- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- как да стана по-висок ?
О,БОЖЕ... какво да кажа аз?!
Почти на 17 съм и съм 1.60m висок..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...не знам какво да правя... занимавам се с танци, но това не помага 100%. Някой ако има предложение да пише на stoynev_1990@abv.bg PLeaSeE
Приемането на по-големи количества витамини не го препоръчвам тъй като води до изменения в хипофизата и щитовидната жлеза (не е доказано,тъй като лекарствата на братята американци са само от витамини и не признават опасноста от приемането на големи количесва витамини) води до ракови образувания и натрупвания на калций в бъбреците което води до камъни.Първоначално написано от Nitroglycerin
Имаш 30 000 гена в който има грешки тези грешки не могат да бъдат оправени (има лабороторна мутация на СПИНа която редактира грешни гени,но все още се правят тестове за да бъде пусната като лекарство) единствено със спорт можеш да промениш ръста си (без организма ти да се увреди).Плувай това няма да доведе до никакви странични ефекти.
Йога и мъдрост
Абе,доста теми изчетох и доста различни начини видях:плуване,волейбол,бас етбол,йога(Оо),висене и т.н.Тъй като съм поредния,да питам едно момче ми каза да ям 2-3 моркова на ден,към 100 грама орехи и висене към 3-4мин.Щял съм 4 санта да дръпна някъде,дали ще стане?Аз съм си такъв,че и 100 теми да прочета пак ще питам![]()
Първоначално написано от john95
Май не е вярно....Излиза че ще съм около 180
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Аз излизам 191.5(колко е вярно не зная),ама все пак някой,който знае да каже за моята схема![]()
дали?Първоначално написано от Nitroglycerin
шот басейните в България не са много приятно нещо. Пък за професионалните плувци колко болни от рак има да не говорим
Но това не трябва да те спира, днес всичко води до рак
![]()
аз 183Първоначално написано от melinor
![]()
Никой не ми помага :С
Сега се сетих:Тоя Нескуик помага ли ?![]()
![]()
![]()
По тази формула излиза, че детето трябва да е по - високо от родителите си, което ми се струва малко невъзможно освен ако нямат други високи в рода.Първоначално написано от john95
Виж нещо да не бъркаш формулата.
Иначе по темата пробвай със спортове като волейбол и баскетбол. Иначе съм чувала, че от морковите и тиквата се разтяло на височина, защото съдържали витамин А, ама калко е вярно незнам.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами ям по 2 моркова на ден,и се чудя дали да вися на лостове(губене на време ли е или не) ? Само това искам да знам от някой с личен опит.На 14 и половина съм.
За формулата - мисля, че е вярна, но само за момчета![]()
И - да, предполага се, че ще станеш по-висок от родителите си![]()
Е то аз сега съм с 1 см по малко от баща ми,тъй че сигурно е вярна.Като дойде лятото пък почвам да плувам достаЯвно и това помага.
Да - определено помага - плувах от 1-6 клас и бях най-високия в класа, но сега - 7клас - спрях и изведнъж се оказа, че има около 3ма които са по високи от мен![]()
Иначе - спи следобед
По тази формула аз трябва да съм 1.93 , за момиче това е просто великолепно![]()
Ем,john95,аз всяко лято плувам и се надявам да стана по-високичъкне че сега съм много нисък,ама искам повече
![]()
![]()
Колко си висок - и също така - само "всяко лято" не помага..
Аз плувах по 4,5 дни в седмицата
Ами,4-5 дена,ама аз не съм се записвал да плувам и не искамПросто най ми харесва лятото юли,август и началото на септември(помага
) =] Баща ми е добър плувец и правим разни спринтове почти винаги
А иначе съм 182см.
ОМГ - на 14 колко по висок искаш да сиПървоначално написано от creative94
![]()
Аз съм на 13 и съм около 1.70..![]()
Брадчет ми е на 14 и е около 1,85 и според мен си е доста висок...
Е искамЛошо няма
![]()
Аз съм на 14 и съм 1.84.Откакто започнах да тренирам баскетбол доста се издължих.
Аз и без да тренирам баскет съм 182Ако тренирах колко ли щях да съм...
Не при всички баскета помага....Първоначално написано от creative94
То иначе всички баскетболисти щяха да са по 2метра..