.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 222
    Цитирай Първоначално написано от acer
    значи на 18 години съм,.. след 2 месеца правя 19,.. висок съм 172,....

л-глутамин,л-аргинин,рибено масло - тези работи какво представляват, как действат на организма и трябва ли редом с тях да се тренира и какво,... колко струват и от къде мога да си ги взема - от аптеката или от магазин за фитнес работи ???
    Ми нормално има начин но не става за хората които излизат или са излезнали от пубертедт.
    Живея и уча в Англия ....

Остави тия работи със спорта, ако наистина искаш да пораснеш ти трябват пари - отиваш при личния да ти даде "разрешиотелно" за растежен хормон. Той би трябвало да ти обясни как се слага, но ти гарантирам, че ще пораснеш в зависимост колко цикъла направиш - средно с около 10-15сантиметра можеш да наддадеш. Виж в интернет за повече информация за растежен хормон. Мисля, че е доста скъп...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    както и други казаха... баскетбол, волей.... доста се 'расте' от тях
    awerw

Kak da stana po visok

Zdraveite az sum mom4e na 15 godini i sum 1.61 sm kak da stana po visok,molqvi pomognete mi
    BMW X5

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Re: Kak da stana po visok

Цитирай Първоначално написано от svetli961
    Zdraveite az sum mom4e na 15 godini i sum 1.61 sm kak da stana po visok,molqvi pomognete mi
    айде още един...
    awerw

Пич и аз съм супер зарибен да ставам висок.При мен проблема е,че бях само 178 санта на 18 години съм.Почнах да правя едни рутинни упражнения,по-специално хранене,вземах витамини и други глупости,ходех на лостове и в момента съм 180 или 182 не съм сигурен след 10 дена ще ходя на профилактичен преглед.Ако се интересуваш пиши ми и ще ти кажа какви упражнения правех.

Na 14 godini sam i sam visok 160 iskam da drapna na visochina molq vi posavetvaite me kakvo da pravq :S:S

прави по 250 подскока от място на ден и яж много кисело мляко, прясно мляко, яйца и т.н.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    както и други казаха... баскетбол, волей.... доста се 'расте' от тях
    +1 ( 10 букви )

mi az hodq na fitnes no sega shte si namalq programata na 3 dni

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Всичко е до гените, който си наследил от родителите. Някъде до 95%, а останалото е храна.

ne e vs do gen edin priqtel tehnite sa visko 1,60 a bashta mu 1.67 a toq e 1.94 i nsh ne e treniral

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Яж НЕСКУИК !!!
    Moto-stunt

Цитирай Първоначално написано от cecuma Виж мнението
    я стига глупости опряни на момчешкия фолклор!

системата отделя т.н. "хормон на растежа" само по време на сън.

еми благодарения на този 'фолклор" пораснах 3 сантиметра миналата година.то се расте по време ан сън ама ако спиш по 24 часа няма да станеш 2 метра .тренирай през деня и спи през ноща
    Така си е.7 клас съм ама да си призная тренирам доста време и си лягам рано.Лятото спя до някъде 1:30-2:00.И честно миналата година бях 1,49 а сега съм почти 1.60 и нищо не съм ползвал освен малко ама МНОГО МАЛКО рибено масло.
    Сутрин си протягай ръцете колкото можеш повече.И така....................................

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от hpanayotov Виж мнението
    Пич и аз съм супер зарибен да ставам висок.При мен проблема е,че бях само 178 санта на 18 години съм.Почнах да правя едни рутинни упражнения,по-специално хранене,вземах витамини и други глупости,ходех на лостове и в момента съм 180 или 182 не съм сигурен след 10 дена ще ходя на профилактичен преглед.Ако се интересуваш пиши ми и ще ти кажа какви упражнения правех.
    ти недей гледай да ставаш висок , а прай малко рамо ... предното рамо ти липсва

Аз съм момиче и съм на 15 и съм 158 см. Често приятелите ми ме упреквах, че съм ниска, но не мога да променя този косур. Родителите ми са с нормален ръст, нито кощрампи, нито тапи, но аз явно съм се метнала на комшиите. Пробвах и баскетбол, висях на лостове няколко години по няколко пъти в седмицата, хранех се "уж" здравословно, приемах повече калций и витамини, но ефект няма. Всичко е заложено в гена според мен. И да се изпъвате на леглото, и да играете и баскетбол и волейбол, ако ви е заложено да сте ниски няма как да промените този факт.

