.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Как криете пъпките си ?

Когато имате акне какво правите?
    До като изчезнат ?
    С какво ги мажете ?
    Преди имаше нещо като молив с които ги мажеш и не се виждат слива се с кожата.

Момче съм никви гримове...

Град
    на плажа =)
    az ne kriq p1pkata ... tq prosto si stoi tam... zatova ne i pozvolqvam da izleze. Za krasiva koja nai vajnoto e da q poddarja6 4ista!

Guest
    Свивам ръката в юмрук, като отпускам средният пръст, изричам 10 селски псувни за отрицателен период от време и излизам навън.
    Това е най-добрия начин.

Тествано -> Работи!

Guest
    Една приятелка наскоро беше унас и ми се гледа в огледалото и се опаква, че й излязла 1 малка пъпчица.
    Моя отговор беше нещо от рода : "Ако всеки път когато се погледна в огледалото казвам това, аз трябва да не излизам от нас"

Guest
    mmm az imam edin mn qk tonik deto miri6e na parfium i kato se namaja nai-mnogo za 3 dena papkata izsahva i se maha

Град
    У нас Си (=
    Ami to fon-dio-tena e grim, ama ako uspeesh da go slojish hubavo nqma da si lichi, che imash, puk i shte skrie pupkite

Zahara
    Guest
    Щом си момче, няма как да слагаш пудри и фон-дьо-тен, така че единствения вариант е да ги махнеш пъпките. Редовно си почиствай лицето с продукти със салицилова киселина, която е направо ад за пъпките. В сериите Aroma Pure и L`Oreal Pure Zone има салицилова киселина, като горещо ти препоръчвам Лореал. Можеш да пробваш и Neutrogena, Clean&Clear... Със сигурност ще помогнат да изчезнат старите пъпки и да не се появявта нови, но ако имаш белези проблема вече е по-сложен ...

Guest
    Za da se maxnat pupkite polzvaj ne6to protiv akne preporu4vam ti 'skinoren' a za da go prikrie6 tai kato si mom4e moje6 da izpolzva6 korektor.

Ем ако не са много защо трябва да ги криеш те с пубертета ще ти се махнат както при мене..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Ами личния лекар ми преписа някакви лекарства Хомоеопатични и трябва да ги пия няколко месеца.
    И без никви кремове и т.н

Guest
    Nai - dobriq nachin e vodata,trqabva da piesh po 3 litra voda na den i sled nqkolko dni pupkite ti shte izcheznat ili pone shte namaleqt. Az taka pravq ot nqkolko meseca i veche pochti nqmam pupki

Zahara
    Guest
    Да, ако ставаше с пиене на вода нямаше да е измислен гримът. Не става само с пиене на вода, трябва и акъл

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Az pak si gi iztiskvam i za nqma nikakvi dni za minuti iz4ezvat i e povqrvaite mi napalno EFIKASNO E!!!!

туй пък да ги стискаш е най-тъпото
    иначе от водата се разтварят мастните простотий от които се появява акнето,а и можеш да си земеш някво мазило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си