- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- как да стана по-висок ?
пробвай баскетбол и волейбол![]()
Просто аз
Eto i moia otgovor pi4Първоначално написано от acer
o4vai basketa kolkoto po-otrano po4ne6 tolkova pove4e se izdalgava6 t.e. kolkoto pove4e trenira6-skacha6 tolkova pove4e se izdulgava6 az sam na 11 godini a ve4e sam 169 sm treniram basketbol ot 4 godini 4ovek se prisposobiava burzo a tova zna4i 4e sa izdalgava6 pove4e pri pologenie 4e ska4a6 {VSI4KO HUBAVO TO MEN BRAT DANO DA USPEE6}
![]()
Баскета е решениетоаз играя ефективно Футбол и Баскет на 14 год съм и съм 170 тей че спорта му е майката
!
Чувала съм, че от шоколада доста се расте аз лично доста си похапвам сладки работи и съм 180![]()
kupi si L-glutamine az pih i porasnah kam 5-6 santa probvai i ne e mnogo skypo dve kotii si kupih
Е пич , аз пък съм на 15 без един месец и съм 1.82 и не играя нито едно от тези и никога не съм ги играл..Първоначално написано от kingkong23
Храната му е майката.. Костите ти няма да се издължат така магически ако играеш баскетбол а тъпчиш снаксове или боклуци и не ядеш здравословна храна..
А ако пушиш и пиеш шансовете ти да пораснеш се понижават..
t-_-
ppl that i respect : l0lz
Ас сам 8 клас и сам на 15 год пак сам 1.60 висок дали 6те порасна до 25 год поне 1.70 да стана
Зависи, ако подържаш тялото си във форма със упражнения и спорт би трябвалоПървоначално написано от nikito123
![]()
Аз съм на 25 до преди 2г активно спортувах фитнес,колоездене волейбол чат пат футбол и си стоя на 1,73 вече доста години.![]()
от CS 1.6 мн се расте ;д
височината си е ген няма такъв начин искаш да порастнеш и да растеж.. в детската възраст и до 19 някъде ако храненето е здравословно и с много витамини ,със спорт може да се постигнат няколко сантиметра повече от заложените от гена ,ама едва ли имат голямо значение.. баскетболистите и волейболистите са си били високи от малки и просто са се доразвили ако си нисък къвто и спорт да тренираш неможе да си промениш природата![]()
ами щом си 172 см на4и няма да растеш пове4е ти си се развил ве4е наи много като станеш на 20 години с 1-2 санта да са удължиш не пове4е но не ти трябва да си толкова висок намери си по ниско гадже и готово успех!
Спорта му е майката запиши се на болебол или баскетбол със сигорност от самите тренировки тялото ти ще се разтегне![]()
Запиши се на баскетбол. Там ще има да подскачааш и ще станеш по високЧесно!
помага ли наистина нескуика ?Първоначално написано от FunkyFresh
![]()
ехх че хубаво коремче :PПървоначално написано от foreverr
![]()
![]()
А я кажи името на теаи ''по скъпите'' витамини за разтеж на 14 съм трябжа да помогнат![]()
Моля![]()
Пробвайте да висите на някой лост с главата надолу![]()
и да ме оспорвате и да не истината е 1
нито от щангите се набиваш нито от баскета растеж![]()
Скачай, помага (ама малко)
vapros kam acer : bratov4edka ti na kolko godini e bila kogato sa i slojili injekciq?
Много си нисък!Аз съм на 14 и съм 1.82м.Първоначално написано от acer
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Хора на мен ми е много важно да порасна, защото след 1 мес ставам на 13 а съм само 1.55![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ви било важно да пораснете... еее да ви ударя по една сопа...![]()
Спортувайте! Баскетбол, волейбол, хандбал, сутрин се протягай...![]()
Love to be loved by you.