Голям фен Аватара на reperw
    dksl; ajdlkqw lkdqnw lkdqwl kdqnwlk dqnwlknd lqkwnd lqkwdn lkqw STAROOO

absoliutno e prav

Искам да стана по висока !
    Някой ще ми каже ли как може да се случи това ?! :* :Р

Kak da stana po visok ?

Molavi pomognete ! ! !

Na 15 godini sam i sam 162 sm. Roditelite mi sa s normalen razmer. Iskam da stana po visok pls help ? Sutrin kato stana kvi uprajnenia da prava ?

Эдравейте, искам да ви попитам ще раста ли още, не , че ми пука де както се каэва колкото ти е генетично эаложено толкова, но все пак искам да попитам дали ще раста още. Сега ще ви дам данни на родителете си , но преди това на себе сиРоден съм на 27 декември 1995 във София , със една дума би трябвало сега да съм 9-ти клас но съм в 10-ти и се падам със една година по-малък. Не пуша , не пия , храня се эдравословно , не със цел да порасна а със цел да съм эдрав , което е най-важното. 4 месеца играех баскетбол във училище играя волейбол когато имаме часове ако естествено решим да играем , със една дума участвам ако има игра , добър съм на игра. Играя всичко.Висок съм 1.86-7 . Сега ще дам информация эа родителите си Майка ми е висока 1.76-7Баща ми е 1.79Баба и дядо оставаме , дядо беше колкото мен висок лека му пръст.Вуйчо ми е колкото мен.Чичо е малко под мен 1.84-5Батко е със едно око над мене около 1.88-9. Много мясам на него.Може ли да ми кажете дали имам още да раста , вярно , че човек расте до 18-19 , но съм чувал , че има хора които и на 16-17 спират да растат а аэ обикновенно всяка година съм иэраствал със 5-6 сантиметра. Таэи година може би съм пораснал но не съм усетил , неэнам, все едно ми е эа това. Въпросът ми е дали ще раста поне с още 5-6 сантиметра и това да ми е ? По-горе иэписах информация эа себе си и эа родителите си.Не че се интересувам но все пак исках да попитам.Благодаря , ако някой ми отговори

И ти е криво, че си висок 1.85, а си само в 9-ти клас? Понякога, честно, не ви разбирам проблемите.
    Само ще ти кажа, че аз съм на 18 и съм с 30 см по-ниска от теб. И не се комплексирам от ръста си, защото той НЯМА значение.
    Последно редактирано от Hayashi : 04-11-2012 на 20:36
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Започни да тренираш баскет..

Banned Мега фен
    ;д ако си 95 трябва да си си точно 10ти клас бе момче ;д

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от acer Виж мнението
    значи на 18 години съм,.. след 2 месеца правя 19,.. висок съм 172,....

л-глутамин,л-аргинин,рибено масло - тези работи какво представляват, как действат на организма и трябва ли редом с тях да се тренира и какво,... колко струват и от къде мога да си ги взема - от аптеката или от магазин за фитнес работи ???
    Тъпотии! Хващам те за ушите и те дърпам нагоре! За кво ти е да растеш още кво като е по-висока с токчета? Човече и гаджето ми става колкото мен с токчета.. може би в това ти е чара .. а пък да не си посмял да ги вземаш тея добавки дето си изредил. Набирането на лост ще развие рамената и гърба ти! Опитай със спорт като волейбол + набиране на лост .. па като искаш взимаш растежен хормон и ставаш изрод .. Приеме че ще си бъдеш такъв най-много да дръпнеш 1 см още А добавките които си изредил няма да те накарат да пораснеш тва се взима с храната за да качиш маса и после във фитнеса да имаш кво да гориш.. ходиш ли на фитнес, какви упражнения правиш ако ходиш.. ?
    Последно редактирано от explosion_ : 04-12-2012 на 05:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си