.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 222

Град
    [На Метри От Земята]
    пробвай баскетбол и волейбол
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от acer
    значи на 18 години съм,.. след 2 месеца правя 19,.. висок съм 172,....

л-глутамин,л-аргинин,рибено масло - тези работи какво представляват, как действат на организма и трябва ли редом с тях да се тренира и какво,... колко струват и от къде мога да си ги взема - от аптеката или от магазин за фитнес работи ???
    Eto i moia otgovor pi4o4vai basketa kolkoto po-otrano po4ne6 tolkova pove4e se izdalgava6 t.e. kolkoto pove4e trenira6-skacha6 tolkova pove4e se izdulgava6 az sam na 11 godini a ve4e sam 169 sm treniram basketbol ot 4 godini 4ovek se prisposobiava burzo a tova zna4i 4e sa izdalgava6 pove4e pri pologenie 4e ska4a6 {VSI4KO HUBAVO TO MEN BRAT DANO DA USPEE6}

Повече от фен
    Баскета е решението аз играя ефективно Футбол и Баскет на 14 год съм и съм 170 тей че спорта му е майката !

Чувала съм, че от шоколада доста се расте аз лично доста си похапвам сладки работи и съм 180

...

kupi si L-glutamine az pih i porasnah kam 5-6 santa probvai i ne e mnogo skypo dve kotii si kupih

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kingkong23
    Баскета е решението аз играя ефективно Футбол и Баскет на 14 год съм и съм 170 тей че спорта му е майката !
    Е пич , аз пък съм на 15 без един месец и съм 1.82 и не играя нито едно от тези и никога не съм ги играл..
    Храната му е майката.. Костите ти няма да се издължат така магически ако играеш баскетбол а тъпчиш снаксове или боклуци и не ядеш здравословна храна..
    А ако пушиш и пиеш шансовете ти да пораснеш се понижават..
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Баскетболът е отговора
    ~•~I'm the Dream...YoU aRe the Dreamer...[!]...~•~

Ас сам 8 клас и сам на 15 год пак сам 1.60 висок дали 6те порасна до 25 год поне 1.70 да стана

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от nikito123
    Ас сам 8 клас и сам на 15 год пак сам 1.60 висок дали 6те порасна до 25 год поне 1.70 да стана
    Зависи, ако подържаш тялото си във форма със упражнения и спорт би трябвало

Аз съм на 25 до преди 2г активно спортувах фитнес,колоездене волейбол чат пат футбол и си стоя на 1,73 вече доста години.

Волейбол или баскетбол друг начин няма

от CS 1.6 мн се расте ;д
    височината си е ген няма такъв начин искаш да порастнеш и да растеж.. в детската възраст и до 19 някъде ако храненето е здравословно и с много витамини ,със спорт може да се постигнат няколко сантиметра повече от заложените от гена ,ама едва ли имат голямо значение.. баскетболистите и волейболистите са си били високи от малки и просто са се доразвили ако си нисък къвто и спорт да тренираш неможе да си промениш природата

Град
    софия
    ами щом си 172 см на4и няма да растеш пове4е ти си се развил ве4е наи много като станеш на 20 години с 1-2 санта да са удължиш не пове4е но не ти трябва да си толкова висок намери си по ниско гадже и готово успех!

Спорта му е майката запиши се на болебол или баскетбол със сигорност от самите тренировки тялото ти ще се разтегне

Запиши се на баскетбол. Там ще има да подскачааш и ще станеш по висок Чесно!

кисело мляко яж ..

баскетбол нещо..

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от FunkyFresh
    Qj pove4e zurnena zakuska nesquik treniram basket i za edna godina mn se izduljix oba4e nz ako va6te ne sa mn visoki tva si e gen!S nqkuv sport moje da podeistva moje i ne
    помага ли наистина нескуика ?

Град
    Burgas

Re: как да стана по-висок ?

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    кажете какви упражнения да правя или какъв спорт да почвам,,... трябва да стана по-висок (не някво насилствено с кой знае колко) и 1см, ама по-висок
    Зпочни да тревнираш баскетбол и пий витамини за порастване-продават се ама си земи по скъпи за да имат ефект!
    ехх че хубаво коремче :P

А я кажи името на теаи ''по скъпите'' витамини за разтеж на 14 съм трябжа да помогнат

Моля

Пробвайте да висите на някой лост с главата надолу

и да ме оспорвате и да не истината е 1
    нито от щангите се набиваш нито от баскета растеж

Скачай, помага (ама малко)

vapros kam acer : bratov4edka ti na kolko godini e bila kogato sa i slojili injekciq?

Повече от фен Аватара на martin97
    значи на 18 години съм,.. след 2 месеца правя 19,.. висок съм 172,....
    Много си нисък!Аз съм на 14 и съм 1.82м.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Хора на мен ми е много важно да порасна, защото след 1 мес ставам на 13 а съм само 1.55

Много ви било важно да пораснете... еее да ви ударя по една сопа...
    Спортувайте! Баскетбол, волейбол, хандбал, сутрин се протягай...
    Love to be loved by you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си