

Unhappy

Ami az kakvo da kaja kato sam 1i 45 priqtelkite mi sa po malki ot men a sa po 1 i 60....moje li nqkoy da mi pomogne.....iskam da stana VISOKA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си