Първоначално написано от
sometimeswin
Эдравейте, искам да ви попитам ще раста ли още, не , че ми пука де както се каэва колкото ти е генетично эаложено толкова, но все пак искам да попитам дали ще раста още. Сега ще ви дам данни на родителете си , но преди това на себе сиРоден съм на 27 декември 1995 във София , със една дума би трябвало сега да съм 9-ти клас но съм в 10-ти и се падам със една година по-малък. Не пуша , не пия , храня се эдравословно , не със цел да порасна а със цел да съм эдрав , което е най-важното. 4 месеца играех баскетбол във училище играя волейбол когато имаме часове ако естествено решим да играем , със една дума участвам ако има игра , добър съм на игра. Играя всичко.Висок съм 1.86-7 . Сега ще дам информация эа родителите си Майка ми е висока 1.76-7Баща ми е 1.79Баба и дядо оставаме , дядо беше колкото мен висок лека му пръст.Вуйчо ми е колкото мен.Чичо е малко под мен 1.84-5Батко е със едно око над мене около 1.88-9. Много мясам на него.Може ли да ми кажете дали имам още да раста , вярно , че човек расте до 18-19 , но съм чувал , че има хора които и на 16-17 спират да растат а аэ обикновенно всяка година съм иэраствал със 5-6 сантиметра. Таэи година може би съм пораснал но не съм усетил , неэнам, все едно ми е эа това. Въпросът ми е дали ще раста поне с още 5-6 сантиметра и това да ми е ? По-горе иэписах информация эа себе си и эа родителите си.Не че се интересувам но все пак исках да попитам.Благодаря , ако някой ми отговори